Stjärnkockens tapas

Vi kunde inte hålla oss borta. Så vi tog med barnen och på nått sätt fick vi bord på stjärnkocken Dani Garcias tapasrestaurang, vägg i vägg med den tvåstjärniga vi åt på i förra veckan:)   
Restaurangen hade fantastisk inredning, supersnyggt porslin, en helt GALET BRA mat och ärligt är nog tapasmenyn mer min grej.

 
Två personer var anställda enbart för att skära skinka ( jag pratade med mr garcia himself ) journalisten och den totala matnörden i mig vaknar alltid till liv på såna här ställen. Jag vill veta allt :) 

   
Jag ber oxå alltid om bord nära köket, helst med överblick så jag kan se kockarna utföra sin dans. Det är så vackert att se dem jobba… De körde oxå med pappersbångar ( för er som jobbar på restaurang ) klassiskt. Nog är teknik bra, men papperslappar är klassiskt;) 


En ärt guacamole TO DIE FÖR!!!    
Det finns kött, och så finns det kött. Organisk Anka är detta. 

    

Tonfisk fångad på ”snällt” sätt i havet utanför Marbella.     
Nova fick en barndrink;) till efterrätt. Behöver jag skriva att det nog var den finaste smoothien hon någonsin fått;) 

    
När vi ätit upp kunde vi inte motstå att pröva pizzorna – haha – så det var bara att börja om:) 


Älskar att han har egen ketchup! Nått ta med hem till fam Wahlgren kanske 😉    
Nutellaglass fick avsluta måltiden. 

 

Innan vi smög ut på det fina torget och tog varsin drink i månljust. 
 
  
  
Namaste:) 

9 reaktioner på “Stjärnkockens tapas”

Lämna ett svar till Emilia Löf Karlsson Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram