Servetter och oförutsett våld

Efter en intensiv ”förvaringsvecka” hos familjen Kerstin som får ett betydligt mer funktionellt hem än innan, fixade jag en fredagsmiddag för världens bästa snick-Matte och hans Annis. Planen var att åka båt men vädrets makter sa sitt. Jobbade in i det sista för att familjen skulle kunna hänga in i sina fem nya garderober, och det fick bli färdig mat från Östermalmshallen.

20130831-142433.jpg

Dukade upp med lila Ricetallrikar som jag fått av Ms W i present. Måste ju matcha vår lila soffa…Linneservetter och ringar från AsIf 4476 på tallriksunderlägg i croco.

20130831-142443.jpg

Köpte två olika vardagsservetter på Ikea sist. 19:- för 30 st

20130831-142514.jpg

Från Ikea

SIST VILL JAG ”TACKA”…

…de tre killar i 20-25-årsåldern som ”nöjde” sig med att ”bara” misshandla Lukas vid Skärsätra busshållplats på Lidingö i natt. Några knytnävsslag och några hårda asfaltsdunkar mot huvudet när de fått honom på knä! Tack för att ni inte sparkade honom sönder och samman bara för att han vägrade bli rånad.

20130831-142731.jpg

Tack för att vi var hemma och kunde finnas tillhands för vårt enda barn. Tack gode Gud för att det inte blev värre! Tack för att du finns älskade unge!
Mina tankar och all kärlek går alla våldsoffer och anhöriga som inte haft samma tur!

Kram Susanne

Instagram: susnordstrom

 

59 reaktioner på “Servetter och oförutsett våld”

1 2 3 4 11
 • Anki skriver:

  Fy vad trist! Mina ungdomar bor i Stockholm respektive Lund och är ofta i svängen.Det vore ju en katastrof om något skulle hända dem eftersom vi bor i Luleå.Men vad skönt att höra att det har gått bra för Lucas.Hoppas detta var första och sista gången.

 • Ingela skriver:

  Min som har råkat ut för samma övervåld, stängningsdags utan för krogen och de flesta hade hunnit gå iväg, tack och lov så blev det inga bestående fysiska men än idag 5 år efter så går han gärna inte ut och då det sker är han inte ensam. Polisen fick kläder för blodanalys osv, förhör av vittnen som inte vågar säga sanningen har gjort att ingen ställts till svar fastän det florerat rykten om gärningsmän på bloggar. Vi har många gånger funderat på att byta bostadsort för att komma in i ”normala” gänger. Om han inte hade hunnit ringa mig när det hände och jag tog bilen fort till platsen så hade han nog inte levat idag. Och precis som du vill jag tacka någon (ironi), den fega pubägaren som beskådade allt i fönstret och inte ens kom ut på gatan när jag satt i blodögen med sonens mosade huvud i knät, mobilerna var utslagna på larmnumret, när jag väl fick ut gubben så ville han inte ringa åt mig på annan mobiloperatör för hör och häpna; han ville inte ha polisen vid puben för hans utskänkningstillstånd skulle kunna dras in… Ja Susanne, vad säger man…. Jag är starkt för kameraövervakning, har ni tur finns det vid/på bussarna. Mitt hjärtas slag ökar bara jag läser om din son, frustrationen vill liksom inte lägga sig. Många varma kramar till dig och din familj / Ingela

 • Sama skriver:

  Usch och fy!! Ibland förstår man sig verkligen inte på folk… Tur att det inte gick värre än det gick, men fy vad otrygg jag skulle känt mig lång tid efteråt om jag varit L nu, usch!!

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Va? det är galet och hemskt och du och din peppe får ta hand om lukas det är fruktansvärt så hemskt att jag inte kan beskriva mina känslor hur det gör ont att se honom, för 1 år sedan blev min son hotad av 3 invandrarkillarna och de tog hans iphone mobil samtidigt de använder kniv men jag är glad att min son släppte iphone för iphone är inte viktigt utan hans eget liv är viktigt! Jag vill krama er det är så hemskt, mitt hjärta blöder nu kram

 • Ellali skriver:

  Men stackars er ”unge”. Fy sjutton för alla hemska huliganer!!!!! Vilket trauma.
  Så förskräckta ni måste ha blivit när han kom hem! Antar att ni bara ville söka upp galningarna och slänga in dem i en bur lääääänge.(samt ge dem vad de tål….)
  Stackarn fina Lukas. Måste nog blir jobbigt ett tag att bearbeta det som hände…
  Sån tur att han har så jättefina föräldrar som tar hand om honom….
  Tur i oturen att det inte gick ännu värre i alla fall…som du skrev….
  Jättekram till dig och hela familjen och fram för allt Lukas!!!!

1 2 3 4 11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram