Platsbyggt och färg i minihallen och spraytips

Några bilder från mamman och döttrarna som älskar färg. Och vågade slå till på mitt ljuvliga tapetförslag till sitt kök. Sen blev det en bit över som fick flytta in till hallen som platsbyggdes.
Kika in i den lilla trånga hallen som blev lite mer praktiskt.

FÖREimg_3696.jpg Sett från dörren. Som det ofta ser ut i hallen. Framför allt i äldre hus. Badrum till höger

EFTERimg_4341-1.jpg Satte upp en vägg av MDF med tapet på. Färgen på fåglarna styrde väggfärgen.

img_4339-1.jpgByggde en vägghängd skoförvaring. Lättstädat och rent.

FÖREimg_3697.jpg Dörren till flickornas avdelning tog alldeles för mycket plats. Tjejernas rum renoverade vi efter.

EFTER 1
img_4342-2.jpg Som en balsal 😇

EFTER 2img_4921.jpgBlev ett turkost draperi i stället. (fel färg på bilden…) Med tanke på att kläderna sticker ut så blev det mycket luftigare utan dörr.

img_4910-1.jpg Några praktiska vant -och halsdukskorgar från By Leonnie piffar  välkomnande med doftljus och växt.img_4911.jpg MDF-hyllor och konsoler. Enkelt fixat. img_4279-7.jpg”Guld” i taket. en superbra allmänbelysning är a och o i hallen. Rummet upplevs som större.

LAMPFOT FÖREimg_4419-3.jpg Letade rätt fönsterlampa till deras kök. Det här var ju innan all mässing och gyllene ting blivit poppis. Så det blev en svart och en burk spray i stället.
img_4420-1.jpg Att spraya i en kartong är alltid bra. Färgen sprider sig.

img_4421.jpg Spraya med lätt svepande rörelser ca 20 cm ifrån. Efter avslutad sprayning, vänd upp och ner på flaskan och spraya. Munstycket (som kloggar igen annars) blir rent och flaskan är lätt att använda igen.

img_4424.jpgSnyggt och klickade med tapeten som sågs i hallen. Jag har sprayat om allt som går i sen jag var ung. Ramar, speglar, vägglampor, ljusstakar, julkulor etc
Lätt och snabbt fixat. Man får dock inte förarbetet. Lätt ruggning med sandpapper om ytan är blank. Rengör från damm och fett.

Önskar er en fin helg!

Kram Susanne

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram