Ikea har sina tillfälliga kollektioner i samarbete med kända designers/formgivare. Nu har turen kommit till den belgisk designern Walter Van Beirendonck. Kollektionen GLÖDANDE för kidsen finns i varuhusen fr.o.m. 3 juni.
.
..
.
.
.
.
Vet inte om det är tapet eller omslagspapper…men fint är det!
. .
Walter Van Beirendonck är modedesigner och det är Woondermooi på t-shirts också.
Alla bilder=foto: Ikea
.
Måste flika in med det fina lilla sidobordet jag hade med mig till Täby i helgen. Blev såå fint i vardagsrummet.
Bord Plain Vanilla vas Jotex blommor Bloomster
Mors Dags middag på tu man hand med Peppe som kock. Vet att många får spader av bläckfisk men vi älskar det. Kokas i buljong och kryddor ca 45 min-75 min, stekte i mycket vitlök med paprikabitar. Sååå gott 😍
Ha en fin start på veckan!
Kram Susanne
Instagram. susnordstrom
Hej!
Bordet fr Plain Vanilla, jag hittar inte det på deras hemsida :-(.
Vad kostade det o i vilken butik finns det?
Stort tack på förhand o tack för en såå inspirerande blogg!
//Lisa
Tack Lisa!
De har inte allt uppe på weben, jag köpte det som fanns i butiken, de tar hem efter beställning. Butiken ligger i Jungfrusund på Ekerö, världens mysigaste butik. Deras kontaktuppgifter finns på hemsidan
Kostar 10.000
Bläckfisk smakar gott även om jag inte har ätit det så ofta men den får gärna vara helt färdig när jag kommer haha den där skulle jag knappt våga ta i.
Vilken härligt färgglad kollektion så roligt med allt nytt som kommer och att vi får se så mycket tack vare dig.
Ha en underbar solig tisdag.
Stor varm sommarkram
Rosa
Tack Rosa!
Visst är det bra med lite färgglad inspo en solig dag som denna
Kram
Nej fy bubblan för det där monstret hihi! Jag känner hur dessa tentakler bara suger sej fast på min kropp………..
Idag hämta Findus o Minna på skolan. Barnvakt några timmar då Annika har brandövning efter jobbet….
Ha en bra och lugn start på veckan! (Om det går!)
Pussen & Kramen
Hej moster!
Nää, det är supergott, sugplopparna är goda. Du vet att jag har ”dansat” med en bläckfisk på nattdykning i Mexico, fast den puffade ut så mycket bläck att det var svårt att se till sist
P&K
Wow bläckfisk borde man kanske börja laga hemma
Gottis!
Kram Julia
Vilka kryddor och vilken buljong?
Stekes på hög värme kort tid eller hur gör man?
Kram ❤️
Vi kör grönsaksbuljong på tärning och salt, peppar och blandade kryddor efter tycke och smak. Man kan koka ännu längre för mörare kött. Steker kanske 10 min det beror på hur länge den kokades. Kör ju aldrig med recept i vår familj…Du kan ju börja med en squid första gången så tar det inte så lång tid heller.
Kram
Ok
Jag använder inte heller nå recept