Sveriiiige!!!

För några dagar sedan landade jag i Sverige och åkte raka spåret till vår stuga i Sörmland! Det finns inget ställe som får mig att må bättre. Ekbacken, som huset heter är paradiset på jorden för oss. Huset är enkelt som ni ser, men är höjden av lyx för mig.

Det tar mig alltid några dagar att ”landa”, men i år har startsträckan varit extra lång på grund av den enorma kraftansträngning som flytten i New York innebar. Typsikt nog blev både Micke och jag krassliga direkt när vi kom till Sverige. Det är som att kroppen och psyket säger ”nu ska du pusta ut och ta det lugnt, och för att du verkligen ska ta det lugnt och inte rusa runt som en dåre som du brukar så ser vi till att du är krasslig en stund…” haha

Hur som helst, igår kände jag mig ok och tog en tur in till stan med de två stora tjejerna. Viktigaste målet var så klart min nya Bag-all butik på Roslagsgatan 21. Drumroll please….

Jag var så fruktansvärt glad att komma hit! Sist jag var i lokalen fanns varken golvet, de fina färgerna på väggarna eller några varor.

Julia, till höger, har ensam (förutom min man Micke som lagt in golvet) jobbat som en blådåre för att starta upp Bag-all i Sverige. Det är helt makalöst vad den här tjejen åstadkommit. Är MER än stolt över henne!! Ska blogga om hur det hela gick till. Till vänster står Annelie som är butikschef i Sverige. Hon har jobbat för Bag-all i New York det senaste året och har precis flyttat tillbaks till Stockholm (förresten om det är någon som har en lägenhet att hyra ut till denna superpålitliga och underbara person så maila: annelie@bag-all.com).

Älskar denna lokal! Kolla originaldörren med glasfönster som leder ner till förrådet! Love!

Här ligger Margaux i lädersoffan som vi köpte på Metropol auktioner (alla möbler är givetvis vintage och från loppisar). Som ni ser är det mycket som inte är färdigt ännu. Lister ska upp och fler bord införskaffas.

Celeste som brukade jobba i butiken i New York hoppade in som personal igår när Julia, Annelie och jag gick ut och käkade lunch.

Ett gamalt matsalsbord med iläggsskivor som Julia målat! Som ni ser på Wet Beach Stuff (väska med plast inuti så att man kan ha sina blöta badkläder i) fungerar nu monogram maskinen. Ni som har gamla Bag-allpåsar och vill ha dem monogrammade kan ta med dem till butiken så fixar Julia eller Annelie det (kostar 125kr).

Vill ni följa svenska Bag-all på instagram så är det: @bagallsweden

Påsarna hänger på rep, men de ska strax upp i med metallklämmor istället.

”Love the Wine you’re with”, ”Wine not?”, ”Candy is dandy, but liquor is quicker”, ”Can’t Dine without Wine”, som ni märker gillar jag ordvitsar när det kommer till vinpåsar;)

Nya kläd/klänningsväskor.

Work in progress som man säger. Nu kommer jag hela sommaren jobba med att få butiken i tipptoppskick! Senare i augusti/september kommer vi ha invigning. Då kommer jag skriva om det här på bloggen och ni alla är välkomna på invigningsmingel!

Jag är väldigt tacksam för alla kommentarer och engagemanget på Trumpinlägget. Det är så skönt att känna att vi är många som är upprörda över situationen i Amerika. Men man ska komma ihåg att det är väldigt mycket bra som kommer därifrån också. Det här klippet nedan fick mig att rysa från tå till topp!

Ladda gärna hem min bok som jag skrivit om min resa från att ha en dröm om att starta eget och förändra mitt liv men ingen idé om hur. Kostar 150kr som e-bok APförlaget  och som inbunden bok här: Drömfångaren.

Följ mig gärna på instagram: @bag_all eller mer privat på @jenniferjansch

Min butik finns på:  www.bag-all.se och amerikanska butiken www.bag-all.com

 

12 reaktioner på “Sveriiiige!!!”

 • Lena skriver:

  Så häftig affären blir!! jag är en hängiven Loppis människa & gillar det egna & originella 🙂 🙂

  Angående Trumpen, har en vän som bor i USA men är från Sverige, hon bilar just nu i Europa, & människor överlag är så oroliga, särskilt Tyskar, att ett krig är på väg… Själv förstår jag inget? hur är det möjligt att Tumpen fåt fortsätta sin makabra framfart över världen? såklart, han är ju ”folkvald” … men…
  Själv undrar jag om han är på väg att skapa krig med Nord Korea?… för första gången i mitt liv, är jag rädd för vad det ska bli av världen…

  Njut & må så gott av vila & allt det vackra i ert mysiga torp!! Kram kram <3

  • Jennifer Jansch skriver:

   Ja det är obehagligt. Men jag tror verkligen inte att någon nation vill ha krig (utom möjligen Nord Korea dårå). Det finns så många ekonomiska kopplingar länderna emellan nu förtiden att alla skulle förlora på krig. Tror inte du behöver oroa dig!
   Ha en härlig sommar!
   xx

 • ninni skriver:

  Välkommen hem till Svedala. Roslagsgatan 21 blir ett måsteutflyktsmål för mej när jag kommer till Stockholm.
  Det ser ut att bli toppenfint. Köper nog ett par påsar trots att jag har både symaskin och tyg (i massor). Det är så läckra bilder på dem som du säljer.
  Såg att det var reportage om dej i Svenska Damtidning. Bra där!

 • Camilla skriver:

  En fraga som svensk boende i USA med green card. Hur behaller ni dessa? De blir ju som sa att efter 1 ar boendes utanfor USA att man forlorar dem, savida man inte reser in och ut inom det aret. Ar det sa ni kommer gora det? Har 2 vanner som flyttade hem till Sverige och de forlorade sina green cards pga det. Menades att de inte akte tillbaka inom the ”one year timeframe”. Immigrationen anser ju att utflyttade inte vill bo i USA och pga det forlorar de utflyttade sin ”privilage” dvs greencards. Men genom att du har kvar din business i NY kanske det ar annorlunda for er?
  Nyfiken bara.
  Tack for en fin blogg!
  Kram

  • Jennifer Jansch skriver:

   Man ansöker om att få behålla Greencardet under två år om man flyttar för jobb. Man kan sen förlänga det.
   xx

 • Malin skriver:

  Butiken ser jättefin ut!! Ska absolut besöka den när den har öppnat! 😊🙌

 • Anna G skriver:

  Det är verkligen roligt att du bloggar här igen! Du är en stor inspiratör, full av mod och som också verkar ha hjärtat på rätta stället.
  Stort lycka till med Er flytt som blir rolig att få följa samt utvecklandet av ditt företag önskar Anna

 • Anna skriver:

  Hej!
  Vad kul att du bloggar igen! En blogg i min smak 👍🏻😊
  Minns dej ju från småbarnstiden, då jag plöjde Mama o Family living 😉
  Måste bara gå fråga om golvet! Är det klinkers? Precis vad jag letat efter, men inte hittat!

  • Jennifer Jansch skriver:

   Vad kul att du hittade mig igen!
   Det är klinkers som vi köpte hos Kakelspecialisten.
   xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram