Visar arkiv från januari 2010

Fotoväggar och skoskåp

Den här hallen hade nymålade gula väggar när jag hade mitt första möte hos Anna, som egentligen bara vill ha hjälp med sitt sovrum (randiga målade sängaveln, från tidigare inlägg, klicka här). Uppdraget spred sig även till hallen och övriga lägenheten!

 

Inspirerande fotovägg

Anna hade många inramade foton utspridda lite varstans, jag samlade ihop bilderna och gjorde en fotovägg. Enhetligt, snyggt och kul för vännerna att hitta sig själva på 1:a parkett!

Skoskåp

Anna hade också skoöverskott, jag ritade då ett nätt skåp med plats för 10 par skor, som snickeriet byggde i MDF. Sen målade jag det i samma färg som väggen, för att få det att smälta in.


Hemma hos oss…

Här är vår egen foto/kompis/egovägg på tavelhyllor!
Kram Susanne

 

Middagsbesök

Att ha middagsgäster är att slå 2 flugor i en smäll för mig!
1. Otroligt mysigt att umgås och äta gott.
2. Jag är tvungen att röja upp upp innan!
Är  dessvärre inte alltid lika organiserad hemma som i mitt arbete. Jag kan kliva över vissa saker i veckor istället för att lägga undan NU!!

Jag lyckades inte riktigt igår, det första jag såg imorse var julpappersrullen som fortfarande låg kvar bredvid middagsbordet hm… Nog om detta, våra härliga vänner familjen Söderberg åt middag hos oss igår, och barnen fick sina julklappar, sent om sider…Philip Söderberg som även är Peppes gudson, Lukas och Ted.


Vi fick den här omtänksamma och lyxiga presenten, direkt importerat från Italien, bara  favoriter, mums! Tack snälla!

Jag återkommer med ett inredningsinlägg senare ikväll!
Kram Susanne

 

Instagram