Spaning på stan

Powerwalk och och en spontan date med Pernilla sen gick halva dagen. Men solen gjorde att vi snodde åt oss en lunch och en fika på uteservering runt hörnan. blev hur trevligt som helst. båda iförda träningskläder…
Några pics från gårdagens spaning på stan.

image-1-4.jpgEn spaningsbild som jag lånat från min kompis Per Lidvalls Insta, härlig kreativ dörr på Söders höjder.

img_7472-1.jpg Nyskyltat hos i favoritbutiken Bohem runt hörnan. Vackert och färgsprakande Missoni lyser upp.

img_7470.jpg img_7471.jpg Speglingarna från husen på andra sidan gatan tar över.
img_7473-1.jpg
Hos Bohem Linnégatan

img_7474.jpg
Var på väg för att hämta upp några bord till kund och såg den här tjusiga spegeln hos The Wow Closet, en butik som hyr ut festkläder. Smart och mycket flott.
Spegeln från Iconmirror.com 

img_7475.jpg
Hos Benington intill The Wow Closet, där jag köpte borden är det utförsäljning då huset i NK-passagen Regeringsgatan ska rivas. Fyndtips där. Ville köpa gaveln men den var redan sålt!

img_7477-1.jpg  Småborden låg i större paket än jag beräknat. Min pirra räckte inte till. Fick låna butikens och gå tillbaka med den sen. Tog sin lilla tid, i duggregn för säkerhets skull…

 

img_7485.jpg
Peppe är på mässa i Göteborg och jag lagade gott till mig själv. Fick för mig att det var lillördag och öppnade upp bubbel.

img_7489-1.jpgSaffransrisotto med scampi räkor och bladspenat. B lev såå gott!

img_7495.jpgOch en liten fånig insta-skålselfie för att jag mådde så bra 😇 Laddar för Rhodos på söndag, årets skönaste resa med Pernilla.

Kram Susanne (och trevlig lillördag 😉)

1 reaktion på “Spaning på stan”

  • Rosa skriver:

    Vilket härligt sätt att spendera en vanlig vardag på jobb, träning och kompismys. Du är då verkligen transporteringens drottning alla kategorier inget är omöjligt och det går 👍 ha ha.
    Så fin bild på dig och vilken underbar anledning till att du tog den, härlig avslutning på dagen. Hoppas den här dagen blir lika bra.
    Stor varm vårkram
    Rosa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram