Tack älskade ma & pa för underbara dagar hos er i Nerja!

Hej vänner! 

Njuter vidare här i Spanien! 

Jag och Oliver har nu lämnat mormor och morfar i Nerja, och kommit till Marbella och mitt älskade ”Casa Rosa”!

Jag har problem med att ladda upp bilder, så därför ligger jag lite efter – men här kommer iallafall de sista bilderna från våra underbara dagar med mamma och pappa i Nerja! 
img_6208-1.jpgLunch på stranden med de här finingarna! 😍

c1be2787-6b8c-46ac-8898-fe100f14c283Vi såg alltid till att ha en stol emellan oss.

img_6206-1.jpgAlltid munskydd på i bilen och ute på stan!

img_6191-1.jpgVid mamma och pappas pool sitter det just nu en badvakt. Man skriver upp sig,  nu så att inga utomstående kommer in på poolområdet. Skönt för oss , för då slipper vi bära munskydd – då det bara är obligatoriskt på platser öppna för allmänheten.
img_6190-1.jpgimg_6192-3.jpgBlekfisen från Sverige….

006b42dd-f38c-40d5-af57-51cf75194035-1.jpgSista dagen åt vi lunch inne i Nerjas mysiga område vid Balcon Europa!  Det är VARMT med munskydd i 35 graders värme,  kan jag säga…!

img_6245-1.jpgVi åt på en gammal favorit-Italienare med underbar utsikt!

img_6251-1.jpgimg_6244-1.jpgimg_6250-1.jpgimg_6253.jpgimg_6257-1.jpgimg_6256-1.jpgJag åt en väldigt god och fräsch Hummersallad! 

img_6268-1.jpgMamma åt Benjamins favoritPasta Amatriciana! 

img_6267-1.jpg img_6241-1.jpgFina, fina älskade pappa & morfar!!!❤️
img_6242-1.jpgOch fina vackra äskade lilla mamma! ❤️

img_6269-1.jpgSånt underbart avslut på våra fantastiska dagar tillsammans i Nerja!

Nu är vi fulltankade med kärlek allihop! 💕🙌

e92a339b-7e2b-480f-98a6-7253d92ecf06-1.jpgHej Då,  världens bästa!!!

Nästa gång vi ses , så blir det hemma i Sverige! 💗💗

57 reaktioner på “Tack älskade ma & pa för underbara dagar hos er i Nerja!”

1 2
 • Annica skriver:

  Din pappa ser mycket yngre ut nu i skägg och lite längre hår. Han ser ut som ngn av dina bröder.
  Skönt att äntligen kunna hälsa på i Spanien och komma hem till ett hus.

 • Gia Stalker, Borgholm skriver:

  Min mamma Maggan ska skaffa lägenhet i Spanien!

 • Petra skriver:

  Mina döttrar och jag diggar dig starkt Pernilla. Du är härlig, rolig och bjussar på dig själv. Hälsade på i din mysiga butik nu när vi var i stockhlm och handlade lite gråa fina bubbel skålar och guldiga glasdekorationer. Vi gillar dig! / Göteborgs familj

 • Anne skriver:

  Hahaha! Frågade Anna Book, i hennes senaste Insta-inlägg, vilket filter hon använder. Blev blockad direkt! Så kan det gå…🙈😂🤣

  • Jenny skriver:

   Haha , jag blev oxå blockad för att jag skrev att hon var så fin så! Lite ironi men glimten i ögat. Om man jämt och ständigt lägger upp selfies på sig så tänker jag att vad vill man uppnå med det? Jo man vill klart ha kommentarer om hur fin o snygg o vacker man är , annars fattar jag inye vad man ska kommentera i ett sånt inlägg liksom:/ hon tål tamejfasiken ingenting den damen. Barnslig är va hon är! Jag är inte ledsen för det att hon direkt blockade mig. Det var första ggn jag besökte hennes insta och tydligen oxå den sista 😉

 • Ingela skriver:

  Så roligt att du äntligen fick träffa dina fina föräldrar 👌🏼
  Ha en fin onsdag kväll i ditt fina rosa hus 💗🏠
  Kram

 • Hanna skriver:

  Åh så härligt ni har haft det! Kul att du kunde åka.

 • Hemester skriver:

  Förstår så klart din längtan efter dina föräldrar, har inte träffat mina sedan i februari, det får bli så här just nu. Så länge FHM avråder från icke nödvändiga resor vågar jag inte utsätta varken mig själv eller min familj för ev smitta.

 • Anna skriver:

  Så härligt ni verkar ha haft det! Vilka dagar!
  Underbart att ha sina föräldrar kvar så länge! Njut!
  Jag miste min mamma då jag var 27 år. Alldeles för tidigt både för henne och mig!
  Kram!

 • Maggie skriver:

  Är jag dum i huvudet?
  Jag har uppfattat ordet ”Kommentarer” som att man ska kunna kommentera bloggtexter, inte hålla på med någon slags ordkrig mellan läsarna, det verkar vara så. Jag tror de flesta av oss blir rätt trötta på det.
  Det kan ju vara kul att läsa någon gång

 • Malin skriver:

  Vad osmakligt med spekulationerna om denna Minette och hennes man. Har man läst hennes inlägg så är det tydligt i både text och bilder att hon inte hittar på. Cancer brukar knappast vara något man skämtar om. Det hon skriver är att de vädjar om hjälp om någon vet något sjukhus i Sverige eller utomlands med andra behandlingsmetoder då hans läkare nu har dömt ut hans chanser och att han kommer att dö. Detta har gjorts massa gånger förut där anhöriga startar insamlingar för att kunna åka till tex Mexiko som har en annan behandlingsmetod men som är svindyr. Även Pernilla har ju varit med och uppmärksammat ett sånt fall och bett folk skänka pengar.

  Man kan tycka vad man vill om sånt, men att sitta och spekulera och påstå att någon ljuger om sin mans cancerdiagnos är extremt fult och lågt. Jag vet att ni vill hylla Pernilla i allt och smöra för henne, men även på denna nivå??! Om Pernilla har ett uns integritet och värdighet så hakar hon inte på dessa spekulationer och dumheter.

  • Jenny Lagren skriver:

   Min avsikt var inte att spekulera i om hon talar sanning eller inte när det gäller hennes inlägg om sin man. Utan det var att jag just hade läst Pernillas inlägg och sedan dyker hon upp i mitt flöde på fb. Det var det jag tyckte var lite kusligt.

  • Lisa skriver:

   Gnäll-Malin mår psykiskt dåligt. Ni får ha överseende med hennes haranger.

   • Malin skriver:

    Lisa tro vad du vill. Du behöver inte tycka som jag på någon punkt, men det är ganska barnsligt om detta är det enda du har att komma med.

   • Lisa skriver:

    Nej, kära Malin. Det enda som är väldigt barnsligt är att du tycker det är lämpligt att skriva låånga gnällande haranger om Pernilla och hennes familj. Du kanske borde jobba på den du kan förändra, nämligen dig själv. Du verkar nämligen väldigt oskön.

   • Lotta skriver:

    Den som tycks må psykiskt dåligt här är väl du lilla ”David”, många namn att hålla reda på nu eller?

   • Erika skriver:

    Håll käften Malin/Lotta. Du är pinsam.

  • Kicki skriver:

   Malin!
   Håller helt med Dig i Din kommentar.

   • Erika skriver:

    Ok Kicki/Malin/Lotta.

    Patetiskt.

   • Cilla skriver:

    Det som är patetiskt, Erika, är när man har ett så fattigt språk att man måste svära…..
    För att inte tala om vad omoget det är…..

  • Veronica skriver:

   Det finns människor i dagens värld som är så vidriga att de inte drar sig för att utnyttja sånt där som att ljuga om vilken sjukdom som helst de vet berör människor och får dom att skänka pengar och därför drar igång en insamling. Så man ska (som Pernilla skrev här) vara extra noga och kolla upp och om man märker att det är nåt fuffens varna andra

   • Malin skriver:

    Veronica, ja det finns alltid vidriga människor som ljuger och utnyttjar andra. Men har man inget bevis för att det är så i det här fallet så är det ju högst osmakligt att spekulera. Att man ska kontrollera vart man skänker pengar säger sig självt. Undrar om du var lika kritiskt spekulerande den gången Pernilla uppmuntrade till att skänka pengar så att en cancersjuk pojke kunde få behandling i Mexico?

   • Veronica skriver:

    Förstår vad du menar. Men så finns det människor som är oerhört misstänksamma av sig just pga att de har råkat ut för såna vidriga människor som ljuger och utnyttjar andra och utnyttjar situationer och där kan man ju förstå att såna människor är extra vaksamma och börja kolla upp saker och ting extra noga.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram