Fotoväggar och skoskåp

Den här hallen hade nymålade gula väggar när jag hade mitt första möte hos Anna, som egentligen bara vill ha hjälp med sitt sovrum (randiga målade sängaveln, från tidigare inlägg, klicka här). Uppdraget spred sig även till hallen och övriga lägenheten!

 

Inspirerande fotovägg

Anna hade många inramade foton utspridda lite varstans, jag samlade ihop bilderna och gjorde en fotovägg. Enhetligt, snyggt och kul för vännerna att hitta sig själva på 1:a parkett!

Skoskåp

Anna hade också skoöverskott, jag ritade då ett nätt skåp med plats för 10 par skor, som snickeriet byggde i MDF. Sen målade jag det i samma färg som väggen, för att få det att smälta in.


Hemma hos oss…

Här är vår egen foto/kompis/egovägg på tavelhyllor!
Kram Susanne

 

0 reaktioner på “Fotoväggar och skoskåp”

1 2
 • Susanne Nordström skriver:

  TILL EVA: Jag läser alla kommentarer med stor förtjusning.Tror inte inredningsyrket är så speciellt manligt, o vad det gäller hantverkandet så blir det fler o fler tjejer, 2 av ”mina” rörisar heter Sofia o Nathalia! SÖTA FRIDA B: Ska absolut tillfredställa dej med snickis o actionbild vid tillfälle, gäller bara att haffa en fotograf… Ses snart Kram TILL EVA: Oman var härligt, vi var i Salalah på en resort Crown Plaza, med 2 mil vit strand, inte ett moln på 2 veckor! TILL MAJA: Jag skulle fixa ett överdrag o drapera soffan med. Du kan tex sy ihop några lakan i lämplig färg, sy på knytband i hörnorna som formar det hela, o fålla upp där det behövs.TILL ROSALIV:Återkommer med bild på smyckeförvarings förslag till dej! TILL ELLALI: Ska absolut visa de 4 barnrummen, var där o fotade förra veckan. Lycka till / Susanne

 • Cia skriver:

  Tack för snabbt svar :-). Har ett besök till IKEA inplanerat idag så jag ska titta där. /Cia

 • Susanne Nordström skriver:

  Jag målade om alla, o köpte några nya. Hyllorna är från IKEA/ Susanne

 • Cia skriver:

  Jättefint med fotovägg på tavellister så där. Tavelhyllorna finns ju på lite olika ställen, var har du köpt dina någonstans?
  Mvh,
  Cia

 • Ellali skriver:

  Vilket jättefint fotohörn det blev! Hade de alla ramar svarta, eller målade ni om en del?
  Kram

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram