Busy morning i regn och Bolia-span

Haft en flygande start på dagen. Drömhus-Ann ringde 06.00 i morse och frågade om vi skulle ställa in vår powerwalk. Det ööööster ner, sa Ann. Nope, vi kör på med regnkläderna!
07.00 stod vi redo. Blött som attan, snålblåst med himmel vad det var skönt att köra på. En snabbdusch, iväg till läkarbesök 8.50 sen scootern till pressfrukost 9.30. I höstregnet, hua men skönt att njuta av lite frulle, träffa kollegor och se och höra om Alcro Trends nya färger för 2018.

Första frågan -Måste man måla om hela tiden? Jaaaa 😊 Men mer om det en annan dag.

img_9943.jpg
Var på Kungsholmen i går och slank in på Bolia Flemminggatan. Ursnygga miljöer i en nyfixad butik. såå mycket snyggt och så många ”firarrabatter”. 50% på alla modulbygda soffor, bara det…Tills på söndag!

img_9973-1.jpg
Butiken är fylld med spänannde belysningar.

img_9969.jpg img_9953.jpg img_9941.jpg
Dagbäddar har ploppat upp i många sköna varianter de senaste åren.

img_9952.jpg
Runda hyllan som är så dekorativ och blir lite vad man gör med den.

img_9948.jpg
Väggljusstakar för värmeljus och höstigt mörka väggar. 👍
Spanat hos Bolia
img_0004-1.jpg
Hann med några snabba drag med mascaran på plats, och ett svep på ögonbrynen. En tjusigt nyrenoverad gästtoalett och en hurtig inredare får det bli som avslut idag, sent omsider.
Kranar Dornbracht hundblus Pernilla Wahlgren Collection ”bollsjal” MiNilla

Kram Susanne

4 reaktioner på “Busy morning i regn och Bolia-span”

 • Rosa skriver:

  Ni är bara så duktiga med era tidiga rundor och i alla väder, extra nöjd och energifylld när man kommer tillbaks efter en i regn, rusk och mörker.
  Så mysiga soffor och härligt med alla dessa olika färger och tyger de finns i nu. Roligt också när ”gamla” möbler kommer tillbaks och blir moderna igen, en dagbädd var ju ett tag sedan man såg tycker jag :). Runda hyllor åh så snyggt det var och lite annorlunda.
  Ha en härlig torsdag hoppas att den kan bli lite finare än igår.
  Stor varm höstkram
  Rosa

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack rosa!
   Visst är det underbart när man får in behovet och välbefinnandekänsklan av att träna? Den har jag längtat efter i många år, tog sin lilla tid men nu är den här, hehe
   Kram

 • Maggie skriver:

  Herre Gud vilken energi du har kl 6 på morgonen. Jag orkar inte! 😉 Blir grymt impad av dina pw:s stan runt i ur och skur. Sen hinner du med en massa andra saker också innan dan är slut. Logistik de lux för att få till allt kan jag tro. Och hur kan du se så där fräsch ut sen?

  Kram
  Maggie

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack söta!
   Fast jag får ju en grym energi av tränandet, så det är himla värt varenda steg som tas. Regn och snö, skitsamma tänker jag.
   Nja, en regnig hjälmfrilla är väl inte det snofsigaste, men struntsamma.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram