Ny bil , Tårtkalas & smart el-tips!

img_2635.jpg
Hörni , jag har glömt att visa er mina nya bilar!!  En uppdaterad version av min gamla Volkswagen Tiguan , samt en sprillans ny liten bubbla ;  Beatle cab!

Båda i en underbar petroleumblå färg! 
img_2630.jpg

 

Världens bästa killar från Volkswagen Södertälje kom hit och levererade bilarna!   (Jag ser verkligen pytteliten ut, haha. )

img_2637.jpg

Vi tog en paus i filmandet av Wahlgrens Värld – och firade med tårta!
img_2640.jpgimg_2641.jpgimg_2642.jpg

 

Vilken tur jag har som är omringad av så många härliga män om dagarna…!  😉

 

img_2645.jpg

 

Gött med riktig – Gofika!
img_8059.jpg

Jag har haft sjukt många el-fel hemma med lampor och värme och ute-Jacuzzin som inte funkat , och samma dag kom även världens bästa Håkan Svanströms förbi och hjälpte mig med detta!

Håkan och jag lärde känna varandra när han jobbade på Arga Snickaren , och han har hjälpt mig med all el och vvs här hemma sedan dess.  Har man ingen händig man hemma , så är man oerhört tacksam över ett företag med så många händiga killar som på Svanströms!!  😉 😋

 

För första gången på ett halvår har jag belysning på gäst-toan , haha.  Även om det är mysigt med massa levande ljus , så är det ganska skönt att kunna tända i taket också…! ;-)👍

 

img_3381-1.jpg

 

Vi har dessutom bytt ut alla spotar i taket här hemma mot Led-lampor från Zebra som dels är mer brandsäkra och som framförallt drar 80 % mindre el!  Ett bra tips från mig! 💡👏

img_2654.jpg

 

Åh jag är så himla nöjd med min coola lilla blå bubbla!    Älskar den!! 😍   Och sååå skön att köra!!

 

img_2653.jpgimg_2655.jpgimg_2652.jpg

 

Nu hoppas jag bara att värmen håller i sig ett bra tag till,  så att jag kan köra nedcabbat så länge som möjligt! :-)

 

I samarbete med Svanströms El & VVS

55 reaktioner på “Ny bil , Tårtkalas & smart el-tips!”

1 2
 • Carola skriver:

  Grattis till två fina bilar Pernilla! Känslan att sätta sig i en sprillans ny bil är svårslagen.
  Innan jag träffade mannen i mitt liv hade jag bara kört urgamla bilar med sladdriga växelspakar och bad till Gud varje gång jag skulle ut och åka, att den inte skulle lägga av vid första rödljus 😬.
  Så känslan att få sätta mig i en ny, pålitlig bil med AUTOMAT…jösses! 😂 Den till och med fickparkerar på egen hand…otroligt 💃🏻

 • siv skriver:

  Jag tycker att du kan cykla.

 • gunilla skriver:

  Får lust att skriva ”håll käften” till alla klagande personer här! Herregud här möts vi dagligen om rapporter om hur mycket fotbollskillar tjänar och hur de har flera LYXBILAR I GARAGEN, Skriv till dem och klaga i stället! Eller vågar ni inte? Fegisar!

  • Charlotte skriver:

   Så himla bra skrivet Gunilla!! 👍

  • Mina skriver:

   Gunilla
   Håller mig för god för att skriva ”tack detsamma” till dig! 😉
   Man kan diskutera vilket syfte sådana här sidor har. Att enbart TOKHYLLA sin idol, svälja allt utan att ha en åsikt om olika företeelser i omvärlden. Det första alternativet – tokhyllningar, känns intelligensbefriat. Men ok, ni är många som vill ha det så..

 • Mina skriver:

  Tack själv Marie för en fin kommentar. Uppskattar ditt sätt att utbyta tankar, utan aggression.
  Då förstår jag att ni behöver två bilar fast bara du kör.
  Men i Pernillas fall är orsaken en annan, som hon själv anger.
  Rent allmänt konsumerar vi alla på tok för mycket, och sådant vi egentligen inte behöver. Bra att vi ibland kan diskutera även allvarliga och viktiga saker på detta forum.

 • Anonym skriver:

  Nä nu tycker jag faktiskt synd om lilla korta (glada och tacksamma) Pernilla. Här inne bland kommentarerna läggs all världens bördor på hennes axlar. En/Två bilar, miljö, sopsortering, flyger gör hon också och shoppar emellanåt. JAG gör vad jag vill med mina pengar och tycker att Pernilla får göra vad hon vill med sina. Jag tycker vi skall hylla denna kvinna (alla kvinnor) som lyckats. Hon har uppfostrat och ensam fått stå för alla kostnader för barnen (kanske inte Theo??), startat diverse företag som HURRA går jättebra. Kan vi inte bara hylla varandra i stället för att racka ner?? Det är för lite empati, medkänsla och positivitet i världen ändå. Bra jobbat Pernilla och fortsätt som du gör!!
  Kram,
  Anonym

 • Mina skriver:

  GRY
  Håller fullständigt med dig. Och till er alla som tar till ordet ”avundsjuka ” då försvar för artisten tryter: Lär er att argumentera.
  Visst förekommer det två bilar i en familj, men knappast i en familj med EN förare. Att köpa en extra bil bara för ” att det ger en frihetskänsla” är väl lyx om något.

  • Marie skriver:

   Mina! Bara en vänlig undran. Vad är det om inte avundsjuka? Läser så mycket på olika bloggar att folk är trötta på att bli kallade avundsjuka när dom ifrågasätter som nu tex bilarna. Men alltså, vad är det annars?
   ( Ta nu inte detta negativt, jag undrar verkligen 😀)

   • Mina skriver:

    Marie
    Avundsjuka kan t ex vara att önska sig själv något som andra har, men av olika anledningar, ekonomiska t ex, kan man inte få det. Då kan missunnsamhet tyvärr uppstå.
    MEN-att förväxla kritiska kommentarer med avundssjuka är helt uppåt väggarna! Jag har möjlighet att äga två eller flera bilar, men av såväl praktiska, etiska som miljömässiga skäl VILL jag inte ha det. Summan av kardemumman: Jag är inte avundsjuk, bara kritisk och det står jag för.

   • Marie skriver:

    Tack Mina då förstår jag hur du tänker. Personligen tycker jag inte det är nödvändigt dock att skriva varken en avundsjuk eller kritisk kommentar. Jag hade ju aldrig sagt så till en människa och därför skulle jag aldrig skriva det heller. I vårt hushåll har vi faktiskt 2 bilar och det är bara jag som kör eftersom mannen lider av panikångest o kan inte köra. Vi har en större bil som familjebil och en mindre som är lättare för dottern att övningsköra med. Detta funkar bäst för oss och jag hade blivit ledsen ifall någon skulle vara avundsjuk eller kritisk mot oss när man inte vet anledningen. Finns inget vi hellre hade velat än att faktiskt kunna köra båda två. När man kommenterar en blogg så vet man heller inte allt för det är inte hela livet som syns på bloggen ( gäller ju allt o inte bara bilarna i detta inlägget )Så känner jag.
    Tack för du tog dig tid!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram