Trädgårdspics och utedusch

När jag körde veckans tredje mil i morse var det smälla-av-hett. Var helt blöt när jag kom tillbaka till huset. Måste ju iväg tidigare än 10, men jag har så svårt att stressa numer. Eller så svårt att slita mig från huset 😅
Annars ha veckan sedan i lördags varit intensiv. Middagar med vänner har avlöst varandra. så trevligt. Vi hade gäster i onsdags. Mycket bubbel och babbel här hela natten.
.

img_3648-1.jpg Äntligen uteduschen på plats. Himla mysigt att bara svalka sig direkt efter doppet.
Hittade en bra plats med ett ”inbyggt” levande draperi, hehe.

.b2ec2192-5216-40ed-94db-b6b6c62292ef.jpg Trä-mönster har den också. Peppe fixade hela installationen. Älskar att han är så hantverkarkunnig han också. Vi teamar så himla bra. Jag kommer med idéer och han utför det jag inte är så bra på.
.

img_3764-2.jpgDär i hörnan står den. Gräsmattan där i hörnan lär bli snyggast i hela trädgården 💦
.

FÖREimg_3755-5.jpg .Den gamla trädgårdsmästaren höll häcken väldigt rak och låg. Lutande i tornet i Pisa sned var den också. Ingen har fått göra nåt med häckarna till nyligen. Det är perfekt att slippa se så mycket av grannarnas hus.
.

I NATTimg_3753-1.jpgJag har sparat kvistarna på Bourgonvillean som ett experiment. Blev urflott när de började blomma. Häcken är utjämnad precis så att inte havet göms.
Vackert vackert 🌵
.

img_3709-1.jpg Vid köksingången häromnatten. Det var så otroligt skönt att jag inte kunde gå in. Lallade runt och vattnade lite, tog ett dopp till och bara var. Peppe snarkade i godan ro.
.
img_3734-3.jpgSå här tjusigt är det över hela räcket på kortsidan på vår inbyggda terrass. För en vecka sedan var det bara gröna blad på doftrankan. Sen ploppade de upp på löpande band, de ljuvliga blommorna som doftar magiskt.

.

.img_3199-1.jpgTrappen till taket. Två veckor innan bilden klippte jag av helt så att man kunde gå upp. Jösses vad det växer i solen. Fram med sekatören om och om igen.
.

img_3560.jpg Favoritvy från soffan på taket.Kommer att sakna oändligt mycket. Tills nästa gång. Här hade ett helt nytt bananblad slagit ut på ett kick.
.

img_3697-2.jpg.Så här glad var jag efter mitt trevliga inredningsmöte hos Anette och Thomas i Manilva i tisdags. Att äta dumplings och Thaimat förgyllde min kväll. En supermysig by, El Puerto de la Duquesa mellan Estepona och Manilva. Kändes som San Tropez, minus alla jättelyxiga båtar då förstås.

Önskar er en fin och solig helg ☀️

 

Kram Susanne 💕

 

8 reaktioner på “Trädgårdspics och utedusch”

 • Sandra skriver:

  Vilken härlig trädgård 🌸
  Så bra och snyggt det blev med utedusch med. Vilken värme vi har nu, så underbart ☀️💦
  Skulle bara vilja ha en pool att svalka mig i med. Men åker till nån sjö på kvällen och svalka mig lite.
  Ha det fortsatt bra och ta hand om dig.

  Kram Sandra 💗

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack Sandra 💕
   Så skönt att du har sjön nära, skulle så gärna vilja ha dopp runt hörnan här i Sthlm 😉
   Kram

 • bson skriver:

  Oj, blir varm in i hjärteroten när man kommer hem från en tuff arbetsdag och får njuta av dina bilder/ditt liv. Så tacksam att du delar med dig! Vad fint ni fått det – tillsammans!

 • Jenny i England skriver:

  Ni har det så fint och vilka förändringar ni har gjort! Hasta la vista!

 • Ninni skriver:

  Otroligt så härlig trädgård ni har med utedusch tom. Ni kan ni. Ojojoj så skönt att kunna svalka av sej utomhus efter promenaden. Duktiga du som kör på trots hettan!
  Det är bara att njuta på så mycket som möjligt!
  Kram från balkongen med skönt sommarväder – om än betydligt mildare än ni har ♡♡♡

  • Susanne Nordström skriver:

   Det blev så himla bra. Du vet det där sista rycket när allt ska vara färdigt då händer det mycket 😉
   Kram från avslutad frukost efter säsongens sista powerwalk, pass på mattan bad och trädgårdsdusch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram