Nedräkning

Några har åkt hem, några har kommit…

Älskar mina vänner ❤️❤️❤️

Igår gick ännu en tradition av stapeln.

Hemma hos våra älskade vänner Ekmans

Massor av god mat och vänner.

Vi fick låna Benjamin en stund oxå!! Och vi har honom att tack för Pernillas och vår vänskap.

Sofia och Magnus va också med:) Vår Spanien familj växer ❤️

Sen har vi hunnit med Puro oxå!

Ja nedräkningen har börjat och jag vill inte, vill inte åka hem…

Namaste

7 reaktioner på “Nedräkning”

 • Maria, Skåne skriver:

  Hej! Här kommer ett gammal inlägg som jag sparat och läser ibland för styrka och inspiration. Du får gärna lägga upp det igen, det innehåller så mycket kärlek, klokskap och livsvisdom. Du är en sann inspirationskälla, Emilia.
  All kärlek till dej och er andra
  Jag får ofta frågan hur jag kan vara så glad jämnt. Hur mitt instagramflöde kan se ut som det gör. Många ställer frågan för att de är genuint intresserade. Andra för att förhoppningsvis få ett annat svar. Att jag inte alls mår bra. Eller vad som gör att ”jag måste” lägga ut så ”fina” bilder hela tiden.

  Sanningen är att jag väljer lycka. Jag väljer att leva här och nu. Att fånga en del av alla de magiska små tingen i vardagen som gör mig lycklig. Så svaret på frågan är ganska enkel. Jag väljer lycka. Du väljer hur du ska känna och uppleva saker omkring dig.

  I alla situationer i livet så prövas vi. Vi utsätts och utsätter oss för prövningar. Du kan då ”välja” att se dessa situationer på olika sätt.

  1. Att de händer dig och att du inte kan göra nåt åt det, att du inte kan styra över livet, att andra har tur och du har otur och på så sätt får du bara ”stå ut”. Du får helt enkelt må dåligt och vara olycklig.

  2. Saker händer, hela tiden. Smärta är en del av livet, sjukdom, sorg och orättvisor är livet. Men det är inte hela livet. Det är delar. Situationer. Du kan välja att må dåligt och dra ner dig själv och andra i mörka små gropar. Du kan bygga konspirationsteorier och slipa tungan vass åt andras lycka, eller olycka.

  Eller välja att kavla upp armarna och kämpa. Välja att bryta onda mönster. Vända på klacken. Välja glädje. Välja lycka. Även när det är tufft. Lycka finns i allt. Kärlek finns överallt. Små droppar av fina, varma, goda ting som kan fylla dig med den där känslan finns överallt. Välj bara att se dem. Även motgångar, svek och ”otur”.

  Och du kan välja att hantera dem på olika sätt. Jag väljer alltid att försöka se lärdom och utvägar. Mitt liv är inte perfekt, men jag gör det så bra jag kan, och jag väljer att varje morgon vakna upp och känna tacksamhet och lycka. Så ja, jag är glad. För jag gör mitt liv till mitt eget.

  Jag väljer att även när orosmoln samlar sig i magen eller över mitt huvud, för självklart gör de det, så väljer jag att ta några djupa andetag och leta rätt på lösningar. Jag försöker hela tiden vara lösningsorienterad istället för problemsökare.

  Jag ställer mig frågan: Vad kan jag göra för att förändra situationen?

  Kan jag förändra något i mitt beteende, i min tankegång?

  Kan jag be om hjälp?

  Vilka steg behöver jag ta för att förändra situationen?

  Kan jag förändra situationen, hur? Och om inte. Hur kan jag på bästa sätt ta mig igenom den?

  Du väljer alltid.

  Jag väljer att njuta av livet. Jag väljer att vara glad. Jag väljer att välja bort sådant som gör ont och jag väljer bort människor och situationer som får mig att må dåligt. För att kunna välja till sådant som jag mår bra av. Det är inte alltid lätt. Ibland förstår inte människor, men även de lär sig något av mina val. För då måste de göra andra val.

  Ja, jag är lycklig. Så förbannat överlycklig. Över att få leva. Att få möta människor varje dag.

  För varje dag så väljer jag, trots vardagens krokiga väg, att se lösningar och det fina i små ting. Så ja, mitt liv är bra. Så förbannat bra. För att jag väljer det. Jag väljer att se det som är bra, och att lösa, eller hitta lösningar, på det som är mindre bra. För jag har ett val. Vi har alla ett val.
  För överallt, hur negativt och överjävligt ditt liv tycks te sig. Så är det ditt förbannade ansvar att göra det bästa av det du fått. Så gör nåt åt det om det inte passar. Livet.

   

 • Sandra skriver:

  Fina Emilia,
  Så underbart ni har det. Förstår att du inte vill åka hem.
  Fortsatt njut och ha det bra.

  Kram Sandra 🌸

 • Lotta skriver:

  Tycker du verkar underbar, vacker , rolig o smart o skön stil!!
  Har en fråga:Säljer du dina yogahalsband?
  Var kan jag köpa dem?
  Tacksam för svar!

  Vi får njuta av allt fint o mys som även hösten har!
  Ha de gott!

 • Ulla skriver:

  Hejsan
  Vilken härlig sommar du ser ut att ha!!!
  Hur länge har ni haft bostad där?
  Har ni varit där någon gång på höstlovet, månadsskiftet okt/nov? Vi funderar på det men ör lite osäker på vädret då, vet du om det brukar va ok – som en svensk normal sommar? Kallt i vattnet då?
  Tacksam för svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram