Nymålade väggar hos oss

SOMMARBLOGGEN ♥

Lukas och André landade i stan från franska rivieran igår eftermiddag. Skönt att alla äventyr gått bra. Han hade sovit ett par timmar de senaste 2 dygnen sa han och jag antar att ha ligger och sover fortfarande.
Dom är ju inte sådär överkomunikativa de där tonåringarna, men det ska bli kul att kanske få liiite info vad som händer i ”vida världen”. Om han behagar sätta sig på en Waxholmsbåt och komma ut till mamma och pappa i arkepelagen och lugnet.
Fast efter att ha lagat mat själv och städat i drygt 3 v tror jag att det i sig är lockande att slippa….

För här går dagarna i sakta mak fast ändå är det nåt att fixa med hela tiden. Lovade er att åstadkomma mer inredning, tog några bilder på mina penselmålade väggar som jag är så glad över.

SNYGGT I KÖKET EFTER GÄSTER

20120729-005107.jpg

Tjusigt värre när jag slog upp mina blå efter vår fredagsmiddag med tjejerna på andra sidan…hu!

FÖRE

20120729-005130.jpg

Väggarna har jag velat sätta tänderna länge, men Peppe är en stor trä-älskare, men nu så! Ovanför är det sovloft.

Lukas säng har jag ritat och Peppe byggt funkar bra fortfarande. Lukas var 3 år när den byggdes. Hörnorna är ett träd som han fick hjälpa till att ”skala” bort barken på.I myshörnan under hängs det när det är film/datatajm.
(Foto från förra året)

EFTER

20120729-005227.jpg

Alla naturliga sprickor blev VÄLDIGT framträdande med färg på. Annars är det såå mycket ljusare nu.

20120729-005318.jpg

Taktext ovanför huvudet som som Lukas klistrat dit, och några krashade myggor runt omkring.

20120729-005250.jpg

Sovloftet blev ordentligt skrubbat innan målningen. Varenda spindelnätt inom synhåll är som bortblåst. Pärlsponten byggde jag på för länge sen. Det var så vasst med stockarna och kändes mycket fräschare med släta plankor. (mörkbruna före)

Tyvärr har jag begränsat med färg och blir inte färdig i år, kryllar inte direkt med färgaffärer häromkring. Men Rom byggdes inte på en dag.  Huvudsaken att soffvägen blev klar. 😛

NÅGRA BILDER FRÅN VÅR GAMLA HEMMA HOS…

20120729-105335.jpg

…reportage i TOVE. Ni som hängt med länge har sett bilderna tidigare.

20120729-105351.jpg

20120729-105413.jpg

Bilderna togs aug -07 och tidningen kom ut året efter. Lukas som varit på fotbollsläger kom ut ut med Peppe lagom tills reportaget gjordes, och hade själv rakat av sig sitt långa blonda lockiga hår! Kände inte igen ungen och fick en smärre chock!

Nu ska jag ut och söndags-styla naturen efter allt inne-arbete.
Ha en fin söndag kära ni!
Kram Susanne

0 reaktioner på “Nymålade väggar hos oss”

1 2 3
 • angela skriver:

  Ligger hemma i soffan och hoppas att allt är bra ! Regnet öser ner utanför , o min semester slutade med en hällsena som spökar o ett par kryckor suck ! Hade hoppas på ett inlägg om biljard rum . Kanske även tips om det finns snygga barer för källare och inomhus ! Surfar runt på blocket o allt är avrt o åttiotal ! Mycket chockrosa känns det igen fröken whalgren ? Sprang på hennes skiva picadilly cirkus
  på vinyl ! Minnen väcker den ! mvh angela

 • Karin skriver:

  Tycker att de där träväggarna var så fina, fast förstår att du ville ha det ljusare:)
  Vilket vackert landställe ni har:)

 • Susanne Nordström skriver:

  Hej tjejer!
  Åh så trevligt att läsa era kommentarer om sol, bad barnbarnsmys, lyssnartips (som nu ligger i iPoden), besök i Dalarna och Rosa ditt kommande besök i USA. Visst var du väl där förra sommaren också?
  Ja, jag är väldigt förtjust i turkos, den färgen gör mig lycklig. Det var min mammas favoritfärg, vilket gör det ännu lättare att tycka om den.
  Lotta, huset är litet men men naggande gott! 25 rätt så välplanerade kvm. Torrdass är tillbyggt på baksidan och dusch har vi i havet. Så det blir till att bada oavsett om man vill eller inte. Fast jag brukar ”finduscha” i båten när det är för isigt i början på säsongen.
  Kram på er

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram