Mors Dags-grattis och helgmingel

 MORS DAG
Grattis till alla mamma-hjältar på er dag! På jorden och bland molnen…

img_8312.jpg
Skickar en vacker cyber-bukett till er alla 💞💞💞
Från Studio Sankt Pauls höstvisning i vas från Mikaela Willers 

img_8412-1.jpg
Grattar mig själv på Mors Dag till killen som vi kämpade länge för att få till 💓 Lukas vaktar slott hela helgen och fyller 21 i sommar. Svårt att förstå hur fort allt gått…

img_8357.jpgTog min lilla rosa och åkte till Minilla på Kungsholmen. Där bjöds det på Mors Dags-mingel med bubbel och kakor. Och tv-team… Jag fick en kamera i ansiktet så fort jag tagit av min hjälmen och knappt rättat till moppefrillan. Och fick några frågor.
.

img_8360.jpg
Gulliga Johan som följt Pernilla i många år, åker från Borås kors och tvärs över landet för att möta upp. Han är med på de flesta minglen och blev förstås intervjuad för Pernillas kommande feelgood/reality-serie för Kanal 5.
.
img_8353.jpg
Messade in några av mina gulliga kunder Kerstin och Christina. Här är Christina som provade och köpte den fina blusen. Det gjorde jag också.
img_8387.jpg
Min lördag var fullbokad med business and pleasure. Peppe hjälpte mig att fylla bilen med en massa inredning, jag fyllde på med blommor och åkte till huset i Täby efter minglet. Stylade igen och idag och i morgon visas det för fullt.

img_8392.jpg Åkte direkt till invigningen på båt-bryggan, några timmar senare än alla andra dock. Där träffade jag gulliga PR-Josefin som jag normalt möter hos Grand Relations. Invigde min nya  Minilla-inköpta top kvällen till ära.
img_8108.jpg
Sist en härlig keramik-givaktbild inifrån bosa store på Sibyllegatan lånad från @finredaren :s Instagram

Önskar er en fin söndag!

Kram Susanne

14 reaktioner på “Mors Dags-grattis och helgmingel”

1 2
 • Rosa skriver:

  Vilken vacker morsdagbukett och detsamma till dig finaste Susanne, så underbart foto på dig och Lukas och så välkommen. Att få ha lyckan att vara mamma övergår verkligen allt, även om alla dagar inte är perfekta men den oerhörda kärleken övervinner allt och alltid, precis som när man ser sig själv som barnet, den obeskrivliga kärleken till sin mamma.
  Men så kul med minglet så får vi förhoppningsvis se dig på TV också, så roligt. Ja vilken fantastiskt fan han är Johan, blir alltid lika glad av att se honom härinne, hoppas han också kommer att vara med i programmet. Ha en fortsatt skön morsdagsöndag.
  Stor varm kram
  Rosa

 • ninni skriver:

  Finfin bild på dej o Lukas. Guld värt med minnen när livet svischar fram så fort så man nästan blir yr!
  Kram från mej som är djupt nersjunken i soffan

 • Maggie skriver:

  En helt underbar bukett du förmedlar till alla mammor ute i världen. Tack sötis! Bilden på dig och Lukas är ljuvlig. Så hett efterlängtad och välkommen av dig och Peppe. Så mycket kärlek i bilden att jag blir tårögd. Hade ju nöjet att träffa unge herrn för en dryg vecka sen och jag måste säga att han har vuxit till sig och blivit en jättesnygg och fin ung man som ni kan vara überstolta över! Härlig bild genom
  fönstret där Lukas rider förbi.
  Hann aldrig till MiNilla senast heller men jag ser fram emot ett besök där i sommar.
  Du är så snygg i din nya top. Men med den kroppen du har så passar du ju i allt.

  Kram
  Maggie

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack söta Maggie!
   Gulliga ord om lukas, den värmer! Det var ju en snabbis innan båtvakten där…Det är den lilla labben som själ all ledig tid, annars hade de ätit med oss.
   kram

 • Karina skriver:

  Tack för cyberbuketten! Vad du verkar vara ödmjuk och tacksam över livet. Och delar med dig av det personliga. Fint!
  Du visade för ett tag sedan fototapeter, jag hade nåt liknade björkskog i första lyan då i fina Nora stad. Tror inte jag skulle vilja ha det idag….För ett par veckor sedan så tog jag och min livskamrat husbilen ned till Karolina Palmer i Kungsbacka och hämtade en tavla jag beställt i Januari. Spännande att både träffa henne och se hennes ateljé.
  Som i Himlen valde jag och den är så roligt målad och pryder nu mitt hem, tack vare din blogg så fick jag tips om Karolinas konst.
  Jag är egentligen lite motståndare till konsumtion men ibland åker jag dit!

  • Susanne Nordström skriver:

   Varsågod karina och tack!
   Så roligt att du har hittat Karolina, och läxat med en alldeles egen tavla. Hon berättade faktiskt det när vi talades vid förra veckan. Roligt om du vill maila en bild där den hänger, tycker nyfiken i en strut :)
   Kram
   susanne@pernillawahlgren.se

 • Johan skriver:

  Hej Susanne !
  Det var roligt att träffas igen igår! Hoppas resten av din dag blev lika fin och att det gick bra med jobbet i Täby.

  Åh vad skoj det var att läsa och få se bilder här från mors dags-minglet på MiNilla. Tusen tack för dina härligt fina rader om mig & kul att du fotade mig och Pernilla när vi pratade med tv-teamet :) Det ska bli roligt att se programmet när det sänds i september. Jag hoppas kunna skina upp höstmörkret lite extra i tv-rutan :)

  Ha det bra så ses och hörs vi säkert snart igen !
  Kram Johan

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack Johan!
   Kul att du att se dig som vanligt, alltid lika glad! Det blir strålande med dig i rutan :)
   Vi ses säkert snart igen!
   Kram

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram