Bilen har landat och mysig grillfest

Tänk att vi äntligen fick vår bil fullproppad med inledning och en massa nödvändiga pinaler. I går morse kunde Peppe åka till Puerto Banús för hämta upp den. Sen gick han telefonkonferens och jag bar och bar tills mötet var färdigt. Himmel så mycket prylar som ska portioneras ut i vårt lilla hus.

img_8488.jpg
En skitigare bil har väl sällan skådats. Men den har färdats på ett öppet släp ca 400 hundra mil. Transporten har ju hämtat upp och lämnat av bilar på många ställen
.
img_8535-1.jpg
Ett skepp kom lastat med massor av saker. Bra med stor bil för himmel vad vi fick plats med saker. Hela baren utlastad.
.

img_8536-1.jpgAlltid Drömhusets grymma jätteväskor 👌
.
.

facetune_29-10-2020-04-17-19.jpg I går morse åkte vi med båda bilarna till Malaga flygplats och lämnade tillbaka den lilla röda hyrbilen. Som vi förlängt hyran på i flera omgångar p.g.a. alla förseningar…
Jag rattade vår stora bil, Peppe den lilla söta.
Sen blev det tre timmar på Ikea som ligger intill. Två fullproppade vagnar, och bilen full i gen.
.

78c74704-ed87-46c5-b12f-a5fee7f1bbd2.jpg Hem och svidande om på fem minuter. Sen iväg till Dariush och Elena som bjöd in till grillfest. Huset som Dariush föräldrar bott i permanent i 27 år, men sedan några år tillbaka lämnat över till sina barn. Nu är familjen här på höstlov. Himla mysigt!
.
img_8496-1.jpg Eva och värden Dariush.
.
img_8500-2.jpg Peppe med Cathrine.
.

img_8498.jpg
Värdinnan Elena med Fredrik Båge som bor här nere med familjen och stormtrivs.
.
img_8508-1.jpg Vilket underbart ställe. 15 minuter med bil från oss och högre upp vilket gav en magisk utsikt.
Vi såg ända bort till Afrika då det var en klar kväll. Cathrine och Jan Ehrensvärd från Skåne var på plats i sin nya lägenhet.

img_8510-1.jpgVackert 💛
.,

img_8469-2.jpg
En mysig morgon hos oss. Älskar att vakna upp och titta ut över vår vackra trädgård och medelhavet som breder ut sig 600 meter bort.
.

img_8331-1.jpgLängtar till våra citroner växer till sig. Det var så speciellt i somras att hämta färska till citronvattnet.
.

img_8531.jpgPeppe och jag åt en sen lunch vid poolen och njut av en välbehövlig vilopaus. Solstickan i skuggan mådde gott efter en riktigt solig dag. Bilden tog jag 18.40, +25 icke att förakta.
.
.
Önskar er alla en fin helg!

Vi ska jobba på bland alla prylar. Smita i väg på Cias fredags-AW. På lördag kommer Dariush och Elena hit på lite mat. Innan de åker tillbaks till kallare klimat.

Kram Susanne 💋

9 reaktioner på “Bilen har landat och mysig grillfest”

 • Jenny i England skriver:

  Hej kära du. Jag njuter så av ert nya äventyr och bilder. Keep them coming in… Kram

 • Sophia skriver:

  Vilket underbart boende ni har i Spanien.
  Jag är nyfiken på hur du som arbetar med inredning ser på vita möbler kontra trä. Jag kikar på ett nytt soffbord ”Swedese Flower”. Först var jag helt inne på vitt men sedan började jag spana in samma bord i ek. Det går ju inte att komma ifrån att trä ger ett lugnt och vilsamt intryck samtidigt är det fräscht med vitt.
  Jag ser inköpet av bord som en investering och tänker att det ska ”hålla” (färgmässigt) över tid.
  Du som arbetar med inredning, hur tycker du att trä kontra vitt står sig över tid?
  Då detta bord finns i tre storlekar funderar jag på det stora eller mellan och ev det lilla. Mitt rum är inte jättestort och jag vill ju inte att det ska se övermöblerat ut. Hur ska jag tänka då?

  • Susanne Nordström skriver:

   Hej Sophia!
   Hade du varit min kund och sett allt på plats så hade jag kunnat tipsa med gott samvete. Har många kunder som har de klassiska fina borden hemma i vitt.
   Så det beror ju på om man gillar ek eller inte.
   Soffbord får gärna vara mindre format generellt, trevligt med lite luft. Du kan ju alltid klippa till mallar och känna på storlekarna.

 • Sandra skriver:

  Så bra att era grejer kommit ner nu. Nu har ni en del att pyssla med kan jag tro 😉
  Mysigt att varva med lite häng med fina vänner med.

  Ha en fin helg
  Kram Sandra 💗

  • Susanne Nordström skriver:

   Hej Sandra!
   Så glada vi var att få allt. Lite ängsligt är det ju att vänta så länge, allt kan ju hända utmed vägarna…
   Kram

 • ninni skriver:

  Förstår att ni kommer att ha fullt upp med alla prylar som kommit ner. Fantastiskt att det funkar att få ner så mycket.
  Jag undrar stilla – finns det inte affärer med dessa prylar där nere???
  Jag håller på att rensa för fullt. Har köpt bostadsrätt och flyttar i januari. Kök utan underskåp och minimalt med garderober dit jag flyttar. Lägenheten är handikappsanpassad så det skulle vara möjligt att fixa i köket med rullstol. Mycket som skall renoveras och jag börjar med att skicka in målare innan jag flyttar in. Resten tar jag när jag är på plats. Kommer att ha rörigt som tusan innan jag har skåp för placering av husgeråd och kläder. Undrar om jag tänkt igenom det här…..🤔
  Stor kram från soffhörnan ♡♡♡

  • Susanne Nordström skriver:

   Hej Ninni!
   Det är klart att det finns affärer. Och att bila runt här och leta saker tar en evinnerlig tid. Du vet när man inte har koll på alla bra butiker här heller. Jag också haft mycket i gömmorna som kommer på plats. Nu har jag köpt saker under våren och får exakt det jag vill ha. Barstolarna har jag fått av gulliga Pernilla. De kostar många sköna tusenlappar att införskaffa annars. Bara att ha mina gardiner och sängkappor jag endast vill ha är en hit. Sen har jag ju prickat in några reor hemma. Vi har ju varit på Ikea tre ggr och köpt massor av prylar som vi behöver.
   Grattis till ny lägenheten. Som du har rensat så blir det nog bra till sist. Planera in förvaringen så att du får den så snabbt du kan så får du in pinalerna hyfsat snabbt.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram