Casa Bel Air

Äntligen har vår dröm slagit in. Efter lite trixande, dealande och väntande…

När vi landade i Malaga fem dagar efter vår julresa var det ösregn och svinkallt. Under veckan hade det snöat och haglat utan dess like. Vi åkte ändå direkt till Pernillas hus lämpade av våra prylar och åkte till huset för en sneak peak utifrån.
Fick sådär lagomkänsla då det låg fullt med snö i trädgården och regnet var som det var. Peppe flög ner innan jul direkt från sin skidresa i Verbier för att kolla på flera objekt. Jag blev helt kär när vi facetimade från det allra första huset. Dvs. detta.
Sen gällde inget annat för mig. Ni vet kärlek vid första ögonkastet ♥️ Den underbara trädgården dör jag nästan för 👍

img_1385.jpgNär mäklarna skulle visa huset dagen efter var det en strålande sol och mycket behagligt skön värme. Gissa om det kittlade i magen när vi väntade in killarna. Måste säga att mitt första intryck i sol var ett helt annat.

.

img_1386-2.jpgHur ljuvligt? Här ska jag påta i jorden och odla mina kryddor. Casa Bel Air har tre sovrum, två badrum, v-rum och kök. Ett garage med förråd. Alldeles lagom för oss att bli gamla i.

.img_1387-1.jpg Det är en fullkomligt urmysig trädgård med palmer, kaktusar, mängder av blommor, bananträd och citronträd. Förutom mosaikpoolen som är tempererad, om man så vill. Sen är det ju ett plus i kanten att grannen bjuder på sin palmvy 😉

.

img_0487-1.jpg En takterrass som man inte inrett, mer än med några jätteparaboler. Den har vi planer för på sikt. Gillar att ha flera olika ”ätstationer”.

.

img_0535-1.jpg En stor härlig överbyggd terrass som gjord att hänga på ♥️ Här ska vi ha ett riktigt stort massivt bord. Det lär vara hyfsat skönt att fika och äta många goda måltider i skuggan. Insynsfritt med all växtlighet på muren runt huset.

.

img_0536-1.jpgHär vill jag ha en bar med utsikt över poolen.🥂 Har ärvt Pernillas gamla barstolar som ska få nytt liv i solen 😊

.

img_0072-1.jpg  Tänk er, hemmabaren med bananträd och poolvy utanför.

.

img_0494-1.jpg Gästrum 1 ska jag inreda åt Lukas och Disa ♥️♥️ Vill att de ska få ett skönt uppvaknande när de hälsar på.

Vårt lilla paradis som vi ska njuta av i många år. Som Pernilla säger, här ska vi bli gamla tillsammans. 🥰 Nu har ju vi vårt paradis i skärgården också. Men vi kommer att hyra ut huset i Marbella. Så jag ska jobba hårt på en mysig hotellkänsla här i Marbella.

En rask promenad till havet sen ligger 1.2 mil ljuvlig strand under fötterna. Många powerwalks blir det. Och sköna dopp med goda frukostar efteråt.

Kram Susanne 🌴🌴🌴

27 reaktioner på “Casa Bel Air”

1 2 3 5
 • ninni skriver:

  Åh, så mysigt det ser ut! Härligt för er och förväntansfullt för oss, dina följare, när vi får vara med på ”görommejresan” Det räknar jag med. 😉
  Stort grattis till finaste mysiga huset. ♡♡♡

  • Susanne Nordström skriver:

   TACK SNÄLLA NI, för alla härliga och peppande hejarop! Hinner inte riktigt att svara alla. Så det blir att gemensamt tack till allt fint ni skriver.
   Lovar att det finns bra renoveringsmaterial i det väl inbodda huset. V i kommer att åka ner så fort nycklarna är våra och stanna så länge det går för att göra i ordning.
   Till er som undrat så ligger det i östra Marbella i en levande urnanization. Nära havet.
   Kram

 • Sofia skriver:

  Åh det är bra dröm också 😊. Grattis -ser helt underbart ut. Bättre kommer det att bli när du viftat med ditt trollspö 😉

 • silvia skriver:

  Soo beautiful! Grattis!

 • Annika skriver:

  Grattis till ett härligt hus och mysig miljö! Ska bli spännande att följa när du påbörjar ”gör om mig”-projektet :). Önskar er lycka till med ert mysiga hus!

 • Anette skriver:

  Grattis,vilket fint hus,ser såååååå mysigt ut.
  Hoppas ni skall trivas,skall bli kul att följa projektet.

1 2 3 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram