Förvaringsmakover

En förvaringsfavorit i repris!
Familjen Caroline på Lidingö behövde hjälp i familjens vackra hus vid vattnet. Hopplös förvaring i tvättstugan/grovingång, barnrum och källarförråd.
Vi fixade förstås.

TVÄTTSTUGAN VID HALLENIMG_6994.JPG
Tvättrum med en sidoingång som inte används. Här hänger man av sig ytterplagg, väskor och ställer alla skor. Väldigt snygg och bra förvaring på den högra sidan.

FÖRE IMG_6992.JPG
Det första man såg  från entrén när man kommer in i huset. En rörig känsla som absolut kunde förbättras. Svårstädade skoställ på golvet som det brukar vara.

img_6993-1.jpg

EFTERIMG_9716.JPG
Ritade en mer praktisk förvaring som vi platsbyggde och vägghängde.  Maxade med krokar som vi satte högre upp och byggde hyllor utmed väggen.
IMG_9718.JPG
13 nya krokar bakom dörren, för kidsen och för väskor. Med krokar högre upp kan skor även ställas på den övre hyllan utan att det blir trångt.
Den smarta hyllan går från vägg till vägg.

I KÄLLAREN
IMG_9715.JPGCaroline hade precis klivit av sitt trygga arbete och det stressiga ekorrhjulet. Och sadlade om till kost & träningskonsult och personlig tränare och byggde därmed om hela källaren. En ny vägg direkt efter källartrappan skärmar av familjeljudet från köket/vardagsrummet ovanför.

FÖREIMG_6983.JPG
Fd skräpförråd under trappan som man såg rakt in i.

IMG_6982.JPG

EFTERIMG_9708.JPG
Vi byggde hyllor hela vägen och några krokar på sidan. Resväskor och övrig förvaring får plats på golvet under hyllan.

FÖREimg_6981.jpg

IMG_9710.JPG
Hopplös bild i mörkret, men jag satte upp ett snyggt kraftigt draperi som skärmar av förrådet.

IMG_9707.JPG
I rummet för Carolines kunder har en stor skjutdörrsgarderob tagits bort. Och gjorts om till träningsrum. Blev så mycket mer space. Ni vet dessa bortglömda källarutrymmen som man inte tror att man kan göra nåt åt!
Sen älskar jag när man vågar att följa sin dröm och kämpa på med det vi tror på. Som Caroline vågade göra.

Kram Susanne

2 reaktioner på “Förvaringsmakover”

 • Rosa skriver:

  Kan tänka mig att en källare lätt bara kan bli ett förvaringsplats där man bara ställer saker fast det kan vara en fantastisk extra yta om den utnyttjad rätt. Så fint och organiserat du har ordnat det för familjen och underbart att sen kunna få plats för att få leva sin dröm där också så härligt (älskar också folk som törs ta klivet att ändra sina liv och förverkliga något man drömt om 😀🙏).
  Vilken mysig dag ni hade tillsammans du och Lukas och vilket fantastiskt ställe så vackert det ligger verkligen perfekt för att må bra och koppla av på.
  Ha en underbar avslutning på veckan bästa Susanne 🌞.
  Stor varm vårkram
  Rosa

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack söta Rosa!
   Ja vi fick en supermysig eftermiddag. Ingick ju lunch/middag också men han var tvungen att kasta sig hem för att plugga. Så en reincheck på det
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram