Huset på klippan fest hos Wistams och vyer

Jobbar med mina inredningsprojekt och allt som ska fixas på ön. Ni vet allt som man skjuter upp och tänker jag tar det i morgon…
Nu är det sista veckan och jag har fått lite eld i baken. Vädret har varit lite ostadigt och inte lika kul att hänga på klippor och kratta bort tång. Peppe åkte till staden en sväng i går, kommer tillbaks i eftermiddag. Så nu har jag varit effektiv värre.

.

facetune_28-07-2021-10-14-01.jpg Årets inredningsbilder. Alltid några som försiktigt frågar på Insta DM hur det ser ut i det lilla huset på klippan. Älskar speglingen av havet i spegeln.

.
img_4950-4.jpg Lukas gamla sänghörna med en säng som vi byggde när han var tre år. Under är det en TV-hörna och plats för Lukas kompisar som alltid hängde med ut på ön. Nu är det mest förvaring under.
.
.img_4994-1.jpg Vår ljuvliga vy.
.img_5101.jpg Kvällsvyn att älska 💙
.img_5215-1.jpgInnemiddag p.g.a. vädret. Men mysigt det också. Känslan med levande ljus väger upp allt.

.img_5218.jpgLagade en fisk och räksoppa som blev suveränt god. En het aioli med mkt vitlök till. Peppe svängde snabbt ihop ett spontant bröd till. Gott gott!
.

img_5222.jpgMin ständiga vapendragare i livet ❤️
.img_4966.jpgFör några veckor sedan var vi bjudna till Sofia och Magnus Wistam i deras mysiga hus på Sandhamn. Peppe fick svänga ihop en present av en tall på ön. Underlägg uppläggningsfat.

.
img_4967-2.jpgChef Magnus lagade en superfräsch lunch. Sparrispasta med parmaskinka på sidan av.
Sofia bakade en såå god paj.
.

img_4968-1.jpgVacker Sofia-dukning med porslin design Micael Bindefeldt för Fyrklövern.

.

img_5643-1.jpgMin bordherre, übertrevliga Magnus Norman tillika Jessicas fästman.
.

img_5645-2.jpg Mysigt prat i skuggan med värdinnan.
.

img_4981-2.jpgPeppe och efterrätten 😋
.

img_4972-1.jpgVad gjorde Sofia när pajen värmdes? Hon kvistade ner till glasskiosken och köpte en skål med mjukglass. Men så himla gott det var. Lyxigt, för vem älskar inte mjukglass?
.

img_5257.jpgInplanerat telefonmöte med Hanna i förrgår. Förplanering och lunch innan. Så klart började det ösregna och halvstorma så fort jag slog ner rumpan…
.

img_5095-2.jpgEn molnfri kväll 💛
.
img_5330-4.jpgMin trogna bloggföljare Jenny i England efterlyste bilder från Marbella. Blev en ny parasollbild som Lukas fick åka iväg att köpa första dagen de kom till huset. Det är stekhett vid poolen och på takterrassen.
.
.

Kram Susanne 💋

Lazy days

Dagarna går i varandra med ett väder som är lyxigt varmt. Hälsade på i staden ett dygn och där var det klibbigare än klibbigt. Tack och lov så swischade jag mest runt på scootern, blev lite fläktigt iaf.

Det var faktiskt rätt befriande att himlen öppnade sig i natt och det stora skyfallet satte in.

.

img_4823-5.jpg Vackert dukat när det bjöds på hos mysig lunch hos Söderbergs. Himmelsblått och gräsgrönt, ett vinnande koncept.

.

img_5613-2.jpgEn stekhet middag på bryggan med min darling.
Favoritklänningen från Blond Hour/PlainVanilla.se 

.

facetune_28-07-2021-17-30-30.jpg
Fina kvällar 💛
Solisar PlainVanilla.se

img_5095-1.jpgLjuvlig solnedgång.
.

img_5620-4.jpgLättstekt tonfisk och varm bulgursallad med hollandaise. Mums!
.

facetune_28-07-2021-17-29-28.jpgSamma klänning, samma brygga, en annan kväll. Vi har det så mysigt, Peppe och jag. Finns alltid nåt att prata om.
.

img_4990-1.jpg Lördagsdrink hos grannarna Max och Anna. Samma solnedgång, en annan vinkel.
.img_5006-4.jpg I söndags när jag åkte in till staden för ett läkarbesök, passade Peppe på att tvätta båten 😂 Han var rätt nöjd över sin lilla konstruktion.
.
img_5013.jpgLiftade jag med Max och Anna som skulle in och arbeta. Himla skönt att få lift och slippa andra transporter.
.

Vid vår dörr stod det en ensam liten tygpåse.
Gillar ju Dr Bronners produkter. Den ekologiska flytande tvålen i uppfriskande pepparmintsdoft är så bra. Lip Palmen är himla bra. Då jag föredrar flytande tvål har jag faktiskt inte testat den fasta tvålen.
Gulligt av vännerna på IC Enterprises att svänga förbi med sommarpresent.
Finns bl.a. hos apotea.se, Åhlens
.

img_4522-2.jpg
När klädnyporna inte räcker till. Tog ett buntband och en pås-klämma och fick plats med några fler nytvättade servetter.

.

img_4733-4.jpgEn av mina god natt skärgården pics 💙
.

Kram Susanne

.

 

Instagram