Nytänk i garderoben och smyckesskåp

Nästan alla mina kunder har problem med förvaringen. Oavsett om man har barn eller inte. Brukar alltid ta en koll i de befintliga garderoberna först för att se om det är nåt om kan ses över. Anna som hjälpte jag innan sommaren, hon hade redan en garderobsvägg i sitt sovrum 2.5 m förvaring. Den ena garderoben var mindre bra planerad så den fick sig en liten makeover.

20130620-102337.jpg.

Trevlig och inbyggd garderobsvägg.

 FÖRE

20131030-093749.jpg

Byxhängare och alldeles för utspritt mellan lådorna.

EFTER

20131030-093757.jpg

En till låda till, en meter häng och plats för skor längst ner. Nån som missat Annas nyfixade sovrum kika in här.
Pax från Ikea

TÄVLING HOS PERNILLA

20131030-100613.jpg

Pernilla har nu tillsammans med Drömhuset en tävling, där man kan vinna ett praktiskt smyckesförvarings-skåp. Jag köpte ett likadant till Annas sovrum fast jag gjorde en makeover på det också.

20130620-101434.jpg

Smart väggspegel med smyckesförvaring i. Egentligen ett stå-på-golvet-skåp, men jag tog bort ”benen” . Dolde hålet på sidan där vi skruvat bort ”benhållaren” med en matchig tassel från Åhlens. Annars kan man sätta dit en bit självhäftande vit kontaktplast för att dölja hålen.

20130620-101441.jpg

Istället för ett träfärgat lågt skåp och ingen spegel i rummet, blev den här smarta väggspegel med smyckesförvaring toppen. Hängde upp det på väggen med vinklar bakom ”skumplasten”.
Från Drömhuset.

Slank in på min ”fontänaffär” Garden Aquatica efter jobbet igår. De firar två år och har 20% på allt i veckan (stänger 15 fredagar) De har förstås mycket mer en fontäner, t.ex. doftljus, handkrämer och doftspray går ju alltid åt.

20131030-093838.jpg.

Från Garden Aguatica

20131030-093900.jpg

Yterkrukor i plåt med plats för griffelkritetext.

20131030-094254.jpg

Jag köpte mig bl.a. en ny fin kruka till min nya spretväxt i vardagsrummet.
Från Garden Aquatica Nybrogatan

Kram Susanne

Instagram: susnordstrom

8 reaktioner på “Nytänk i garderoben och smyckesskåp”

 • silvia skriver:

  Hej! Gud vilken fin och inspirerande blogg du har! Jag har köpt ett smyckes skåp och jag skulle också vilja hänga upp den på väggen men den stora frågan är – vart kan man köpa tillbehören till det? Jag har letat på Ikea, dock hittade jag inget.. skulle uppskatta ett svar från dig! Kram fina du:)

  • Susanne skriver:

   Tack Silvia!
   Om du menar ”tillbehören” som i vinklar, så finns de hos järnaffären. Förklara vad du ska göra och ungefär hur mycket skåpet väger så får du rätt storlek. Sen är det bara att montera, borra och hänga upp. Lycka till! Kram

 • Karin skriver:

  Hej, vilken fantastik gardin du satt upp! Var kan man hitta den eller tyget för att sy?

  • Susanne skriver:

   Hej Karin!
   Det är faktiskt färdigsydda längder. Tre meter långa, bara att lägga upp så mycket som behövs. Från Ohlssons Tyger och sammetskänsla.

 • Pernilla skriver:

  Tack söta du för svar! Ja, det krävs nog improvisation. Får leta reda på det först 😉

 • Lisa skriver:

  Hej på du :)

  Fantastiskt snygg – och väldigt smart spegel med förvaring inuti. En sån skulle jag verkligen vilja ha.
  Tack för alla bra tips!!

  Ha en bra dag/Lisa

 • Pernilla skriver:

  Jag vill också ha så snyggt i garderoberna! Om du har gamla inbyggda garderober, hur gör du då? Byter du bara ut inredningen? Insidans väggar är fula efter nuvarande inredning men det är inte helt lätt att bara byta ut de inbyggda garderoberna. Tips på hur du skulle gjort?

  • Susanne skriver:

   Hej Pernilla!
   Ja det beror ju på! Är det riktigt gamla garderober är det ju inte så lätt att få tag på t.ex. utdragbar förvaring och övr inredning. Vill man inte slita ut kan du ju alltid måla fräscht inne och göra det bästa av det hela. Är det hyllor nu kan man ju variera med att sätta in stång eller stänger för häng. Inbyggda garderober har ju inte alltid samma mått som moderna garderober heller. Tid för improvisation…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram