Kärlek

Tänk att mitt bland allt elände i världen så finns det så mycket kärlek. Så många fantastiska kvinnor som sprider ljus och styrka omkring sig. Små varelser som egentligen hör hemma någon annanstans, men de är här – för de har ett uppdrag. 

Idag har jag mött ännu en ljusälva. Hon har tagit ett fantastiskt yogakoncept till Norden. Lululemon . Jag har följt deras resa från dag ETT. Och även kikat på deras internationella resa innan de tig sig till Norden. 

Fia jobbar över hela norden och är en inbiten yogi. 

Jag har yogat på Lululemons yogamattor ett bra tag – så det kändes helt fantastisk att lyfta luren och säga – jag bara MÅSTE träffa dej! 

Och vet ni, det ville hon;) 

Man måste våga fråga – den här kvinnan ville jag bara träffa. So we meet! 

I deras helt osvenska, ascoola och energifyllda showroom/butik i Stockholm. 

Så här lyckliga var vi;) 

Butiken är så fin!! Och vi fann massor av härliga kreativa synergier i våra liv som vi tillsammans kan vidareutveckla för mänskligheten. Me LOVE! 

Och på deras Amabassadörsvägg fann jag TVÅ av mina älskade yogalärare!! Josefine, min älskade sagoälva, och Shay – mannen som väcker liv i våra urkrafter. 

Därifrån till två långa möten i ”verkliga” världen helt utan kramar och skratt;) haha. Men ack så viktigt och bra;)

Sedan vidare till mitt andra hem Urban OM för yoga med min övercoola nyfunna vän – Katja, som jag lärde känna på yogareatret! Hon är domare! Hur coolt e inte det!? 


Vi cyklade därifrån i innerlig lyckorus. Är yogisar lyckligare än andra – ja, jag tror faktiskt det. 

Namaste 

2 reaktioner på “Kärlek”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram