Halloween-party på jobbet

Efter en lätt turbulent dag på söderbygget igår swishade jag hem och gjorde en snabb Halloweenmakeover och tog mig till Värtahamnen. AW i den stora matsalen som piffats på bästa sätt. Några spökiga dekorationer som gör kontorslokalen partyvänlig.

IMG_4996.JPG

IMG_4997.JPG
Orange spindelväv funkar i alla lägen.

IMG_4995.JPG
Glad skål/ishink.

IMG_4994.JPG

IMG_4998.JPG

IMG_5009.JPG
Transparent bordshäng.

IMG_5018.PNG
Glada och ”blodiga” bartenders som bjöd på smarriga drinkar hela kvällen.

IMG_5016.PNG
Och förstås en rökmaskin…

IMG_5011.JPG
Älskar att Henrik som vanligtvis hänger i redigeringen blev krokodil för en kväll. Med svart smink i fejset.

IMG_5020.PNG.
Producent Daniel vill också vara med. Hoppade sig spöklik.

IMG_4993.JPG
Producent Röös i synligare läge. En himla trevlig kväll med mycket minnesprat med bl.a. gulliga Karin som var en av mina inslagsproducenter ”förr i tiden”.

Önskar er en härligt kalasig helg!
Vi väntar in sonen som vi trodde skulle landa redan igår efter åtta dagar i tält. Men vi misstog oss, ska iaf bli kul att få lite fart, fläkt och mycket prat i helgen!
Kram Susanne

instagram: susnordstrom

21 reaktioner på “Halloween-party på jobbet”

1 2 3
 • Rosa skriver:

  Så roligt att få umgås med kollegorna på en Halloween fest efter jobbet, ser jättemysigt ut och verkligen roligt när folk går all in, haha. Du är som alltid lika vacker, så snyggt med de stora halsbanden och korset är så fint.
  Underbart att få hem sonen några dagar igen, hoppas ni får en riktigt mysig helg tillsammans alla tre.
  Stor varm höstkram
  Rosa

 • Linda H skriver:

  Happy Halloween Susanne :)

 • Oslojenta skriver:

  Roligt med halloween men inte roligt att nordisk kultur blir bortglömd. Vart tog påskkärringarna och julebukkene vägen? Blev dom ätna av holloweenmonstret? God helg til Susanne og alle andre bloggvenner!

  • Tack Oslojenta!
   Fast vi har våra påskkärringar kvar också! Men det är nog roligare för ungarna att få spöka ut sig tror jag. Julbockarna har nog blivit uppätna dock, iaf i Sverige…

 • Maggie skriver:

  Så himla mysigt med halloweenfest på jobbet! Du är ju läcker som en karamell i din outfit kära du! Gillar ditt tuffa bälte och halskedjorna mycket. Var kommer de ifrån? Coolt och smakfullt.
  Ingen halloween för mig (tycker dock det är idén är kul) utan jag förbereder mig för nya jobbet som börjar i morgon. Lite extra mycket i min bransch denna helg liksom, men fint och vackert och sorgligt. Jag tänker att du nog går in i er vackra kyrka där ni bor och tänder ljus i helgen. Minns du att vi gjorde det när jag hälsade på dig?
  Härligt när ”lillen” ramlar in där hemma igen. Mys och njut av att få ha honom till låns några dar!
  Ha en skön och vilsam helg min vän.

  Kram Maggie :-)

  • Tack Maggie!
   Vad du är gullig! Min 15 år gamla Halloweenblåsa i äkta nylon från Åhlens fick liksom ett nytt liv med hjälp av saxen, och lite pimp runtomkring. Skärpet har jag fått av Pernilla, korset med svart ”päls”+ kedja är från http://www.plainvanilla.se/smycken dollartecknet har jag fyndat på second hand.
   Ska absolut gå till vår vackra kyrka och tända några ljus. Moster Gerd ska till mams och paps grav och lägga en krans, det känns fint.
   Lukas blir tunnare och tunnare, hårt i det militära. Nio dagar, åtta nätter i fält varav endast två i tält= resten under bar himmel i regn. Fortfarande inga klagomål…
   Kram söta du

 • 102an@comhem.se skriver:

  Önskar Dig en trevlig och skön helg.
  För min del blir det flytt, min kära mor ska flytta så det är det som händer i helgen.
  Ha det gott och kram från Anette i Örebro

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram