Några dagar i Bali mellan resor!

För några dagar sedan kom jag tillbaks hem till Bali. Otroligt skönt att få pusta lite efter den intensiva veckan i Sydney. Å ena sidan ger det otroligt mycket energi att göra någonting som gick så bra som öppningen av Bag-all butiken i Sydney. Å andra sidan blir man lite sliten av att jobba från arla morgonstund till sena kvällar.

Hur som helst så hade jag bara fem dagar på Bali innan det var dags att packa väskorna igen. Men först lite om dagarna på Bali innan jag berättar om var jag är nu.

När man bor på Bali, 10 minuter (med bil) från stranden, kanska man kan tänka att vi åker till stranden varje dag. Men nej, kanske en gång i veckan som det blir av att vi åker dit. Eftersom det är väldigt mycket trafik brukar vi ta mopparna. Praktiskt nog har Celeste lärt sig köra moppe och kan ta en av syskonen på moppen. (Margaux var inte med den här eftermiddagen eftersom hon jobbar med en teaterföreställning i skolan).

Här är vi på vår favoritstrand Echo beach. Det är verkligen något helt fantastiskt att bo så att man kan se solen gå ner i havet!

Bredvid Echo beach ligger en beach club som heter Como.

Just den här kvällen hade vi turen att pricka in en DJ som spelade saxofon! Helt magiskt att lyssna på saxofon och se solen gå ner på samma gång. Ibland måste jag nypa mig själv i armen för att fatta att det är på riktigt vi lever det här fantastiska livet. Vi pratar mycket med barnen om det också, dvs att man verkligen ska uppskatta de speciella stunder vi får vara med om.

Och här står jag! Kom på att det kanske ska finnas något bevis på att jag varit med någon gång också. Brukar skoja om att barnen kommer att tro att det bara var dom och deras pappa på alla äventyr och att jag inte var med. Det är ju ständigt jag som står bakom kameran och dokumenterar allt haha

En annan sak som hände under de dagarna jag var på Bali var att de sista möblerna vi beställt kom!!

Äntligen har Cappi en säng!! Tre månader har det tagit. Men visst blev den fin?!?!!

Och så köpte vi ”trädet” till vänster så att Cappi kan hänga upp sina ryggsäckar, kepsar etc. Här har Margaux gjort henne fin med Musseöronfrisyr!

Lilla Mingis med en polaroid av Cappi. En så typisk ”Margaux grej” att styla foton på det här sättet. Faktum är att hon stylar många av Bag-alls bilder. Hon har verkligen talang för det där med foto och komma på nya roliga grejer att göra!

Margaux i en mössa med krulligt mörkt hår som sticker ut! Hon fick den på sin födelsedag.

 Margaux och jag hann också gå och ta en manikyr. Eftersom M ville ha en ”Chanelig” manikyr var vi förstås tvungna att ta en bild som vi kan använda till Bag-alls Instagram!

Och så tadaaa…..

…äntligen kom de andra stolarna som saknats i tre månader kom. Hur fina?!??!! Jag är MER än nöjd!

Och så dessa finingar till matbordet utomhus!!

Det var ungefär det som hann med innan det var dags att åka igen. Den här gången gick resan till Japan!

Jag/Bag-all har blivit inbjuden till ett event på ett varuhus i Osaka. Bag-all ska vara del av ett stort årligt event som brukar ha brands från olika ställen i världen. Förra året var temat Brooklyn.

Eftersom jag fick ta med mig en person tog jag med mig Celeste. De japaner som följer Bag-all vet att Celeste varit Bag-alls ”ansikte” från början och tycker att det är kul att hon är där. Och så tycker jag så klart att det är kul att resa med henne också!

Vi åkte till Japan ett par dagar tidigt så att Celeste skulle få en chans att se Tokyo också.

Här är Celeste i området Ginza där vårt hotell ligger.

Jag bor alltid på samma hotellkedja när jag är i Japan: APA. De har de minsta rummen man kan tänka sig. 2.5 m x kanske 4 m. Men sängen är så SÅÅÅ skön och rummet innehåller precis allt man behöver. Ett litet skrivbord. Ett minimalt badrum…

Badrummet må vara minimalt. MEN det har ett badkar! Älskar kranen som har dubbelfunktion, både till handfatet och till duschen. Det kan man verkligen kalla Japansk effektivitet!

Igår utforskade vi Ginza. Men vi var verkligen bra trötta. Vi hade flugit över natten. Mellanlandat i Kuala Lumpur och landat vid 5.30 på morgonen i Osaka (4.30 på morgonen Bali tid), sovit max 3-4 timmar på flyget och sen direkt till Tokyo.

Så Celeste somnade i en soffa i ett varuhus och strax efter jag tog den här bilden somnade jag också haha. Det tillhör verkligen ovanligheterna att jag kan ta en tupplur och så otroligt olikt mig att sitta och sova i ett varuhus mitt på dagen. Men sen när jag kollade runt (det stod fem andra soffor runt omkring oss) såg jag att det satt japaner och sov i varenda en. Så här är det alltså inte det minsta konstigt att sova offentligt.

Sen piggnade vi till och gick och shoppade lite på japanska favoriten Muji. Efter det middag på en typisk japansk noodle bar. Sen störta i säng och somna klockan nio!

Idag ska vi ut på stan och kolla vad som pågår i andra delar av Tokyo och imorgon åker vi vidare till Osaka. Återkommer snart med fler bilder från Japan!

xx

Följ mig gärna på Instagram: @jenniferjansch @bag_all @bagallsweden @bagallaustralia @theninethings

 

 

6 reaktioner på “Några dagar i Bali mellan resor!”

 • Birgitta Gunnarsson skriver:

  Jösses vad du far och flänger runt, men kul för oss som får läsa och se allt ni gör. Jag älskar stolarna, så snygga! Och matbordet med alla stolar är supersnyggt!!! Kommer ni lämna kvar det eller ta med det dit ni flyttar nästa gång?
  Här i Sverige tror jag inte jag skulle våga sova i en soffa i ett köpcentrum, då är väl alla saker borta när man vaknar. Finns det inga tjuvar i Japan?
  När ni reser som ni gör, hur är det när ni kommer tillbaka till Bali i passkontrollen, kollar de visumet eller hur fungerar det? Undrar de varför ni bor där, eftersom man inte får jobba där? Har barnen något särskilt visum eftersom de studerar där, eller måste de åka därifrån var 6:e månad och söka nytt också? Kram B

  • Jennifer Jansch skriver:

   Vi tänker nog bo på Bali ett bra tag så än så länge får möblerna stanna här!
   Japan känns som ett otroligt tryggt land. Jag har aldrig någonsin känt mig orolig där. Dessutom sitter folk och sover exakt överallt haha.
   Vi har visum till Indonesien som vi får genom skolan. Micke och jag måste resa var 60e dag. Barnen kan stanna ett helt år. Lite bökigt är det.
   xx

 • Anna-Maria skriver:

  Inspirerande som vanligt 🙂 Gillar stolarna, skönt att ni äntligen fått hem i princip allt nu. Tog ju sin lilla tid.

 • Linda skriver:

  Grattis till att de sista möblerna tillslut äntligen kommit. Så fint det blev.
  Åh, vad kul att få följa med dig och se lite av Japan nu också!
  Compact living med smarta lösningar på hotellet ser jag 😊.

  • Jennifer Jansch skriver:

   Ja phew! Så skönt att alla möblerna är här! Stolar att sitta på vid matbordet – bara en sån sak!! LYX!
   xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram