Fars dags-tävling och rabattkod 20%

Sms:ade Jessica på Mellow Design i går för att tipsa att jag hade en bloggbild på bricka och glasunderlägg. Sånt som leverantörer uppskattar. 😊  Jessica frågade om jag ville tävla ut några Fars dags-presenter? Så klart för det är ju den dagen näst-nästa söndag, 12/11.
Men först till Fars Dags-tävlingstipsen. Har valt ut några bidrag dagen till ära, kanske lite smörigt, men vem gillar inte att bli smörad?

img_0394.jpg
Trätavlorna i tävlingen är a5 format och är värda 249:- Finns som A4 (349:-)

img_0395-1.jpg
img_0398-1.jpg

img_0383.jpg

 

img_0382.jpg

img_0389.jpg
Den här har jag köpt till två små dopbebisar, men funkar ju till vilken gullig människa som helst 💙
Tavlorna behöver ju inte sitta på en vägg. Fina att slinka in i bokhyllan eller i ett bänkstilleben.
img_0388.jpg
Tar med en bonusbricka bland tavlorna också. Om man inte har en pappa kan man ju alltid tävla till sig en bricka…Finns även vit bricka.
Sista Fars Dag med min pappa var 2009. Han önskade sig alltid ”sin Aqua Vera herrparfym”, som Hasse & Tage sjöng. Strumpor och kallingar eller en ny bil, hur fantasifullt som helst. Pappa Hasse hade älskat en ego-tavla, hehe. Lättsmickrad som han alltid var.

TÄVLING 
*Tre tavlor/brickor i min lilla tävling
*Vilken tavla vill du vinna och varför
*Skriv kort i kommentarsfältet innan midnatt, lördag 4/11
PS Om du vinner, var snabb med att maila kontaktupgifter till mig susanne@pernillawahlgren.se
så den hinner fram i tid.

RABATTKOD mellow20
img_7477.jpg

Tjatade till mig till en rabattkod i web-shoppen till mina bloggläsare. Jessica har aldrig haft en rabatt-kod på webben tidigare, så nu tar vi oskulden också 😉Rabatten gäller veckan ut t.o.m. midnatt söndag 5/11 Leverans på 2-5 dagar
Klicka in på MellowDesign.se ange mellow20 så dras rabatten atomatiskt vid köp. OBS Gäller ej de lyxiga vaserna
Passa på att handla julklappar vetja! Finns zigzagiga skärbrädor brickor, doftljus, posters etc. Fri frakt över 500:-
Lycka till!
Kram Susanne

 

41 reaktioner på “Fars dags-tävling och rabattkod 20%”

1 2 3 4 5 8
 • Ammi skriver:

  Eftersom jag själv har förlorat min älskade pappa så vill jag hylla mina älskade barns pappa. Som jag tycker är helt underbar och förtjänar en god frukost på sängen, serverad på en fin bricka. För vi är så bra tillsammans

 • Åsa Nilsson skriver:

  ”Any man can be a father…” Ett perfekt kärleksbevis till min sambo och dotterns pappa. Efter 2 år på skilda håll har vi åter blivit en hel familj igen efter att ha lagat vårt förhållande. Så nu äntligen har hon även sin pappa vid sin sida och det är precis som tavlan säger: att alla män kan vara en far, men det krävs något speciellt för att bli en pappa. Och den pappan vill vi visa all vår uppskattning!

 • Annica skriver:

  Love you to the moon and back.
  Till min pojkvän som är som en pappa till mina två barn. Han ställer upp för dem och är även delaktig i våra aktiviteter. Det är så himla skönt att de har en pappa som finns där.

 • Erika skriver:

  Min mamma fick en liknade tavla ”det bästa är att mina barn får ha dig som mormor” när det var morsdag. Det vart avundsjuka blickar från min pappa så det vore jättekul att få ge honom sin egna tavla i farsdag present!

 • Maria Sundell skriver:

  Vilka fina tavlor och mysig blogg! Skulle gärna vinna den tredje tavlan att ge till mina barns pappa. Det stämmer verkligen med honom, han är den finaste pappa man kan få och ger våra barn massor med kärlek, tid och engagemang. Glad att jag valde honom att få barn med! ❤️

1 2 3 4 5 8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram