Hej semester!

SEMESTERBLOGGEN ♥

Hej från oss! Äntligen är vi här efter en ett knasigt stressigt dygn. Som det väl är när semestern ska startas upp, man ryker ihop och flänger runt som skållade råttor.
Min sista dag gick allt fel, cyklade till ett av mina slutfixjobb rätt fullastat och märker at det går sååå trögt, pumpade däcket men det är en halvkul pyspunka!! Var ju ändå tvungen att harva vidare och tillbaka.
Sen ringer tandläkaren som inte har fått min nya tand (bet av den andra) med sin sändning, så jag måste åka in nästa vecka och fixa, typiskt!!

Fast å andra sidan kunde jag ta en sen lunch/fika med Ms W som ringde och var på Kungsholmen där jag också var, ”tandlös” och allt. Och fick en jättefin klänning på köpet och en dos kompiskärlek. 😛
På hemvägen bajsade en fågel på min nya rosa blus. Vattenskotern som skulle med ut till semesterön startade inte när den skulle läggas ner i havet, och all mat fick tryckas in i kylen och frysen hemma.
Imorse åkte Peppe den ängeln ner till varvet  regnet och mekade i några timmar och fixade den. Men då hade man stängt av allt Stockholms inlopp fram till 14.00 pga Gotland runt seglarnas nyomlagda start….
Sen har allt gått i ett. Lyx-problem, men så är det!
Nu är jag sååå bombad och har en huvudvärk som heter duga och ska tokcrasha, så två snabba bilder, fast de får duga idag!

 

DAGENS BILDER, FÖRE

20120630-223820.jpg

EFTER

20120630-223830.jpg

Hann förstås med en butiksrunda runt hörnan och lyckade trycka in den här fina stora lyktan i båten, med allt annat bråte, mat, kylskåp, bastuagregat etc. Lite på vinst och förlust, men det blev jättefint.

Lykta och ljus från Drömhuset

Mina fina bloggläsare, vilka fina saker ni tar er tid att skriva, jag blir alldeles varm i hjärtat! Ni är bara alldeles bäst!

Stor kram från en trööött Susanne

0 reaktioner på “Hej semester!”

1 2 3 4
 • Rosa skriver:

  Kära Susanne vilka dagar oj oj allt på en gång, så typiskt men nu kan det bara gå och rätt håll och semestern blir helt fantastiskt underbar (vilken fantastisk fixarman du har).
  Bilderna från er ö är så vackra och rofyllda förstår att ni njuter därute.
  Ha en riktigt skön söndag gulligaste du och jag hoppas att ni får vakna till lika vackert väder som jag fick idag, sol och klarblå himmel (och att det håller i sig).
  Stor sommarkram från Rosa

 • ninni skriver:

  Visst är väl livet en dans på rosor? Ibland på taggarna och ibland på rosorna, som någon skrev så klokt en gång.

  Hoppas på att det ordnar till sig snarast så du kan sitta och njuta nere vid havet i lyktans sken.

  Jag skall luncha med tonårsbarnbarnet idag och det är en riktigt högtidsdag för mig. Då vill jag tacka livet allra ödmjukast!

  Styrkekramar!

 • Maggie skriver:

  Finaste Sus!
  Med den hysteriska inledningen på semestern, kan det ju bara bli bättre, eller hur?!
  Hoppas du har landat lite nu, och får fortsätta njuta av er vindunderligt fantastiska utsikt, som ni har. Vila, njut, andas och koppla av.
  Här kommer några goda tankar på vägen:

  ”Du som skapat den gröna ängen,
  lär mig stanna en stund och långsamt
  andas skönhet och glädje.
  Du som skapat den friska källan,
  ge mig att dricka.
  Tacksam finns jag här med kupade händer.”

  Ha det bäst!

  Kram Maggie :-)

 • Lotta skriver:

  Hoppas du får en underbar semester med mycket sol och vila. Tack för all inspiration, vårt hem börjar faktiskt bli lite hemtrevligt tack vare dig , jag får mycket mer gjort efter att ha läst din blogg 😀
  kram

 • Carina skriver:

  Ha det så jätte-skönt på semestern nu Susanne…och koppla av alla måsten ett tag.. det behöver vi alla ibland..ska kolla på drömhuset det finns mycket fint där..

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram