Porslin konst och glamourhund

Efter en helt störd morgon när jag vänt upp och ner på hemmet efter ett apoteksrecept som jag måste ha, läkaren är på höstlov, och jag är på är jag på så dåligt humör för att jag är så slarvig! Får bara lust att slå mig själv med nåt hårt i huvudet!!! 👿

Att tänka ut nåt fiffigt när jobbet bankar på dörren och halva dagen har swichat förbi går sådär! Men jag hittade några bilder från Formex mässan där jag hittade så mycket fint, och de gjorde mig på liite bättre humör.

VÄXTKLÄDDA VÄGGAR TILL TOALETTEN

20111031-104058.jpg

Hur flott är inte det?
.

GERBERAS VACKRA PORSLIN

20111031-104128.jpg

20111031-104159.jpg

20111031-104217.jpg

Jag älskar deras fina färger och härliga former som gör dukningen extra kul. Såg på hemsidan att man har extra öppet för utförsäljning av second hand 6 och 26 november på kontoret i Gustavsberg, nåt för julshoppingen kanske? (Läs mer här om den och återförsäljare)

HOS MAIRO

20111031-104235.jpg

…såg det ut så här, snofsiga glamour-jycken i guld. (länk)
.

KAROLINA PALMERS GLADKONST

20111031-104253.jpg

Karolina Konst samarbetar med företaget Dixie. I januari 2012 kommer första heminredningskollektionen att lanseras på Formexmässan med bla brickor, brickbord & kuddar!

20111031-104315.jpg

Här visade duktiga Kungsbacka konstnären Karolina Palmer upp sin härliga ”gladkonst” hos ”Unga designers” på mässan. (Läs mer här)
.

Kram Susanne

 

0 reaktioner på “Porslin konst och glamourhund”

1 2
 • Maggie skriver:

  Hoppas din måndagskväll går i lugnets tecken, efter en dag full av stress! Kryp upp i soffhörnet och gosa in dig i en skön pläd och ”kura skymning”, fast det redan är bäcksvart ute… :-)

  I morgon är en annan dag!

  Kram på dig!
  Maggie :-)

 • Malin Andersson ( Pernilla wahlgrens största fan ) skriver:

  Ohhhhhh fina tavlor….vill ha dom…dreglar på dom..sååå söta…

  Ha en underbar kväll….snart kommer mina bröder och moster och svägerska hit o fira min födelsedag i efterskott…imorgon blir min mamma utskriven från sjukhuset och ska bo en tid hemma hos mig då kommer jag ta hand om henne och det är glädjande att ha mamma hos mig…jag får ta hand om henne…

  Kramisar Malin

 • nina skriver:

  Ligger inte ditt recept lagrat som ett e-recept? Alltså bara att gå till vilket apotek som helst och visa leg så tar de fram receptet. Hoppas det är så i ditt fall med:)

 • Moster Gerd skriver:

  Kära systerdotter!
  Tänk att få äta ur så fina skålar & fat,samtidigt som man tittar på så
  ”skojsig” konst, det vore nånting……

  Hoppas din dag blir bättre!

  Puss från mej!

 • Sussi skriver:

  Men fy såna dagar känner jag igen! Usch inte kul alls, får väl hoppas att det vänder fort. Jättefina tavlor och bra porslinstips kul med utförsäljning.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram