Hästar och sten i bord

Vi har haft en väldigt lugn helg. Bara fixat i huset och trädgården. Jag har målat de sista garderobsdörrarna med snickarglädje i gästrummet. Tre ggr… Ska bara hitta nya knoppar, sen är det bara att städa undan.
.

img_1792-2.jpgFörra veckan hängde vi med fotograf-Cia och några vänner på en ridtripp. Jag ville stanna hemma, med Peppe tjatade med mig. Du kan ju träna där, sa han. Glad för det för vilken vacker natur det var.

.img_1795-3.jpgGänget gav sig av och jag gav mig ut i kuperad terräng. För hästar är jag livrädd för…
.

img_1790-1.jpg
Cia som veckan innan var ute på en lång sex-timmarstrip hade en träningsvärk som hette duga. Men på’t igen i två timmar, tapper som hon är. Häststället ligger 5.5 mil från oss, en bit efter Estepona, och uppåt mot bergen.
.

img_1800-2.jpg
Jag kämpade på i backar och värme. Och i en riktig ute på landet miljö. Tills jag såg ett stort husområde i en skreva i mitten av ingenting. Där ser man…
.img_1806-1.jpgHittade den här lilla sötnosen som inte var gammal.
.img_1517-3.jpgÄntligen har man öppnat upp förlängningen på det ljuvliga promenaddäcket. (åt Malaga-hållet) 490 meter till att slippa gå i sanden. Man började bygga i början av december, så glada att det är bra gå-väg ända till Trocadero Arena.

img_1682.jpg Sett på däcket häromdagen. För polisen som sköter bevakningen utmed Marbellas stränder är dessa fyrhjuliga fordon en hit.

.

facetune_25-03-2021-18-23-28.jpg Vi har letat efter vettiga möbler till den oinredda takterrassen. I torsdags slog vi till. Och firade lite extra. Kommer i morgon. I höstas kom jag på att vi kunde fixa ett provisoriskt bord.Tog  upp ett trädgårtskärl. Och en glasskiva som stod kvarlämnad i garaget. Så det har vi suttit vid sen i höstas.
Korgstolarna ärvde vi av Pernilla.

.

img_1821.jpg Nu fick Peppe feeling och tog tag i sin kreativitet. La in en rund masonitskiva en bit ner, och målade med utefärg. Fyllde med köpt sten och ostronskal. En silikonsträng på kanten så att skivan ligger still.
Blev supersnyggt. Tror att vi kanske behåller för att uppväga den nya snofsiga sittgruppen. 😅

.

img_1786-1.jpgEn kvällspromenad på stranden. Vackrare än vackert 🙏
.

Jag har kört en snabba powerwalk 12 km, kört ett pass på mattan och simmat. Jobbat vid datorn, nu är jag såå matt efter en dålig sömnnatt. Tror att jag ska ta en siesta i solstolen innan jag fortsätter med mitt fixande 😴

Önskar er en trevlig start på veckan 🌺
Kram Susanne

 

14 reaktioner på “Hästar och sten i bord”

1 2
 • Sandra skriver:

  Glad påsk fina Susanne

  Men så härligt med ridtripp (om man inte är rädd för hästar) 😉
  Jag älskar hästar och har ridit sen barnsben.
  Vilka härliga bilder från fina Spanien. Man längtar utomlands nu.
  Hoppas ni får en fin helg
  Ta hand om er
  Kram Sandra 🐣💕

  • Susanne Nordström skriver:

   Härligt Sandra!
   Hade varit lättare om det varit så. Men jag var rädd för hästarna redan på ridskolan där jag red när jag gick i sexan.
   Förstår att du längtar, som många andra…
   Hoppas att din påsk varit fin🐣
   Kram

 • Fika skriver:

  Önskar er en Glad Påsk!
  Kram från mej,

 • Maria, kiruna skriver:

  härliga bilder, spanien är jättefint.
  Glad påsk i förväg.

 • Ulrika skriver:

  TACK för alla fina bilder samt läget hur ni har det, SÅ roligt att se & läsa! Dina inlägg är veckans bästa!
  Vad arbetar din man med i det civila? Han verkar hantverkskunnig som bara den!
  Kommer ni hyra ut framöver?
  Allt gott till er!
  Hälsn. Ulrika i Gbg

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack Ulrika!
   Peppe har blivit en riktig super-fixar-kille under årens lopp. När vi träffades gjorde han inte mycket fixande. Men när man bor på en ö på somrarna måste nån fixa allt vatten och annat strul som händer i ett. Väldigt handy här med eget hus.
   Peppe har alltid haft egna företag. Arbetar sjukvård bl.a. forskar de om prostatacancer och AI. Och har många strängar på sin lyra.
   Vi har beslutat att inte lägga ut oss på någon agentur. Utan att hyra ut lite exklusivt till folk vi har koll på. Som till följare här och Insta. Det är inte värt pengarna med allt slitage om huset fylls med t.ex. ungdomar som festar skallen av sig.
   Ha det så bra 💕

 • Monica skriver:

  Va roligt det är att läsa dina inlägg, att få drömma sig bort en stund. Det blir nästan som att resa lite själv, tack för att jag får vara med🌼

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram