S som i Susanne

HELG
I går morse ringde det på dörren, det var en en budkille som ville bli av med en liten påse. Fick han ju! En S-mugg med lock från Designletters och Trendgruppen. På kvällen kom den andra presenten hem. En helt annan son än den vi skildes ifrån för två veckor sen. Fylld av energi och massor av militärprat. Härlig middag och hemma i 1.5 timme innan han flaxade iväg till kompisarna och lugnet lade sig igen. Underbart att höra allt och få känna en nytändning efter en seg”skoltrötta”!

20140830-140417.jpg
Arne Jacobsens härliga handritade typsnitt Vintage ABC har blommat upp i nya skepnader. Kaffemugg och förvaring i ett, inte samtidigt dock, hehe
Från Design Letters 

20140115-111614.jpg
Den här fina melaminservisen köpte jag till Charlotte Perrellis lilla Adrian. Söt och inte sådär puttenuttig som många barnprylar är.
Baby shop Sturegallerian

20140827-091948.jpg
Införskaffade en höstig torktrasa.
Drömhuset

20140830-141230.jpg
Vackert och lite höstigt stilleben. Den mörka väggen är vågad och vacker.
Sett hos Slettvoll

 

20140830-140401.jpg
Den här ljuvliga bilden lånade jag från dalkullan Ulrika som gör min bror Magge lycklig sen en tid tillbaka. För det är liksom så man vill känna, eller hur?
Kram Susanne
Instagram: susnordstrom

11 reaktioner på “S som i Susanne”

1 2
 • Siw H skriver:

  Hej Susanne!
  Det måste kännas fint att ha Lukas hemma några dagar och höra allt han har att berätta. Kul att han trivs så bra.
  Vi tillbringade en kul och trevlig lördagskväll hos din fina moster. Du må tro att hennes egenhändigt renoverade rum var jättefint. Hon har varit superduktig våran Gerd!
  Tror jag ska göra som grodan idag, när det är söndag och jag är ledig ……
  Kram!

  • Susanne skriver:

   Hej Siw!
   Ja det var lite annorlunda att få se den nya energin och motiveringen, himla kul!
   Gerd har verkligen fått en lidnersk inredningsknäpp på gamla dagar, hehe grymt roligt.
   Kram

 • Maggie skriver:

  Åh så mysigt att ha Lukas hemma igen – även om det bara är för några dygn. Så roligt att han trivs och mår bra. När kiden mår bra gör vi föräldrar det också. Passa på att pussa på honom så mycket du kan innan han drar igen!
  Så roligt när det ringer på dörren och det kommer ett bud men paket. Härlig mugg som passar dig perfekt. Den där härligt höstiga disktrasan var helt i min smak också. Tänk att torka diskbänken med den.
  Njut av din söndag min vän. Själv jobbar jag järnet med det vi kallar Söderköpings Gästabud hela helgen. Jätteroligt! Påminner om Medeltidsveckan i Visby men i något mindre skala. Har dock växt allt mer för varje år.

  Kram Maggie :-)

  • Susanne skriver:

   Hej Maggie!
   Håller med, det är en sån lycka när de små och stora ”liven” mår bra! Härligt med en lagom dos också. Nu är det 12 dagars tjänstgöring på raken igen…
   Ha det så trevligt på gästabudsdagen, såg på insta hur snofsig du såg ut, hehe
   Kram

 • Jenny i England skriver:

  Hej Sus,
  Älskar ’grod’ budskapet! Ska komma ihåg det!
  Underbart att höra att Lukas hittat lite inspo, han med.
  Oj, vad du hade varit stolt över mig/oss just nu: vi rensar/sorterar saker, slänger & ger till charity. Detox på många sätt! Ut med det gamla nu som inte behövs och in med nya, fräscha ’vibbar och ting’! Kram

 • Viktoria skriver:

  Hejsan! jag går 3året på gymnasiet och gör en marknadsundersökning (tar max 1min) angående lotteri och skulle verkligen uppskatta om du skulle kunde svara på några frågor på följande länk :)
  http://www.enkät.se/survey.php?pid=10465&mpid=a19277d37309b15c4e7720f93392357a

 • Linda H skriver:

  Det blev ingen höjdar helg för oss. Vi är båda förkylda o är hemma o kurerar oss :( men men sånt är livet.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram