Husdrömmar

HELG
Mitt härliga Täby-projekt ligger ute på Hemnet nu. Måste säga att fotografen tagit otroligt snygga bilder. Vill ni kika in på Hemnet och se mer, klicka här
Nu har jag ju tjatat lite om det i veckan men tar mednågra bilder till. Jag och mina bygg-killar har ju topprenoverat huset två omgångar så det är i toppskick. Det har varit kul att toppa ytterligare med stylingen och att hjälpa familjen Karin och Pontus med planering inför Londonflytten.

img_7988-1.jpgVäxter och en upprensning av bänkytor gör alltid susen. De flesta vitvarorna är utbytta, även alla handtag.
.
img_7990.jpg Gick all in med blått i köket.
.

Om ni vill se hela kökets makeover med före och efterbilder klicka här

img_7989.jpg
Underbart ombonad trädgård.
.img_7838-1.jpg Kompletterade förra årets guldsprayade stilleben med en söt liten gyllene slända.
Från Drömhusetimg_7844-1.jpgFick en fin ”avslutningspresent” av familjen Susanne på Lidingö i veckan. En Gula Änkan uppskattas alltid 😋
img_7985.jpg
Handlat, packat, stuvat ner och oss och ungdomarna i båten hämtat grejer till saltvattenrenaren, tankat på Fjäderholmarna och trixat oss igenom ett gäng med segelbåtar. Nu är ser vi fram emot en skön helg på ön.

Kram Susanne
Intagram: susnordstrom

9 reaktioner på “Husdrömmar”

 • Oslojenta skriver:

  Det regnar fortfarande, så jag kikar in hos dig ännu en gång. Jag glömde att fråga om mattan från Minilla. Fins den i butiken nu? Den mattan är precis vad jag önskar mig under mitt köksbord (som på bildet, så klart!) Den fins inte i nätbutiken, men det hade jag inte väntat. Någon liten fan av Minilla där ute som kan hjälpa? Har inte en av minillorna en liknande matta i en annan färg hemma?

  • Susanne Nordström skriver:

   Mattan beställde jag hos Minilla. Pernilla har en likadan i beige toner. De är mycket tåliga och passar väldigt bra under matbord. Maila till mia@minilla.se och fråga om de fortfarande säljer mattorna. Hör av dig igen annars. Min kund säljer ju av en hel del pinaler de också.

 • Oslojenta skriver:

  Vädret är lite halvtråkigt i Oslo i dag. Hoppas att regnet ger sig så man kan turista i egen stad, som vi ofta gör på lediga söndagar. Jag tycker så mycket om detta hus som du har renoverat, Susanne! Första gången du visade oss bilder från renoveringen, fick jag ideer till mitt eget kök och faktiskt en del annat smått och gott också. Måtte allt gå väl för ägarna!

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack Oslojenta!
   Det blev verkligen en lyckad renovering, men också den mysigaste familjen som vågade släppa taget och lita på mina tankar och idéer.

 • Rosa skriver:

  Så vackert det blev först förnya och sen flyttstyla så nöjda kunderna måste vara du kan då allt, men känns det inte lite speciellt också för dig när huset/lägenheten ska byta ägare?
  Åh så mysigt med en helg på ön med dina bästa och så skönt att du mår bra igen och därute får man väl alltid extra mycket energi kan jag tänka mig.
  Ha en underbar söndag, hoppas ni har fint väder.
  Stor varm kram
  Rosa

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack Rosa!
   Huvudet på spiken! För jag bryter nästan ihop när mina kunder sa flytta! Det är därför jag inte jobbar med homestaging, jag vill ju att de ska bo kvar. Fast nu planerar jag ju inköpen nu för deras ”nya” liv, så det käns lite roligare.
   Kram

 • Moster Gerd skriver:

  Skönt att du känner dej så pass frisk att du orkar ta dej ut på er mysiga ö! Kanske får ha extra täcken på i natt?
  Hur som helst ha det så bra och hälsa alla!
  Puss & Kram

  • Susanne Nordström skriver:

   Ja gud, det var över på två dagar!
   Det är ljuvlig här och inga extra täcken behövdes. Men väl min sköna pyjamas…
   Tack, alla hälsar tillbaka hälsa de dina du oxå!
   P&K

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram