Bag-all I Sydney!!

Som jag berättat om innan så håller vi på att öppna en Bag-all butik i Sydney! Det är jag och min gamla kompis Jenny Grimsgård som ska öppna tillsammans. Så för två dagar sedan flög jag därför till Sydney för att hjälpa till med det sista fixet och vara med på öppningen som är imorgon lördag.

Här är Jenny med alla kartonger golvplattor som kom från Bali preciiiiis i tid. Jag inhandlade alltså möbler och golv på Bali och skickade dem i en container för en månad sedan.

Min vapendragare Julia kom några dagar innan mig. Här ska hon strax montera ihop och få en sprillans ny monogrammaskin att fungera (för tredje gången). Jag är så otroligt tacksam för att ha Julia med mig! Vi har inte bara roligt när vi jobbar, vi har också supermysigt den lilla tiden vi är lediga. Den här gången har vi hyrt ett litet ”row house” i Paddington som vi bor i.

Det är inte exakt det här huset, men liknande.

Julia kom som sagt några dagar innan mig och har då bott i rummen som ligger ovanpå butiken.

Så himla praktiskt att kunna bo mitt i stan ovanpå butikslokalen. Vi kommer sen använda detta som kontor och lager, men bäddsoffan kommer finnas kvar.

Julia och Jenny hade verkligen jobbat på järnet när jag kom.

De hade målat alla väggar, fått upp lister och påsar. Och fixat jättefint i skyltfönstren. Det som däremot inte var klart var att lägga golvet. Och först kunde lyckligtvis Jennys man Johan hjälpa till.

Här är han – världens snällaste och dessutom duktig hantverkare!

Jag kom precis i tid för att se första plattan läggas ner! Kändes lite högtidligt faktiskt. Som att fysiskt slå ner en bopåle på Australiensisk mark!

Här har vi kommit en bit på vägen. Älskar det här ”tredimensionella” golvet!

Johan gjorde massor, men hann inte klart så det var bara för Jenny, Julia och mig att lägga klart och foga golvet.

Här står Jenny och blandar fog för fulla muggar. Alltså herrejäklar vad jobbigt det var!! Som tur var hade vi ingen aning om det när vi satte igång. Alla vi tre är väldigt lika i att vi tänker och säger att det här kommer gå snabbt och lätt.  Men shit vad vi fick slita. Julia och Jenny fogade och skrubbade och jag sprang med rent vatten.

Jag hade tre hinkar som jag gick i skytteltrafik med till vår extremt lyxiga toa, som är enda stället med vattenkran i lokalen. Jag räknade ut att jag måste ha gått med cirka 200 hinkar vatten totalt sett. Vi var rätt så ledbrutna i slutet av andra dagen.

Men så här fint såg det ut när Julia och jag gick därifrån på kvällen! Jenny och Johan stannade ytterligare några timmar och la kantbitarna.

Idag har det sett ganska så kaosigt ut. Lite mer golv skulle läggas, alla varor ut på golvet, monogrammaskin sättas ihop, möbler ställas på rätt platser, leveranser tas emot etc osv

Som tur är fick vi världens förstärkning i form av Jennys dotter Zoe. Hon jobbade nonstop under hela dagen med att ställa iordning varor. Det är verkligen kul att Bag-all är en family business även i Australien! Mina tjejer och Micke har ju alltid varit med och jobbat när det är något som kräver extra bemanning. När vi bodde i New York jobbade Celeste i butiken på helgerna.

Jag och Jenny kollar vem som är starkast! Jag tror nog att det är hon haha.

Imorgon har vi invigningen! Om du känner någon som bor i Sydeny är de hemskt välkomna! Mellan kl 12-15 på 400 Oxford Street i Paddington. Jag lägger snart upp bilder på hur fin butiken blev och från invigningen!!

xx

Följ mig gärna på Instagram @jenniferjansch @bag_all @bagallaustralia @bagallsweden

 

20 reaktioner på “Bag-all I Sydney!!”

 • Julia skriver:

  Dream team ❤️💯💥

 • silvia skriver:

  Vackert golv, men ni legger alltso kakel plattor over marmorgolv?! Marmor er vel dyrt i Australia

  • Sofia skriver:

   Tänkte precis samma sak. Om det nu är ett marmorgolv? Kan ju vars plattor som ser ut som marmor. Ett riktigt marmorgolv skulle jag aldrig lägga över och det tror jag inte Jennifer heller skulle göra med hennes återvinningstänk.

   Ni sliter verkligen och förtjänar all framgång. Lycka till!

   • Jennifer Jansch skriver:

    Hej Sofia,
    Som du misstänkte var det inga marmorskivor utan stora kakelplattor med printa marmormönster. Jag älskar äkta marmor och skulle aldrig kakla över det.
    Ja det var ett jäkla slit, men SOM det lönat sig!! Vi är sååå glada och nöjda med oss själva haha
    xx

  • Jennifer Jansch skriver:

   Hej Silvia,
   Oh nej, skulle aldrig kakla över marmor. Det här var ett kakelgolv med tryckt marmormönster på. Inte fint. Det nya golvet blev jättebra!!
   xxx

 • Anna-Maria skriver:

  Så kul för dig att du nu har fått öppna upp butiker i tre olika världsdelar 🙂 Måste kännas hur bra som helst. Märks att du lägger ner mycket jobb på dina butiker och att du uppskattar alla dina vänners hjälp, viktigt. Är så intressant att följa dig.

  • Jennifer Jansch skriver:

   Tack Anna-Maria! Jag känner mig verkligen privilegierad som får jobba med mina vänner. Vi har verkligen så kul tillsammans och är på samma våglängd. Vi alla kör så att det ryker!!
   xx

 • ninni skriver:

  Bra jobbat allesammans! Jag är fylld av beundran ♡♡♡

 • Pernilla skriver:

  Men alltså sååååå fint!!! Och så sjukt häftigt att ni nu finns i Australien också! GRYM du är!!! Hälsa Jenny och gratulera även till henne, såklart!

  • Jennifer Jansch skriver:

   Tack älskade vän!! Hoppas du kan komma hit en dag och se butiken live. Du skulle älska Sydney!!! Hoppas du har det bra på din resa nu också!
   PUSSS

 • Rosa skriver:

  Så spännande stort GRATTIS till dig och Jenny. Tre butiker i tre världsdelar så imponerande, helt otroligt. Vilket fantastiskt resultat efter allt slit, duktiga ni är som fixar allt från byggjobb till inredning, vilka tjejer (och Jennys man så klart) allt går det är du då verkligen ett levande bevis på och stor inspiration av.
  Hoppas ni har haft en helt fantastisk invigningsdag och all lycka framöver med din nya butik.
  Kram Rosa

  • Jennifer Jansch skriver:

   Tack Rosa! Vi har haft så roligt under tiden och det blev så himla fint! Känner oss supernöjda med oss själva!! Tack för dina stöttande kommentarer Rosa! Uppskattar dem verkligen!
   xx

 • Karin I A skriver:

  Butiken är verkligen superfin! Vilket fantastiskt jobb av alla inblandade! Tack för idag! Supernöjd med mina nya fina bags och har planerat nästa inköp!

  • Jennifer Jansch skriver:

   Vad kul att du kom Karin!!
   Glädjer mig att du är nöjd med dina påsar!!
   xx

 • Mia skriver:

  Wow vilket jobb ni gjort för att starta upp butiken och Grattis till ännu en butik!
  Var blir nästa? Reykjavík? (kan tipsa om kontakt)

  • Jennifer Jansch skriver:

   Hihi ja varför inte?! Jag har faktiskt varit i Reykjavik och det är jättefint!
   xx

 • Catharina skriver:

  Grattis , för ett år sedan satt jag och kollade in var butiken i New York låg inför kommande resa . Nu har vi varit både där och i Stockholm, som praktiskt nog ligger granne med sonens arbetsplats ( i dag dåvarande ). I oktober drar vi tillbaka till New York och då tar jag syrrorna med familjer med, alla fick de julklappar från bag all och blev lika nöjda som jag är. Nästa resa blir väl då till Australien …😁 om du nu inte hinner öppna en butik i Tokyo dit vi åker nästa år. Lycka till du är sååååå värd det./Catharina

  • Jennifer Jansch skriver:

   Haha, vilken toppengrej att resa till alla ställen vi öppnar nya butiker på! Vi vill hemskt gärna öppna i Tokyo också men vi hinner inte innan nästa år tror jag. Men man vet så klart aldrig…
   Kul att alla gillade sina julklappar! Vi har massor av nya varor nu så passa på att ta en vända till butiken på Mott Street i oktober!
   xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram