Glas och skåpmålning m.m.

Nu blev det ett väldigt långt hopp mellan inläggen. Har inte haft så mycket att skriva om. Började pilla med bilder i söndags när jag skulle äta frukost. Sen tog kymigheten över.  Och en magbacill flyttade in därmed tog inspirationen slut.
I går vaknade jag och var mitt gamla jag igen. Tre dagar kändes som en vecka, hua!

.

img_1161-1.jpg Efter fyra dagars träningsuppehåll kickade jag iaf i gång duktigt. Så härligt med en dyster himmel och ett bra pw-väder för mig. Powerwalk 10.4 km 15 min stretch 10 min simning.
.

img_1163-1.jpg
Efter det var jag hungrig som en varg och lagade mig american pancakes. Med smält smör och sirap. Behövde massor av kolhydrater 😋 Klockan hann bli 16.00 innan jag åt min frukost/lunch. Sen kom all energi tillbaks.

.

img_1055-3.jpgPromenerade ner till stranden för att äta och såg den här roliga sprickan i muren i grannskapet. Så underbart kamouflerande med små änglar. Älsk på den humorn.

.

img_1064-1.jpgPeppe hade läst att de nya reglerna även gällde öppettider på restauranger. Men allt hade bommat igen 18.00. Så frustrerande när vi fattade det efter att ha gått och gått och gått…

Blev en pizza i hemmabaren och ett glas vitt i stället. Lika gott det.

.

img_1037-3.jpg Hade problem med div. kontordsförvaring. Som alltid. Gjorde om en vitrinbar som stod kvar i huset. I stället för att ge bort fick den en makeover. Lite trist med glas dock, så jag testade att måla det också.

.
img_1054-3.jpg Blev ursnyggt efter två målningar. Många som i efterhand tipsade på Instastory om att ”frosta” med filmjölk, så ville jag ha en enhet inget annat.
.

img_1176-2.jpgFörfärligt rörigt att ha det schabraket ståendes lite varstans. Se så perfekt det blev när jag flyttade ner en hyllan 👌
.

FÖRE
img_1183-2.jpg.
Så var det hos gamla ägarna.

.
EFTER
img_1178-3.jpg  Hela skåpet målat med vattenbaserad snickerifärg. Det som blev över när jag målade öppna spisen. När färgen har härdat bra kan ytan möbleras med ljud och ljus. Jag väntar gärna ett par veckor för att undvika märken. Så ha inte för bråttom med belastning efter målning. Det lönar sig att vänta ut…
.

img_1098-1.jpgMina två suveräna silicongrytvantar från Pernillas underbara sändning hittade sin plats i går. Blev ju bra. Yes Chef!  säger jag som inte hade några innan👍
.
.
img_1088-3.jpg
Senaste fredagsdrink på taket. Aperol, snacks och vår njutiga vy 🧡

.
facetune_23-02-2021-15-11-21.jpgPeppe skördade några citroner häromdagen. Alltid matcha 🍋🍋🍋🍋 med badbrallorna, hehe
Vi bor förstås på Citrongatan också.
.

img_1079.jpgAtt simma 18.15 och känna att sommaren är på G. Avslutar dagen med ett nattsim för det mesta ett nattsim. Så magiskt i natten.

 

Hör att snön ha regnat bort på många ställen, tråkigt för det blir ju så grått!

Snart helg mina vänner. Vi fortsätter som vanligt med vårt husfixande. Återkommer med några festbilder på lördag.
Kram Susanne

 

 

8 reaktioner på “Glas och skåpmålning m.m.”

 • Agneta skriver:

  Dina Marbellabilder är så härliga.Men nu börjar vi i övriga Europa också ha vårkänslor.Jag älskar inredning.Nu när barnen börjar bli större får man mer tid för det.Här i London finns så många roliga affärer att botanisera i. Skönt att du blivit bättre.Kram

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack Agneta 💕
   Underbart att våren sveper in så att alla kan slicka i sig D-vitaminerna som så väl behövs.
   Ha det gott i underbara London.
   Kram 🤗

 • Maria, kiruna skriver:

  Skönt du är frisk igen, ha en fin helg.

 • Ninni skriver:

  Vad du kan! Jättefint målat på glasdörren. 💯
  Trist att du blev sjuk men nu är du återställd verkar det som
  Så skönt med så lång period på sydliga breddgrader. Kan inte ens föreställa mej hur det är med eget hus och fixande där nere.
  Jag håller som bäst på med köksplanering och får mycket hjälp av personal på Ikea. Blir bra när (om?) det blir färdigt 🤭
  Kram från soffan – sippar på ett glas rött efter middagen (korv o mos, hahaha)

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack söta du 💕
   Tre dagar kändes som en vecka, hua! Vet du det är en sån ljuvlig dröm att vara här så länge. Och det finns alltid nåt att sätta tänderna i.
   Kul att köket är en bit på väg. Du får skicka bild när det är färdig.
   Kram från frukostmyset

 • Pernilla skriver:

  Hej !
  Alltid lika roligt att få se bilder från ert fina hus.😀och är så avundsjuk på det soliga och varma goa vädret ni har
  😉må så gott!

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack Pernilla 💕
   Vi har det lite osoligt i några dagarna, men det är iaf varmt och skönt i luften 🤗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram