Bara en skön helg

HELG
Skön fixarhelg med pappersjobb, allmänt rens och härligt häng med sonen. Iaf två middagar och en frukost. Han åker tillbaka i kväll och kör en 12 dagars tjänstgöring på raken igen. Det skönaste av allt att det bara är positivt, inget gnäll!

20140831-131219.jpg
Nytt på helgbordet. Fanns inga liljor (mina favoriter) och köpte nåt annan snofsigt som doftar gott med lite gräs till.
Blommor från Bloomster

20140831-131228.jpg
Ni minns min lilla rosa scooter-sparbössa som Nadja W köpte i present till mig på Mallis? Hon fraktade den från Mallorca och till mässan, jag tog den hem till mig, men när jag packade upp den slant den ur mina händer och ena handtaget gick sönder. Snyft! Lade biten på ett bra ställe för att köpa rätt klister, sen försvann den. Letat och dissekerade t.o.m. dammsugarpåsen men inget handtag.

20140831-131236.jpg
När jag kom hem häromdagen hade gulliga Peppe byggt ett nytt litet handtag med Plastic Padding och målat den så fint. Blev så himla glad, den står ju så fint på mitt skrivbord. Han tog ju en före-bild också, hehe

20140831-135430.jpg
Träffade de här härliga tjejerna igår på en mysig lördagsfika runt hörnan. Viktoria och Josefin som gjorde vår skolstart i 6-års till en riktigt fin början på den skol-eran för exakt  13 år sedan. Fröken så vi på den tiden, pedagoger heter det väl nu… Josefin som trots flytt till Halmstad är suverän på att hålla kontakten och vi ses ett par ggr per år. Underbara tjejer och ett sånt härligt prat vi hade i några timmar.

20140831-131356.jpg
Min lilla ett-åring ❤️ för 18 år sen med Olivers gamla ”skyddshjälm” på huvudet och skrapmärke på näsan. Blev ju några småfall på klipporna den sommaren…

Kram Susanne

Instagram: susnordstrom

 

15 reaktioner på “Bara en skön helg”

1 2
 • Anna skriver:

  Så festligt att någon mer tänkte på detta med halsbandet.
  Jag har många gånger tänkt på att du ofta bär det och undrat vad det är för speciellt med just det smycket. När jag nu såg det på denna gamla bild tänkte jag att jag skulle fråga.
  Men Malin hade hunnit före. :)

  • Pernilla w största fan Malin skriver:

   Anna…Ja hahaha jag tänkte att den halsband måste ha varit speciell för Susanne :-) Kul att du är lika nyfiken som mig 😉

  • Susanne skriver:

   Hej Anna!
   Ja det sitter liksom där det sitter. Det är ju värdefullt både som halsband och minne. Tar av mig det ibland men det är alltid skönt att ha det runt halsen.

 • Linda H skriver:

  Fin bild på dig o din son :)

 • Josefin skriver:

  Trött, men så nöjd med min helg nu när jag sitter på tåget hem. Tack för vår mysiga stund tillsammans

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Tur att Peppe hjälpte dig och fixat den söta rosa scooter då får du vara rädd om den :-)
  Fina bild på dig med din söta Lukas ( Jag märker att du har alltid samma halsband ) är det din favorit? Nyfiken är jag :-) Önskar dig en fin helg massor kramar från mig

  • Susanne skriver:

   Hej Malin!
   Jag fick mitt tunga guldhalsband av Peppe i föda-barn present. Direkt när Lukas var ute hängde han på mig det. På medaljongen är det graverat Lukas och hans födelsedatum och år och en fin diamant i mitten. Så du förstår att det är svårt att byta till annat även fast jag har många andra fina halsband i smyckesskåpet.
   Kram

 • Jenny skriver:

  Åh, vilken fin bild på er två :) den utstrålar lycka.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram