Skofetish & juice’ing

Man kan ibland undra vart saker kommer ifrån. Hur man succisivt dras mot vissa människor, objekt eller situationer. Eller hur? 

Oftast grundar det sig i barndomen enligt många psykologer. Sant eller ej, i dont know. Men vad jag vet är att JAG ÄLSKAR SKOR. 

  Höga, färgglada, poppiga skor. Jag bär dem lika ofta till vardags som till fest och de följer mig runt jorden på mina resor.
Var kommer denna kärlek ifrån då? Här om dagen fick jag mitt svar. Min pappa var på besök i Stockholm. Han fyller snart 70 år och är stilig som få! Och han älskar skor – Kolla in skorna!! Check på den genen;) 

  

Om några dagar åker jag till Las Vegas för att gifta mig en gång till ( med samma man ) , barnen blir kvar hemma i sin trygga miljö. Skola, aktiviteter mm gör att mormor kommer och bor hos oss under några dagar. Oerhört tacksam för det! De tar hand om huset, barn och vakthund;) 

Maten behöver innehålla massor av vitaminer och miniraler när man ska resa och byta tidszon. Egentligen alltid såklart;) Att inte hoppa över måltider, äta regelbundet och mycket grönt och vätska gör att kroppen orkar mer och håller sig stark under långa flygningar och genom tuffa tidszonsbyten. Makadama ( acai baserad mat ) är då kanon! Acai är en urkraftig superantidoxian packiterad i en lite frukt. Till det torkade blåbär, färsk mynta och rödbet/morotsjuice. 

Att investera i en juicepress är en av de bästa sakerna jag gjort!   

Även om barnen får mycket tid med mig är mammahjärtat alltid extra ömt när jag ska lämna dem ett par dagar. Nova fick följa med när jag gjorde mig ”bröllops”fin och fick göra VAD HON VILLE på

Vårt favorit nagelställe THI THI . Det blev Converse skor haha<3  

  

Leon stoltserar stolt och glad i nya vårjackan från Pernilla och Benjamins klädmärke MARQY <3 

  

Vatten och mynta! 5 glas om Dagen i detta vackra glas! Å så Bröllopspimpade naglar! Las Vegas here I come! 

Älskade Poncho: Pernilla Wahlgren Collection   

Namaste! 

10 reaktioner på “Skofetish & juice’ing”

 • Tove skriver:

  Jag ”gifte” mig en gång till med samma man för ett par år sedan. Vi gjorde det själva i Skagen med champagne, nya ringar och så efter att ha varit gifta i 15 år. Det blev väldigt fint. Ingen dum ide alls att bekräfta att man vill fortsätta tillsammans. Ha det så jättebra! Kram❤️

 • lasueca skriver:

  Hola guapa,
  Ååå.. nu pirrar det!! Jag är redo är du/ni?? Det ska bli skitkul att följa med…fina naglar har du med..mina blir fina på lördag, är det försent??!! Kanske maken och jag borde fira våra 40år ihop (gifta oss) por dios 😉
  Kram/ Lolo

  • Hola Guapa!! Ja det pirrar;) känns skönt att ha ”dig” med;)
   Naglarna känns bra! Längtar ner till min spanska nagelteknolog dock haha;) Så klart ska ni fira 40 år!!!! Wow! Stranden i Marbella kanska;) JAG KOMMER haha;) biso!

 • Marie skriver:

  Blev lite nyfiken på Acai bären! Var köper du dem? Och är det som pulver eller frysta bär? Ha en fin tisdag, nu blir det Yoga innan arbetet! Kram

 • Jessi skriver:

  Åååå vad härligt det ser ut !!!!! Kram

 • Ramona skriver:

  Morning <3 Guld med juicemaskin. Vi har också en och man kan trolla fram hur mycket gott som helst.
  Mynta köpte jag hem igår och det är så gott att ha i kallt vatten.
  Kram och ha en toppen dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram