Bästa klänningen

Som utlovat kommer här bilder på tunikan/klänningen som jag älskar!

Jag gjorde först en sån här klänning till mig, sen ville min mamma ha en eftersom hon älskade min så mycket, sen snodde Celeste min klänning, sen ville min kompis Putu sälja den på olika Farmers markets som hon brukar sälja kläder på. Så jag sydde upp några klänningar till henne och sen fick jag sy upp en ny till till mig själv och en till mamma etc osv.

Nu är det några av er läsare som också vill ha klänningen, så jag och Celeste har gjort ett instagram konto där man kan gå in och beställa en om man vill @the_nine_things heter kontot eller maila till theninethings@gmail.com Jag har inte så mycket tid att svara på mail och dylikt så det kommer Celeste hjälpa till med!

Klänningen/tunikan är alltså gjord i 100% jättehärlig bomull. Mönstret är handtryck med blockprint metoden här på Bali.

Trycket är alltså handgjort och det är därför lite oregelbundet, vilket är det som är fint tycker jag.

Jag gillar verkligen den här lite djupare urringningen.

Det kanske allra bästa med denna klänning är ändå fickorna! Jag kan inte leva utan fickor!  Har ett plagg inte fickor vet jag inte vad jag ska göra av händerna, eller telefonen, eller läppstiftet…

Vi syr fast en lite röd tråd på ärmen för ”good luck”.

Här ser man färgen väldig bra. Det är alltså en blandning av mörkblått och lite ljusare blåa toner.

Längden fram är 95 cm och bak 97 cm. Den är 60 bred och ärmen är 43 cm.

Jag är 166 cm lång. Om man vill beställa den kan man få den längre eller kortare.

Priset är 1195 kr inklusive frakt.

OBS Viktigt att tänka på om du är intresserad: Vi kan tyvärr inte byta eller ändra klänningen efter du beställt den. Vi syr upp klänningarna vartefter så varje klänningen blir specialgjord.

xxx

Jennifer och Celeste

13 reaktioner på “Bästa klänningen”

 • Hei 🙂 Jeg har kommentert noen ganger tidligere, og skrev engang at jeg skulle innom Bag-all i Stockholm når jeg skulle hit, og nå er jeg her! I dag var jeg i butikken og fikk brodert på to trøyer og kjøpte også mer (enda mer enn du kan se på bloggen, siden noe er gaver;) ). Ta gjerne en titt om du vil se resultatet! Jeg er veldig fornøyd, og har fått meg to nye favoritt-trøyer <3

 • Anna skriver:

  Den är verkligen enormt fin, tunikan/klänningen, älskar allt med den, färgen, formen, FICKORNA, flickorna i den!! Riktigt bra! Så stolt över dig. PUSS!

 • Maria skriver:

  Här om veckan läste jag din bok. Den inspirerade mig att fixa lite extra i mitt lilla hobbyföretag.
  Och så kikar jag in här i din blogg; tunikan, träskorna, hela bag-all! Vilket arbete, vilken kreativitet, vilka drivkrafter du och de du har runt dig besitter!

  • Jennifer Jansch skriver:

   Haha tack Maria! Det ÄR ju så himla kul att hitta på massa saker. Kan helt enkelt inte låta bli!
   Kul att boken inspirerar!!!
   xx

 • Rosa skriver:

  Så vackra och så fint med den röda tråden, kommer absolut beställa nu ska jag bara bli enig med mig själv om längden 😉. Ska så klart också följa ert nya instagramkonto alltså vad är du inspirerande Jennifer har själv absolut inte den här kreativa ådran men får så mycket inspiration av ditt go att det bara är att göra’t 🙏.
  Kram Rosa

 • Lisen skriver:

  Åh vilken jätte snygg klänning/tunika! Vad är era erfarenheter om man är längre? Jag är 184 cm, anatar att man mäter till precis ovanför knät? Funkar bredden ändå?
  Väntar på ert PayPal då jag inte bor i Sverige.
  Tack

 • Mariana skriver:

  Hej
  Kan man fortfarande beställa klänningen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram