Före och efter i master bedroom

Igår var det en dag hos Isabelle i Gröndal. På en fullastad scooter i strilande regn. Flyttade möbler, la ut mattor, fixade med gardiner och fick åka direkt till MiNillas julmimingel a la naturelle och mycket pinaler. Men det blev ju himla trevligt ändå.
Blev lite mer ombonat i parets sovrum med lite befintligt och lite nytt.

FÖRE
img_9833-1.jpg

EFTER
img_1712.jpg

FÖRE
img_9834.jpg
Sängavelns mönster krockade med mönstret i överkastet och gav en orolig känsla.

EFTER
img_1713-1.jpg.
Så mycket lugnare och mer harmoni med det nya överkaset. Det andra flyttade in till gästrummet.
Överkast Bohem Linnégatan  kuddar Frejas Boning
img_1716-1.jpg
Utsikten blir ju bara en hus till vänster, lika bra att fylla på med dubbla längder sammet. Kikar man ut till höger bakom gardinen är det en mkt trevlig sjövy. Som alltid snyggt med gardinskenor i taket för en lyxigare känsla.

FÖRE
img_9835.jpg

EFTER
img_1723.jpg
Rosa krukor Drömhuset blommor Bloomster  gardiner Ohlssons Tyger
img_1719.jpg
Mattan var nyköpt till v-rummet, men var alldeles för liten. Beställde en ny stor matta som soffgruppen fick plats på, och la den ”gamla” här inne. Blev fint och snygg vy från v-rummet intill.

img_9837-2.jpg
Sovrummet är inte så stort i etagevåningen. Men ett trevligt dressingroom göms bakom dörren. (som jag vill ta bort och öppna upp mer…) nästa projekt  😊

DAGENS TIPS!

img_0628.jpg
Missa inte min lilla tävling där du kan vinna en signerad poster av Karolina Palmér. Eller handla med 15% rabatt i hennes web-shop fram till midnatt 1 dec.
Länk till det inlägget med info hittar ni här   Bilden från vårt lilla semesterparadis där den här lugna finingen sitter 💙

Kram Susanne

4 reaktioner på “Före och efter i master bedroom”

 • Camilla skriver:

  Hej Susanne
  Jag tycker du är en jätte duktig inredare och det är så roligt att läsa din blogg.
  Nu har jag en fråga till dig.Vi skall renovera vårt kök, ljusgråa luckor med en svart stenskiva har vi bestämt-
  Taket är vitmålat och golvet skall bli lite mörkare ek. Nu undrar jag, eftersom vi skall ha en köksö som oxå skall ha grå lådor men enligt min man och butiken vi skall köpa köket ifrån, blir det inte bra med samma svarta stenskiva som vi skall ha i övriga köket. De tycker att vi skall ha en ekskiva typ samma som golvet?? Tror du detta blir bra?? eller skall man ha en vit skiva?? Jag föreslog en svart laminat men inredaren i butiken sa att den kommer se plastig ut i jämförelse med stenskivorna?? Kan hålla med om det men undrar ändå om ek kommer att passa, vad tror du??
  Camilla

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack Camilla!
   Gud så bra att du frågar, för det där låter jätteknasigt!
   Självklart ska ni välja stenskiva även på köksön. Du får en enhetskänsla som håller år ut och år in. Allt är en smaksak, men en tålig stenskiva är absolut snyggast. Har det på köksön i mitt senaste byggda kök jag inte visat än och det är klockrent. Att ha olika bänkskivor är iaf inte min melodi.
   så sta på dig och låt inte köksäljaren hitta på nåt annat.
   Lycka till!

 • Maggie skriver:

  Oj oj så snyggt och smakfullt det blev. Du är grym på färgsättning och får till det där lilla extra som gör det så ombonat och mysigt. Den där hotellkänsla i lugna färger som gör att man bara vill stanna inomhus!

  Kram
  Maggie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram