Nyårskrönika 2015

Syd Afrika, roadtrip och jobb i Kalifornien, Cypern, Las Vegas, Spanien, New York, Marrakesh, Schweiz  –  jobb, upplevelser, yoga – Livet . 2014 lovade jag mig själv att resa mer, se mer, jobba mer koncentrerat och mer målfokusering. Jag lovade mig själv att umgås mer med människor som är trygga, starka, inspirerande och – goda. Jag skulle tacka ja till färre uppdrag men jobba hårdare med dem jag åtog mig. 

 Så kom den då, årets sista dag. Ikväll exploderar himlen i fyrverkerier, drömmar, bultande hjärtan, hopp, tro, svikna löften, nya löften – livet. 

Året som gått har för min del varit händelserikt. Framförallt fullt med det jag älskar mest. Mina barn. Resor. Upplevelser. Mitt jobb. Yoga. 

Men också svåra prövningar, sorg, besvikelser, förvåning och påminnelser om vad livet försöker lära mig. Om och om igen. Då jag fortfarande lär mig. 

För vi har alla en stig framför oss. Den skall vi vandra i detta liv. Ibland är det övertäckt och svår att se. Vi kanske tappar bort oss, fumlar och tror att vi tappat fotfästet. Villiga att ge upp. Men så finner vi en ny stig. Men – vi hittar alltid samma, tillbaka. Till Våran alldeles egna livsstig. Lyssnar vi inåt så får vi svar. Svaret finns alltid inom dig. Saker händer, livet puttar oss i riktningar vi kanske inte alltid förstår. Men vi lär oss. Det finns inga misstag. Bara lärdom. 

Våga lyssna. Våga ta steget. Var rädd men låt inte rädslan hindra dig från att göra något du verkligen vill. 

Jag vet att du kan. För jag ser det. Jag känner det. Jag tror på dig.

   
    
    
    
 
Under mitt 2016 kommer jag att sätta tydligare gränser. Säga nej. Säga ja. Jag kommer inte låta mig påverkas av yttre faktorer som vill vilseleda mig och jag ska lyssna mer lyhört på den röst som guidar mig. 

Jag ska ta ansvar, jag ska utveckla, jag ska guida – jag ska hjälpa. Jag ska inspirera. Mer. Jag ska vara mindre rädd. 

Jag ska vara ärlig. Jag ska kämpa. Jag ska sträcka på mig. Jag ska vara stolt. Jag ska vara tacksam. Jag ska följa mina drömmar. 

Namaste och Gott nytt år på er från mig. 

5 reaktioner på “Nyårskrönika 2015”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram