Hjältarna!

Jag startade min verksamhet Bag-all hemma i vardagsrummet – bokstavligen. Vi hade väldigt lite pengar att lägga ner på min idé om återanvändbara presentpåsar. Jag fick börja med att sy prover själv, anlita fotograf att fotografera produkterna var inte till att tänka på, än mindre anlita någon som kunde bygga en hemsida och så vidare. Så det återstod för mig att göra allting själv. Jag har verkligen haft stor hjälp av min familj under hela resan, men 95% av allt fick jag ändå göra själv.

Så därför känns det så himla lyxigt nu när jag faktiskt har bra, fantastisk, underbar personal! Här ovan ser du dem. Svenska Malin uppe till vänster, som har hand om vårt kontor i Brooklyn och vår grossistförsäljning. Malin praktiserade på Bag-all och vi blev superglada när hon ville komma och jobba hos oss på heltid när skolan var slut. Hon är världens duktigaste och mest ordningssamma!

Bredvid henne står Kat som är amerikan och vår butikschef i affären på Mott Street i New York. Kat har jobbat för Bag-all i över 1.5 år, men bara deltid innan då hon pluggat. Nu jobbar hon heltid i butiken. 🙏🏻

Nere till höger sitter Annelie som vi hade ”hej-då-ses-snart-igen-middag” för igår hemma på vårt tak. Annelie kom också till oss direkt efter skolan och har varit världens klippa här på Bag-all. Finns faktiskt ingenting som Annelie inte kan fixa! Inga utmaningar är för stora eller jobbiga för henne att tackla. Ska skriva mer om det knasiga huset i Brooklyn där vi har vårt kontor, där Annelie ränt runt på de mest märkliga uppdrag. Annelie ska nu flytta tillbaks till Stockholm där hon ska bli Sverige/Europa boss för Bag-all.

Och här har vi Julia som varit med Bag-all från dag ett faktiskt. Hon var med på de allra, allra först mässorna. Sen jobbade hon på en PRbyrå under något år eftersom jag absolut inte hade råd att anställa någon. Men jag hade sagt till henne att hon alltid var välkommen till Bag-all när tiden var inne. Som tur är bestämde hon sig för att satsa på Bag-all och har sedan dess gjort allt mellan himmel och jord. Allt från att ensam hämta 30 st 25kgs kartonger  med varor som hamnat på villovägar i Queens, till att lära sig kodning för att kunna göra egna ändringar på vår hemsida. Nyligen har hon helt själv dragit igång Bag-all Sweden/Europe. Så om ni går till butiken på Roslagsgatan 21 så är det än så länge Julia ni kommer träffa! Jag ska berätta ännu mer om henne och vår nya lokal i Stockholm i eget inlägg.

Jag är verkligen mer än tacksam för min personal! Det finns inte en sportmössa att jag skulle orka göra allting själv som jag gjorde i början. Att hitta dessa guldkorn till personer har inte varit lätt. Det där med personal ÄR verkligen den största utmaningen för en entreprenör enligt min mening. Men när man lyckats vaska fram guldkornen ÄR de också den absolut största tillgången. Så det är värt att lägga mycket tid och energi på.

Hur som helst åter till vår middag på taket.

Vi började med en drink. Det var ganska kallt igår så vi satt ute med täcken

Micke på g vid grillen!

Tjejerna och jag. Älskar vattentornen som man ser på taken runt om New York.

Sen gick vi upp på taket och åt hamburgare och kollade på en underbar solnedgång.

Gissa om vi varit överlyckliga för den här takterassen i alla fem år som vi bott i den här lägenheten!!

Och precis som pricken över i:et avslutades kvälleb med en fantastisk starkt lysande nästan full måne!

xx

 

 

24 reaktioner på “Hjältarna!”

 • Pernilla Åbergs skriver:

  Välkommen tillbaka!
  Läste din blogg förra gången du bloggade på svenska och älskade den. Så fantastiskt ni bor – och ni ska flytta!!! Ska bli kul att följa.

 • Jennifer Jansch skriver:

  Ja vad kul att du hittat mig igen 🙂
  xx
  Je

 • Jenny I England skriver:

  Hej igen!
  Be justifiably proud of yourself. .. and your team’s achievements!
  Du inspirerar verkligen!
  Vilken utsikt I NYC! The best things in life are free 😉
  HA EN FIN WEEKEND
  KRAMAR

  • Jennifer Jansch skriver:

   Tack Jenny! Det är på sätt och vis lättare att vara stolt över sina anställda än sig själv av någon underlig anledning. Men ibland kommer jag på att shit,jag har faktiskt åstadkommit ganska mycket!
   Utsikten ja – den kommer vi sakna!
   xx
   Jen

 • Rosa skriver:

  Vilken resa du har gjort från vardagsrummet till detta och så hunnit utveckla det på vägen så duktig och driven. Så skönt att sedan hitta så fin och trogen personal som verkligen vill vara med på resan vilken lycka och trygghet. Mysig kväll och så fantastiskt med er takterass och den där otroliga utsikten, helt underbart.
  Ha en härlig helg tillsammans med din fina familj.
  Kram Rosa

  • Jennifer Jansch skriver:

   Tack Rosa! Jag känner mig verkligen lyckligt lottad på många många sätt. Inte minst med min personal nu. Och att fått ha den här underbara terassen i 5 år! Snart blir det underbara vyer i Sverige över sommaren!
   xx
   Jen

 • Susanne skriver:

  Hej, väldigt fina och smarta påsar du gör. Hur gör ni med lägenheten när ni flyttar till Bali , ska ni behålla den om ni återvänder sen eller blir det Sverige sen, lycka till hela familjen Bali, låter helt underbart och fantastiskt.

  • Jennifer Jansch skriver:

   Lägenheten lämnar vi tillbaks till husägaren som hyr ut den till några andra lyckliga personer.
   Efter Bali har vi inte bestämt vad vi ska göra, men troligen blir det US igen.
   xx
   Jen

 • Marit skriver:

  Så så roligt att få följa ditt liv och din resa med bag all. Läste inte din blogg tidigare men känner till dig genom Pernillas blogg, instagram osv 🙂 Ska till Sthlm snart och måste besöka din butik då jag till hösten ska resa en del till Sthlm och behöver smart förvaring till resväskan 🙂

  • Jennifer Jansch skriver:

   Ja Marit! Kom och hälsa på oss i butiken på Roslagsgatan 21!!
   Jag minns ditt namn från förra bloggen. Kul att du hittat tillbaks!
   xx
   Jen

 • Anna skriver:

  Åh vad roligt att läsa om! Jag älskar dina påsar, har själv köpt dem både i butik och online. Ska bli så kul att få läsa mer om hur det går.

  Kram

 • Sandra skriver:

  Hej fina Jennifer
  Har följt Pernillas blogg i flera år, så där med också fått ta del av dig och bag-all. Har självklart köpt förvaringspåsar då jag älskar att ha ordning och reda. Dessa påsar är så himla bra och snygga 👍🏼
  Bästa köp jag gjort 😍
  Kul att du börjat blogga igen, jag tittar säkert in här på din sida emellanåt 🙂
  Lycka till med flytten till Bali med. Hoppas ni kommer trivas bra där.
  Trevlig helg
  Kram Sandra 🌸💕

  • Jennifer Jansch skriver:

   Hej Sandra,
   Vilket SUPER betyg att påsarna är bästa köpet du gjort!! Gör mig SÅ glad!!!
   Tack för lyckönskningarna! Ska verkligen bli spännande med nya äventyr!

   xx
   Jen

 • Laila skriver:

  Så kul att du börjat blogga igen, har också läst din förra blogg. Men vilken lägenhet och takterrass ni har! Vet inte om jag skulle kunnat lämna den… i NY och med den utsikten… wow! Men nästa familj blir säkert lika glada och njuter av den som ni gjort. Blir spännande att åka till Bali med er 🙂

  • Jennifer Jansch skriver:

   Jag är tack och lov inte nostalgiskt lagd utan tittar mycket mer framåt än bakåt. Är väldigt tacksam för åren här och glad lika glad för allt kul som komma skall.
   Kul att du hänger med på redan mot Bali!
   xx
   Jen

 • Cattis skriver:

  Vad kommer ni att göra, jobba med på Bali? Låter så himla härligt att ha möjlighet att flytta som ni gör.
  Kram C

  • Jennifer Jansch skriver:

   Jag kommer fortsätta jobba med Bag-all precis som vanligt. Jag jobbar mest med designen och kan vara var som helst.
   xx

 • Julia A skriver:

  Ser ut som ni hade det väldigt mysigt:) Längtar tills ni kommer hit i sommar! xx

 • Corinne skriver:

  Hej! Tusen tack för att du delar med dig, det är så himla kul och läsa och följa. Skulle du inte kunna skriva ett inlägg om hur ni lyckades få en så fin lägenhet? Tänker att det är hopplöst svårt att hitta en lägenhet här i Stockholm, hur funkar det i New York? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram