Inviiiigning!!!!

Så igår hade äntligen den stora dagen kommit för invigningen av Bag-alls butik i Stockholm! Som vi hade putsat och fejat för att få allting klart i tid. (Det är bra att ha en deadline så man verkligen måste se till att få upp de där sista krokarna, tapetsera toan etc…)

Här är vår fina lilla lokal på Roslagsgatan 21. Nya plantor utanför dagen till ära!

Här står Julia och vinkar och monogrammar tröjorna som personalen skulle ha på sig på invigningen.

Så här fint blev det!

Och så med namnen på framsidan. (Snart ska jag berätta om vår andra business där man kan ta med sina egna kläder, handdukar, mössor – you name it – och få dem monogrammade med vad man vill: monogramma.se eller följa på Instagram @monogramma.se)

Här står våra produkter uppställda på en stort industrivagn som jag hittade i Brevensbruk.

Här är vår köpmandisk som jag fyndade på Blocket!

Och tadaaaa…. en sprillans ny monogram maskin som vi tydligen är ensmamma i Norden on att ha för tillfället. Den gör otroligt fina monogram och har massor av andra brodyr möjligheter så som hjärtan etc.

Man kan inte tro att jag verkligen älskar färg vid första anblicken på Bag-all eftersom majoriteten av våra påsar är vita med svart tryck. Men om sanningen ska fram älskar jag färg. Här är våra Pompom cases som kan användas till datorer eller som sminkväskor. De har jättefint foder inuti också (alla har olika blommiga foder). Pompom casen är gjorda av en liten familjefabrik i Indien som gör de fina ”block printsen” för hand.

Presentpåsarna var min första produkt! Idéen är att använda återanvändbara presentpåsar istället för inslagspapper, som är en jätte miljöbov i tillverkningen och som sen direkt blir skräp… Nej, please reuse – waste reduce. Man kan superlätt sy dem själv. En beskrivning på hur man gör det finns i min bok: Drömfångaren

…som du ser här. I boken finns även hela berättelsen om hur jag gick från idé till ett företag som idag säljer i över 25 länder.

Vår älskade resekudde. Den är såååå såå skön och smart!

Drumroll please… här är vår überlyxiga toalett. Jag fattade inte riktigt hur dyr den här tapeten, Tibet från Clarancehouse, var när jag beställde den och det visade sig att de säljer ”half rolls”, dvs halva rullar! Det var något nytt för mig. Men som tur är räckte det precis och hjältarna Julia och Annelie fick upp den med perfekt mönsterpassning.

Nya påsar med våra två locations NEW YORK och STOCKHOLM! Man får dem för 40 kr med ett köp i butiken.

Man kan välja på pussmun eller hjärta!

Sen började gästerna komma. Först ut var mina bästa supportrar: Ebba von Mecklenburg till vänster, min mamma Gunilla Curman i mitten och hennes man Robert af Jochnich. Dessa tre har gjort Bag-all Sweden möjligt med sitt stöd. Så STORT tack till er! I love you!!!

Sen började det ÖSA in folk!! Sååå himla kul!! Det gick knappt att röra sig i butiken under stundom.

Min syster Stephanie (som har en superSUPER fin stickaffär Makeri14 på Köpmangatan 14 i Gamlastan, här är hennes webbsida: makeri14.com) och min pappa Lars Wesslau.

Kristin Kaspersen är en kompis sedan barnsben när vi spelade teater tillsammans på teatern Folkan. Hon skrev så gulligt om mig och familjen och Bag-all på sin blogg!

En annan fin person som stöttat mig mycket under åren är Pernillas mamma Christina. Snällare person får man leta efter! Hon och Hans har alltid varit så otroligt generösa mot oss barn runt deras barn. Hela deras hus var fullt av ungar som käkade upp allt som fanns i kylskåpet, stökade till, hittade på dumheter – men aldrig att de klagade på det. Nej tvärt om, ledorden var alltid – alla är välkomna!!

Sen så klart sist av alla kom den här gullisen: Pernilla, med ballonger, choklad och godaste vinet Pazzione!!

Min man Micke hjälpte till vid baren!

Blev helt överrumplad och hade faktiskt inte tänkt på att vi skulle kunna få så många blommor!!

Ingenting hade varit möjligt utan dessa tjejer: Annelie Pernling till vänster som är Bag-alls Sverige chef, moi, Celeste som körde monogram kvällen lång och Julia Arhammar som varit med Bag-all bokstavligen från första dagen!! Dessa tjejer är bara bäst! Så arbetssamma, så trevliga, påhittiga, omtänksamma och roliga att ha runt omkring sig. Lyllo mig!!

Gänget i sina fina tröjor!

Och så ryggen!

Vi var alla helt uppspelta och lyckliga när kvällen var över! Helt höga på alla fina lovord från kunder och vänner. Än idag känner jag mig upprymd och så glad!!

Tusen tack alla ni som kom! Och tusen tack alla ni andra som stöttar och hejar på på avstånd!!!

Love you all!

xx

 

 

 

 

20 reaktioner på “Inviiiigning!!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram