Ätbart och piffigt

Läste om årets nyheter i glassvärlden när jag njöt av min söndagsfrukost i sängen. Nostalgi ska det vara och gärna hemlagat…

20120429-131343.jpg

Nöt-crème är väl nostalgi så det förslår. Påsen har nog sett lika dan ut i 50 år, och nu har den petats in i glass, får min mun att vattnas måste testa.

HOS BODY SHOPS INVIGNING…

20120429-131407.jpg

…på Drottninggatan i onsdags, bjöds det på det godaste tilltugg jag ätit på ett event. En ”Lisa” för ögat också, älskar kreativa små piffiga saker. Sjögräsblad med en ostkräm i en rostad brödpinne, eller stekt kanske? med mousserande vin i botten. Allt som bjöds på var köttfritt vilket gjorde att jag åt som bara den.

20120429-131421.jpg

Dessert i små burkar, gott och gulligt!

APPROPÅ DESSERT…

20120429-131438.jpg

…så fick Ärlige Jacob och hans detektiv-Jenny som hittade min kamera ett budat paket i veckan med 12 dessert/snacksskålar. Tack en än gång fina ni.

LUKAS PÅ TEMAFEST

20120429-131447.jpg

Tjatade till mig en bild innan sonen drog iväg på skolfest i fredags. Temat var Pride, han blev rätt söt med lite smink och cerice sjal. 😉
Hur det blev under jackan hann jag inte med att se…

Ha en skön söndag kära bloggläsare!

Kram Susanne

0 reaktioner på “Ätbart och piffigt”

1 2
 • Ellali skriver:

  Tänkte att allt är inte som man förväntar sig…köpte hem Geishastrutglass till dottern som älskar Geishachoklad….men..hon dissade den helt, åt upp struten men lämnade glassen :) . Hoppas du har bättre tur!
  Kram

 • Rosa skriver:

  Men så gott det låter, pratade just om glassnyheter tidigare idag men ingen av oss hade riktigt koll, den här kan nog bli en favorit tror jag. Ja nötcremen blir man verkligen nostalgisk av, även om jag kommer ihåg att jag föråt mig på dem haha.
  Vilka vackra tilltugg så fint serverat och så annorlunda, ser verkligen inbjudande ut.
  Vilken fin present till de ärliga upphittarna, ja det är de då verkligen värda och så gullligt av dig.
  Ha en fortsatt skön söndag och sista april gulligaste du. Själv får jag efter många års bortavaro uppleva denna speciella dag i Uppsala igen, ska bli mysigt.
  Kram Rosa

 • Moster Gerd skriver:

  Kära Susanne!

  Men vilka fina och goda saker i glas och burk! Lukas är jättesöt på bilden,
  tänk att du fick med ett leende också hi hi…………

  I dag stugan,städat klart,Annika och gänget kom också,lek med de små!

  Ha en fin söndagkväll!

  PUSS och KRAMIS!

 • Maggie skriver:

  Hej söta Sus!
  Ja, man blir verkligen nostalgisk när man ser nötcremen. Älskade dem som barn, och tror att i glass blir det oslagbart!
  Så gulligt och omtänksamt av dig att skicka de söta skålarna till dem som hittade din kamera. Så överraskade de måste ha blivit!

  Hoppas du får en härlig och skön Valborg och första maj!

  Var rädd om dig.

  Kram Maggie :-)

 • Tess skriver:

  Gullig du är Susanne som visar din uppskattning, det är inte alla som gör vet jag av erfarenhet. Skålarna är jättefina. Det eventet skulle passat mig också för det såg verkligen gott ut för jag äter ju inte kött jag heller. Kan inte sluta och beundra dig du är så satans duktig och trevlig i bloggen. Stor kram och en härlig ledig valborg och1-Maj till dig och mannen.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram