Nytt i köket + tack för alla hjärtan

Vi har strålande dagar här i Marbella. Svala vinterkvällar med täckjackan på. Förra vintern hade jag alldeles för lite kläder med mig. Lukas fick fylla på med tröjor när han kom ner i januari. Men nu när vi åkte ner var jag väl förberedd med min varma Colmarjacka.

Annars är jag väldigt nöjd över vår lilla makeover i kylen.

FÖREimg_9302-1.jpg Vår integrerade kyl med inbyggt frysfack har fått stryka på foten. Vi har även en ny kyl/frys i garaget.
.

EFTERimg_9432-3.jpgDen gick in på millimetern. Fick slå bord en utbuktande kakelplatta först 😅 Och lite trix och fix på det. Blev t.o.m. en med WiFi och digital termometer på utsidan.
.

FÖREimg_9303-2.jpg Funkade men otroligt osmart med frysfacket som tinar lite extra när man har dörren öppet lite för länge.
.

EFTERimg_9433-4.jpgLyckan att ha gott om plats och frysen längst ner med egen dörr är total. Nöjd nöjd nöjd 👍

.
BEST NINEimg_9906.jpgEn bit in på det nya året checkade jag in på min App Best nine. Alltid lika kul att få en dos Insta-statistik. Bilden från när jag vaknade upp efter min operation. La ut den när jag fick det positiva beskedet att tumören inte hade spridit sig. Bilden toppade likes-ligan med 25.500 ❤️ Resten av bilderna utom en är från Marbella.
Tack för all kärlek och pepp, det har betytt så mycket ska ni veta.
.

facetune_06-01-2022-22-37-53.jpgFirade livet på taket med lite bubbel med Peppe.
Trivs bra i min sköna klänning från Pernillas design för GeKås 🖤

.
img_0036-1.jpgVärldens mysigaste golden hour vy.

Önskar er en fin start på veckan!

Kram Susanne

 

 

Gott nytt år och mattips

GOTT NYTT ÅR TILL ALLA MINA FINA BLOGGLÄSARE 💖
..

 

 

img_9926.jpgHär i Casa Bel Air-huset har vi avlöst varandra men Covid/Omikron sedan Lucia. Peppe var först ut efter afterski i Sierra Nevada. Jag var frisk som en nötkärna i nån vecka, sen testade jag också positiv. Peppe testade negativ på julsafton och kunde handla gottis över julen. Jag testade negativ i söndags. Tjoho 🙏🎉
.

facetune_04-01-2022-15-33-46-1.jpgLyckan när jag fick lämna huset i söndagsefermiddag efter flera veckors isolering var stor. Dock en lugn normal promenad, ingen powerwalk…
Tappade rösten i fyra dagar efter en sent påkommen hosta, annars mådde jag bra.
.

facetune_30-12-2021-19-21-03-1.jpgAnnars har det ätits en hel del. Det enda att se fram emot. Peppe tappade smaken under sin corona-fas men jag har ätit gott hela tiden. Alltså när han kom hem med nyårsmaten firade vi i dagarna tre. Hur stora??
.

facetune_31-12-2021-00-53-58.jpg  Grilltime och dagen före nyårsaftonmiddag. Jag ser lite blekt sjuk ut och det var jag ju också, haha
.

img_9873-3.jpgSå kom han med de färdiggrillade godingarna.
.

img_9874-1.jpgServerade lite enkelt med basmatiris en stark aioli med många vitlöksklyftor i. Himmel så gott det var 😋
.
img_9891-1.jpg På nyårsafton startade vi med ostron och champagne.
.img_9896.jpg Stekt sparris med parmesan och vitlöksbröd. Trevlig och lättfixad kombo. Sen åt vi en varsin hummer, och en fräsch fruktsallad med glass och vispgrädde. Men de hamnade inte på bild. Lite avkoppling med kameran på årets sista dag 😉
.
a6b3095c-9d91-4b5c-95a6-96e1f45b8cd9-1.jpg På nyårsdagen skippade vi bakispizzan som ju är väldigt poppis på nyårsdagen. Vi festade ju inte direkt i vår ensamhet. Ostron och räkor i ”frityrsmet” (färdigköpta) med aiolirester, chillisås och varm sallad med haricots verts, ruccola, körsbärstomater, jordnötter och soja. På taket innan solen gick ner.
.

img_9918-1.jpgNär solen dippade blev det en magisk kväll. Om än kylslaget. Väldigt kalla kvällar, men det är ju vinter.
.

img_9855-2.jpgEn enkel dela på pizzan kväll tog vi iaf innan nyår. Alltid lika gott, eller hur? Vi har alltid färdiga pizzor i frysen. Sen kör vi egen topping och en massa extra ost.

Mycket mattips idag. Men som sagt det har varit, och är lugna gatan här.
Idag kom vår älskade son hit. Försenat julfirande till Lukas som jobbat hela julhelgen. Studenter måste ju nöta på under sina ledigheter.

Kram Susanne ❤️

Instagram