Utflykt till bergen och Ronda

Nu är vi hemma i Stockholm efter 2 månader och fyra dagar i Marbella. Karolinska kallade och vi åkte hem alla tre tillsammans. Helgen innan åkte vi på utflykt till en stad som heter Ronda. Ligger 739 meter ovanför havet, och det är långa smala kringelikrogvägar upp. Men så värt att ta sig dit. Det finns många vingårdar och gott om finsmakarrestauranger.

 

img_0274.jpg .img_0266.jpg .img_0275-1.jpg .img_0276-2.jpgHär vill man inte trilla ner…

.img_0278-2.jpgFrån bron, utsikten från bro och restauranger är på bilden nedan.
.
img_0277.jpg😱
.

img_0327-5.jpg
Faktiskt såå läskigt att titta ner med dessa höjder.
.

img_0493-3.jpgVid den här mannen hade jag kunnat stanna hela dagen För maken till vacker musik som strömmade ut från hans högtalare har jag aldrig hört från en gatumusikant. Helt ljuvligt!
.

img_0280-1.jpgStrosade runt lite i den pittoreska staden.

img_0283.jpgEfter lunchens avslutande dessert, tråcklade vi oss ut ur den lilla slingriga staden och njöt vidare av vägarnas formidabla vyer.
.

facetune_23-01-2022-21-27-45-1.jpgAtt få motorstopp mitt i en rondell i skymningen är inte världens hit! Det var ett gnissel som blev värre och värre, sen sa det bara stopp. Jag ringde vår kompis Jeanette som ryckte ut. Funkade inte med startkablar men vi tänkte att försöka duger. Jeanette ringde runt till bärgare och lyckades få tag på en snabb kille som jobbade lördag och inte behövde flera timmar för att komma.

.

img_0298-1.jpgMedan Peppe väntade på bogseringsmannen, körde Jeanette hem oss. Så gulligt! Sen paxade vi några platser utanför huset med kartonger och en stol som Lukas kom ut med. Sen satt jag där och väntade in ekipaget till vara trånga gator i området.
Vi skulle ju åka hem några dagar senare. Tur att det fanns plats där den får stå tills vi kommer tillbaka och P tar tag i det hela.  Ny centralpump, lite remmar och AC som gått. Sen är den väl som ny igen.
.

facetune_18-01-2022-00-53-52.jpgPassade på att fira kärleken och våra 31 år tillsammans. Här var det 25-årsresa till Maldiverna. Numer blir det Marbella, trevligt att Lukas med också.
.
img_0318-1.jpgGrattis till oss ❤️🌹❤️ Att hitta en man som kan hålla i selfiepinne och se avslappnad ut samtidigt som bilderna tas, går inte av för hackor, hehe
.

img_0336-3.jpg
Sista frukosten i sol på ett tag.
.

img_0496-2.jpgTakkärlek i solnedgången 💙
.

Önskar er en fin start på veckan!

Kram Susanne 🌹

 

12 reaktioner på “Utflykt till bergen och Ronda”

1 2
 • Sandra skriver:

  Vilka fina bilder från er tur. Oj vilka höjder, förstår att du bli lite höjdrädd där 😅
  Grattis till era 31 år tillsammans. Ni är så fina.
  Hoppas allt gick bra på Karolinska❤️
  Önskar dig en bra start på veckan.

  Ta hand om dig
  Kram Sandra 💕

 • David skriver:

  Hur många gånger om året åker ni till ert hus i Marbella?

  Väldigt vackert!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram