Bildmix och oro i världen

HELG I CASA BEL AIR

Det är sannerligen märkliga tider vi lever i. Hur i himmelens namn kan det i dessa moderna tider uppstå ytterligare ett krig, kan man undra…
Lotta, en av mina följare som bor i Finland skrev till mig att det var otäckt att gå ut med hunden i morse. Att höra krigets flygplan i himlen…

img_1326.jpgAtt se nyheterna hur mödrar med sina små och större barn fly i ett förhoppningsvis tryggare land. Bebisar med all omvårdnad med blöjor, mat kyla förut all oro för den krigande delen av befolkningen.
Vår son är utbildad i det militära och har arbetat i där flera år. Oron om kriget närmar sig och ❤️

 

En mixat helgkompott av bilder innan vi åkte tillbaka hit efter våra veckor i Sthlm.

.

 

img_0677.jpgHann med att bjuda några av våra vänner på middag och köpte en bukett och några till mina småvaser. Alltid tacksamt att dekorera borden med lite färger här och där.

.img_0685.jpgGjorde det enkelt för mig och köpte färdigmat. Krustader med skagen och rom till drinken. Lax-cheesecake och ruccola till förrätt, laxburgare till varmrätt, smarriga ostar och kex.
.

img_0689.jpg Lite suddiga Christian, Classe, Ulrika, Peppe och Amelie 💕
.

img_0686.jpgFick en sån vacker bukett av Ulrika som var gräsänka. Men den fick Lukas och Disa ärva. Resten av blommorna fick grannen Eva ta över.
.

img_1275.jpg
Dagen efter lånade jag ut lägenheten till Nadja Wedin Design team. Nadja har gjort sängkläder i samarbete med Hemtex tidigare. Nu har hon skapat 5-6 motiv i egen regi. Så otroligt vackra. Dock bara singel till de uppsydda test-påslakanen, fotograf Lars och stylisten Judith fick trixa lite.
.

img_0733.jpg Lukas gamla rum fick ”ställa” upp också. Det här motivet har jag klätt om flera möbler i, finns även i metervara och kuddfodral, mm.
Ni kan tacka mig iaf för att det blir dubbelpåslakan i produktion. För det är ett måste om man ska kunna bädda snyggt!
Dyker upp här NadjaWedin.se  så småningom. Ska få lite fina bilder från Nadja sedan.
.
.

img_0850.jpgNär de ändå fick låna lägenheten fick de ta några bilder till mig. Samarbete med Nya Joy blev så här tjusigt med proffsljus i mörkret utanför fönstren.
Foto: Judith Rindeskog
.

img_0923.jpgDagen innan vi åkte han våra upptagna älsklingar Lukas Disaoch vårt lilla håriga barnbarn Maja. Vi fick bege oss till Södermalm för det skulle funka bättre med hundvakt. Mycket att tänka på med en jycke i den lilla familjen, hehe.

.
img_0922.jpgVi bjöd ungdomarna på deras trevliga kvarterskrog. Var den enda som orkade dessert. Måste medge att jag blev barnsligt förtjust över en kanelsmiley på vaniljsåsen 😊
.

img_0911.jpgAv världens snällaste Ann fick jag en alla ❤️:s dagspresent att ta med. Såå gulligt och så gott.
Förstås från Drömhuset

.

cc058791-5609-4d5b-8618-8f8765f57b12.jpgTillbaka igen, lyckan total.
.

img_0991.jpgSå blev Peppes lilla dröm om bastu sann. Dock en IR-bastu (införaröd) som är väldigt nyttig för hälsan. Han beställde från Amazon, kom i ett ”platt” paket och han byggde ihop den i ett nafs. Blev himla bra i garage/tvättstugan/förrådet.
.

img_1001.jpg Ingen utsikt över havet som den vedeldade bastun på ön. Men inte så illa ändå. Förutom takboxen som hängde i taket. Men den ska bort.
.

img_1090.jpgEn av dessa magiska skymningar från taket.
.

img_1104.jpg
Kaffe ☕️
Mugg från Drömhuset.se
.

Önskar er en fin helg!

Kram Susanne

 

13 reaktioner på “Bildmix och oro i världen”

1 2
  • Kristina skriver:

    Susanne, Tycker det är så tråkigt att du slutar med bloggen, vill bara säga det. Finns det ingen chans att du fortsätter? Åh, vad jag kommer att sakna dig och din blogg med livet i Spanien och på den lilla ön.💜

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram