”Apgoda” lunchdrinkar

SEMESTERBLOGGEN ♥

Vår ”Fawlty Towers” restaurang här på hotelleT slog ”lunchknut” på sig själv igår! Elefanttrecking-gänget fick det galet stressigt, trots en de beställde allt en timme innan sin avresa.
Lukas som alltid äter minst två varmrätter, fick allt sitt och några hann inte få nåt alls! Tvillingtjejernas pizzor landade när taxilastbilen kom, och det blev take away helt plötsligt!  Roligaste: André skyndar fram till cachiertjejen och säger sätt upp min mat på rummet, nr…när dom kom tillbaks från utflykten 4 timmar senare står det prydligt två maträtter på en bricka på rummet. Samma rätter han ätit till lunch, ehhhh….
Peppe och jag gav upp efter att ha viftat på beställning ett antal gånger, istället för att bli stressirriterade, reste vi oss och tog moppen till annan mat. Och fick en mysig tu man hand utflykt igen…
.

HITTADE EN RESTAURANGAPA….

20111231-122043.jpg

…på ett strandhak.

20111231-122103.jpg

Apans favoritdrink är varmt kaffe med mjölk. Peppe ville gulla lite och började klappa apan när den drack, och apstackarn spillde ut kaffe över sig själv, och blev verkligen såå ”aparg”!

20111231-122123.jpg

Han kastade sig Peppe och toknafsade över hela honom, men P  är cool och var lika glad ändå! Jag hade blivit rätt så spak!
.

MIN GODA DRINK

20111231-122141.jpg

Mango shake, mmmmmm…..
.

PEPPES FAVORIT

20111231-122154.jpg

Coconut, nyttigt och gott!
.

 

20111231-122317.jpg

20111231-122347.jpg

Årets sista dag och årets sista inlägg! Jag vill av hela mitt hjärta tacka er min fina bloggläsare för att ni hänger med oss här på Pernillas värld.
Tack också för att ni är så himla omtänksamma och skriver så mycket fint.
Ni mysiga stammisar som blir som en liten familj med era avtryck i kommentarsfältet, det är så kul att läsa om era happenings.

♥ ÖNSKAR ER EN ALLDELES UNDERBAR NYÅRSKVÄLL/NATT, OCH ETT HÄRLIGT NYTT 2012 ♥

Återkommer med bilder från vårt nyårfirande på ett hotell längre bort här på stranden.

Kram Susanne

Ps. Någon som har nyårslöften måntro? 😉

0 reaktioner på “”Apgoda” lunchdrinkar”

1 2 3
 • Maria skriver:

  GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!
  TACK för i år, ser fram emot många härliga inlägg även 2012.

 • Marie skriver:

  Ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar jag dig och din familj! Njuter av dina Thailandsbilder, 2013 är det min tur att än en gång besöka denna underbara plats! Ha en fortsatt härlig semester och tack för en underbar blogg!
  Kram
  Marie

 • Maggie skriver:

  Haha…ja, historien om er ”Fawlty Towers” restaurang är underbar och jag kan se Lukas min framför mig när han kom hem och hittade sin kalla mat på rummet! :-)

  Det finns märkliga restaurangupplevelser här hemma i gamla Sverige också…
  En gång när min kära särbo var i Sthlm med sitt jobb och förlustade sig lite, skulle de bl a ut och äta på en trevlig restaurang också förstås.
  De var ett sällskap på ca 12 pers och hade förbokat bord i god tid. När de anlände till restaurangen i centrala Sthlm, blev de ombedda av kyparen att de helst skulle välja samma mat allihop – för att kocken inte hade tillräckligt många kastruller!!? :-)
  Sedan fick de inte maten på samma gång och när några ätit sin dessert, fanns det dom som ännu inte fått sin varmrätt…
  Så här efteråt skrattar vi gott åt händelsen, men just när den hände var stämningen knappast på topp! :-)

  Gott Nytt År, du fina Sus!

  Kram Maggie :-)

 • Anette G skriver:

  Hej Susanne! Läser din blogg dagligen sedan lång tid men har nog inte kommenterat särskilt mycket. Tack för alla inspirerande inlägg. Du verkar vara en himla duktig, kapabel tjej! Drömmer också om att tillbringa jul/nyår i Thailand årligen men får inte till det i livet just nu. Hoppas dock det ska förändras.

  Gott Nytt År önskar jag dig!

  Kram

 • Maria skriver:

  Fina Susanne,
  Önskar dig och din familj ett riktigt gott nytt år!

  Tack för alla roliga saker och inspiration som du ger
  oss på bloggen!
  Kram
  Maria

  PS. Svansen på apan ser minst sagt läskig ut…Värre än en råttsvans..

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram