Hej semester!

SEMESTERBLOGGEN ♥

Hej från oss! Äntligen är vi här efter en ett knasigt stressigt dygn. Som det väl är när semestern ska startas upp, man ryker ihop och flänger runt som skållade råttor.
Min sista dag gick allt fel, cyklade till ett av mina slutfixjobb rätt fullastat och märker at det går sååå trögt, pumpade däcket men det är en halvkul pyspunka!! Var ju ändå tvungen att harva vidare och tillbaka.
Sen ringer tandläkaren som inte har fått min nya tand (bet av den andra) med sin sändning, så jag måste åka in nästa vecka och fixa, typiskt!!

Fast å andra sidan kunde jag ta en sen lunch/fika med Ms W som ringde och var på Kungsholmen där jag också var, ”tandlös” och allt. Och fick en jättefin klänning på köpet och en dos kompiskärlek. 😛
På hemvägen bajsade en fågel på min nya rosa blus. Vattenskotern som skulle med ut till semesterön startade inte när den skulle läggas ner i havet, och all mat fick tryckas in i kylen och frysen hemma.
Imorse åkte Peppe den ängeln ner till varvet  regnet och mekade i några timmar och fixade den. Men då hade man stängt av allt Stockholms inlopp fram till 14.00 pga Gotland runt seglarnas nyomlagda start….
Sen har allt gått i ett. Lyx-problem, men så är det!
Nu är jag sååå bombad och har en huvudvärk som heter duga och ska tokcrasha, så två snabba bilder, fast de får duga idag!

 

DAGENS BILDER, FÖRE

20120630-223820.jpg

EFTER

20120630-223830.jpg

Hann förstås med en butiksrunda runt hörnan och lyckade trycka in den här fina stora lyktan i båten, med allt annat bråte, mat, kylskåp, bastuagregat etc. Lite på vinst och förlust, men det blev jättefint.

Lykta och ljus från Drömhuset

Mina fina bloggläsare, vilka fina saker ni tar er tid att skriva, jag blir alldeles varm i hjärtat! Ni är bara alldeles bäst!

Stor kram från en trööött Susanne

0 reaktioner på “Hej semester!”

1 2 3 4
  • camilla skriver:

    Varför ska det alltid vara så stressigt sista dagarna innan semestern,alltid en massa som ska bli färdigt. Ha en trevlig semester på er ö.

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram