Hej semester!

SEMESTERBLOGGEN ♥

Hej från oss! Äntligen är vi här efter en ett knasigt stressigt dygn. Som det väl är när semestern ska startas upp, man ryker ihop och flänger runt som skållade råttor.
Min sista dag gick allt fel, cyklade till ett av mina slutfixjobb rätt fullastat och märker at det går sååå trögt, pumpade däcket men det är en halvkul pyspunka!! Var ju ändå tvungen att harva vidare och tillbaka.
Sen ringer tandläkaren som inte har fått min nya tand (bet av den andra) med sin sändning, så jag måste åka in nästa vecka och fixa, typiskt!!

Fast å andra sidan kunde jag ta en sen lunch/fika med Ms W som ringde och var på Kungsholmen där jag också var, ”tandlös” och allt. Och fick en jättefin klänning på köpet och en dos kompiskärlek. 😛
På hemvägen bajsade en fågel på min nya rosa blus. Vattenskotern som skulle med ut till semesterön startade inte när den skulle läggas ner i havet, och all mat fick tryckas in i kylen och frysen hemma.
Imorse åkte Peppe den ängeln ner till varvet  regnet och mekade i några timmar och fixade den. Men då hade man stängt av allt Stockholms inlopp fram till 14.00 pga Gotland runt seglarnas nyomlagda start….
Sen har allt gått i ett. Lyx-problem, men så är det!
Nu är jag sååå bombad och har en huvudvärk som heter duga och ska tokcrasha, så två snabba bilder, fast de får duga idag!

 

DAGENS BILDER, FÖRE

20120630-223820.jpg

EFTER

20120630-223830.jpg

Hann förstås med en butiksrunda runt hörnan och lyckade trycka in den här fina stora lyktan i båten, med allt annat bråte, mat, kylskåp, bastuagregat etc. Lite på vinst och förlust, men det blev jättefint.

Lykta och ljus från Drömhuset

Mina fina bloggläsare, vilka fina saker ni tar er tid att skriva, jag blir alldeles varm i hjärtat! Ni är bara alldeles bäst!

Stor kram från en trööött Susanne

0 reaktioner på “Hej semester!”

1 2 3 4
 • Ulrika skriver:

  Darling! Kom i håg att andars :-) Jag sitter i Almedalen och lyssnar på teknikerna som testar ljudet inför vårt första seminarium. Sen kör vi full fart till på fredag!
  Kram kram

 • mia-maria skriver:

  Åhh bara njut och koppla av nu….efter ett sådant dygn får man lägga kroppen i viloläge och bara lyssna på vågskvalpet…
  Bästa före/efterbilderna! Semesterpimpning kan det väl kallas:)

  Må så gott och ta hand om er.
  Kram!

 • Barbro skriver:

  Må så gott och njut på er ö. Skriver här jag också att du verkar vara en toppen tjej som man har mycket trevligt tillsammans med. Drömhuset besöker jag alltid när jag är i Stockholm. Har en del fina saker därifrån. I augusti är det dax för en tripp med syster min till stora staden…Vi gör en sådan resa varje år och möts där eftersom vi bor på skilda ställen. Funderar nu på vad man ska besöka i år. Haga hade jag tänkt för att få se Estelle. Kan ju alltid vara barnvakt!!!!!!!! Kram till dig o mannen.

 • Tina Johansson skriver:

  Oj, oj, vissa dagar känns det verkligen som om allt elände händer på samma gång – då vill man bara kunna göra som man gör med datorn när inget funkar. En omstart…
  Hoppas ni kan njuta riktigt nu, och din tand kommer nästa vecka, har själv gått ”tandalös” i väntan på ny… En gång fick jag en aluminiumhätta så länge… jag såg ut som skurken i James Bond. Jaja, mina arbetskamrater fick sig ett gott skratt i alla fall, ibland får man bjuda på det.
  Stor kram till dig, fina Susanne

 • Anna skriver:

  Hoppas att du får en skön semester med mycket avkoppling! Instämmer med tidigare kommentarer att du verkar vara en toppentjej! Din blogg är så bra!! Tack för all inspiration! Samt att jag skulle vilja ha en Susanne som kom hem till oss och hjälpte oss att få ordning i vårt hem! 😉
  Kram!

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram