Helgmakeover

Min modebloggande  kollega Shatilla, föreslog förra veckan en tjej-lördags-brunch bara sådär, och det lät ju trevligt så här i höstrusket. Googlade damen  ifråga, och såg att hon passade på att fylla år i samma veva (fast idag söndag).

Pernilla satt på tåget till Kristianstad, för att gigga så jag cyklade iväg till Berns och deras superfräscha asiatiska brunch själv.

Stannade på vägen och köpte present, jag har aldrig varit hemma hos henne, och har inte koll på färger/stilen där, men två doftljus i oktober månads rosa färg kan väl aldrig vara fel.

Jag är en stor ljusfetichist, speciellt sådana med doft i, och tycker själv att det är så härligt att få ljus, jag gillar saker som går åt! Och ljus kan man inte få för många av.

Det är en positiv sak med vinterhalvåret i alla fall, att pimpa hemmet fullt med ljus i alla hörn.

.

Efter en mycket trevlig buffe’ med Shatillas supergulliga vänner, med roliga och intressanta samtalsämnen, serverades ”pricken över i”.

Blev alldeles lycklig över den här fina hjärta skummande cappuchinon, fin och glädjande kaffekonst, och på en lila tablett dessutom, snyggt!

.

Medans jag lämnade vårt veritabla renoveringkaos där hemma, och flydde fältet för en släng av frosseri på stan, drog Peppe på sig blåstället,  plockade fram verktygen och låste in sig i badrummet.

.

Innan brunchen såg det ut så här:

En ordinär toalett!

Men Peppe, som för övrigt inte är så engagerad i inredningsbiten hemma, var i förra veckan på arbete i Linköping, och besökte en nattclub med kunder på småtimmarna. 

Där fick han äran att kissa i en toalett som han bara MÅÅÅSTE ha! Sen googlade han maniskt och tjatade om den där borstade saken, och när jag kom hem från Göteborg så stod den där, mitt i vardagsrummet.

Eftersom mina rörisar inte jobbar helger, och Peppe absolut inte kunde vänta tills nästa vecka, så satt han på sig klädnypan och monterade in den själv. En bra karl reder sig själv…

Dessutom blev vardagsrummet färdigtmålat i fredags och Lukas och Peppe hade släpat in möblerna som stått på hög i sovrummet och städat ur. Väldigt skönt!

Efter

En liten toalettmakeover sådär på lördagen! En borstad Purutoa som ska bo hos oss. Kan nästan ana att den kräver sitt lilla underhåll för att se lika fin ut som nu, men det är väl den värd.

Kram Susanne

.

0 reaktioner på “Helgmakeover”

 • Eva skriver:

  Usch det var faktiskt den fulaste toan jag sett. Så sterilt och storköksaktig eller vad man ska säga. Förlåt men det är vad jag tycker. Kram på er!

 • Shatilla skriver:

  Tack söta Susanne för underbara ljus, de doftar ljuvligt och passar perfekt i vårt hem! Kram!

 • Moster Gerd skriver:

  Kära Systerdotter!
  Törs man verkligen sitta på den där toan? Jag tycker den ser ut som
  en raket,man kanske hamnar på månen innan man är färdig med sitt
  ”ärende” hi hi hi!!
  Hoppas allt är fint med dej & killarna jag ringer nån dag!
  Puss & Kram!

 • Rosa skriver:

  Wow den var läcker, själv hade jag nog aldrig kommit i tankar om att byta ut toaletten, men fin var den da’. (Duktig man du har där).
  Tända ljus, ja det är en fördel under de mörka månaderna, själv har jag också ljus överallt, de kan man aldrig få för många av, myyysigt.
  Fortsatt mysig söndag och trevlig vecka.
  Kram Rosa

 • Maggie skriver:

  Fräsch toa! Vilken fröjd att sitta på en sån och filosofera över livet. 😉

  Kram Maggie :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram