Livet på landet

Idag försökte jag blogga om någonting vettigt, men jag var för okoncentrerad så istället lägger jag upp lite bilder från det amerikanska webbmagasinet Lonny där vi var med 2013. Allt ser fortfarande likadant ut (fast stökigare;))

Bilderna är tagna av den helt fantastiska fotografen Jenny Brandt som ni kan hitta här: Dosfamily och Jennyochjens

 

 

Som ni ser har vi det bra här på landet!

Idag ska vi till en bakluckeloppis här i Gnesta och sälja grejer. Tjejerna har dammsugit huset efter saker som vi kan göra oss av med. När vi flyttade från lägenheten i New York tänkte jag flera gånger varför har vi inte gjort detta tidigare, det vill säga rensat ut alla onödiga prylar?! Så nu är det precis det vi gör. Tjejerna är laddade inför detta. Återkommer med en rapport om hur det gått.

xx

12 reaktioner på “Livet på landet”

 • Malin skriver:

  Förstår att ni trivs bra där !! 😊

 • X skriver:

  Det ser underbart ut! Ja, Lived Po Lanned är perfekt. Befinner mig just nu där …

  https://www.youtube.com/watch?v=Vxj8FTX8Z4k

 • Annette skriver:

  Vilket underbart hus o hääärlig inredning ni har!!! Lycka till på loppisen!! Jag gör detsamma o är ute o loppar då o då!! Jätteroligt! Lika skönt varje gång jag åker hem med lättare lådor i bagaget!!

  • Jennifer Jansch skriver:

   Vi kom hem med tyngre lådor och mindre pengar som du kommer se i dagens blogginlägg hahhaaa
   xx

 • ninni skriver:

  Vilket mysigt sommarställe ni har. ♡♡♡
  Lycka till med Loppisen!
  Önskar jag var lika företagsam och satte igång med storrensning men det kommer kanske? Blir inspirerad när du skriver om det.
  Så skönt att bli av med saker som man inte använder.

  • Jennifer Jansch skriver:

   Det var verkligen superkul med loppisen! Hoppas du kommer igång. Sååå skönt när det är klart också!
   xx

 • Ullis skriver:

  Vilket mysigt sommarhus! Du har verkligen en kreativ förmåga att skapa härliga miljöer. Det ska bli så spännande att se vad du kommer att göra med hemmet på Bali. Ha en riktigt skön sommar! Njut av den svenska sommaren med regn, moln, vind, sol, goda primörer att smaska på. ❤️

  • Jennifer Jansch skriver:

   Tack det samma Ullis, hoppas du får en underbar sommar. På Bali kommer vi hyra hus så vi kommer nog inte inreda så värst mycket. Även om jag vet att det kommer att klia i fingrarna!

 • Anna W skriver:

  Hej Jennifer!
  NU har jag läst igenom alla dina inlägg sedan du började blogga igen. Såå inspirerande och intressant. Uppskattar det du skriver om ditt företagande (driver själv företag med min man sedan 7 år), om New York (semestrade där 1996), om flytten till Bali (gick 3 år på Internationella Skolan i Bangkok på 80-talet), dina fantastiska foton på hem och miljöer (bygger om och intreder på nytt på landet). Kan du inte skriva mer om ditt tänk kring återvinning. Vad köper ni nytt? Vad köper ni begagnat? Skriv gärna också om hur du tänker/ vad du gillar när det kommer till klädstil och heminredning.
  PS. Förstår att Bag-all blivit en sådan succé. Sydde egna påsar när det var dags för scoutläger i början på 80-talet, har dem kvar, älskar tygerna, nödvändiga för att kunna hålla ordning på vilken packning som helst.
  Heja dej!
  M v h,
  Anna W

  • Jennifer Jansch skriver:

   Ja tack för uppslaget till bloggpost. Ska absolut skriva hur jag tänker vad det gäller återvinning! (står en del om det i min bok också).
   Tygpåsar är bäst!
   xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram