Tack älskade ma & pa för underbara dagar hos er i Nerja!

Hej vänner! 

Njuter vidare här i Spanien! 

Jag och Oliver har nu lämnat mormor och morfar i Nerja, och kommit till Marbella och mitt älskade ”Casa Rosa”!

Jag har problem med att ladda upp bilder, så därför ligger jag lite efter – men här kommer iallafall de sista bilderna från våra underbara dagar med mamma och pappa i Nerja! 
img_6208-1.jpgLunch på stranden med de här finingarna! 😍

c1be2787-6b8c-46ac-8898-fe100f14c283Vi såg alltid till att ha en stol emellan oss.

img_6206-1.jpgAlltid munskydd på i bilen och ute på stan!

img_6191-1.jpgVid mamma och pappas pool sitter det just nu en badvakt. Man skriver upp sig,  nu så att inga utomstående kommer in på poolområdet. Skönt för oss , för då slipper vi bära munskydd – då det bara är obligatoriskt på platser öppna för allmänheten.
img_6190-1.jpgimg_6192-3.jpgBlekfisen från Sverige….

006b42dd-f38c-40d5-af57-51cf75194035-1.jpgSista dagen åt vi lunch inne i Nerjas mysiga område vid Balcon Europa!  Det är VARMT med munskydd i 35 graders värme,  kan jag säga…!

img_6245-1.jpgVi åt på en gammal favorit-Italienare med underbar utsikt!

img_6251-1.jpgimg_6244-1.jpgimg_6250-1.jpgimg_6253.jpgimg_6257-1.jpgimg_6256-1.jpgJag åt en väldigt god och fräsch Hummersallad! 

img_6268-1.jpgMamma åt Benjamins favoritPasta Amatriciana! 

img_6267-1.jpg img_6241-1.jpgFina, fina älskade pappa & morfar!!!❤️
img_6242-1.jpgOch fina vackra äskade lilla mamma! ❤️

img_6269-1.jpgSånt underbart avslut på våra fantastiska dagar tillsammans i Nerja!

Nu är vi fulltankade med kärlek allihop! 💕🙌

e92a339b-7e2b-480f-98a6-7253d92ecf06-1.jpgHej Då,  världens bästa!!!

Nästa gång vi ses , så blir det hemma i Sverige! 💗💗

57 reaktioner på “Tack älskade ma & pa för underbara dagar hos er i Nerja!”

 • Annica skriver:

  Din pappa ser mycket yngre ut nu i skägg och lite längre hår. Han ser ut som ngn av dina bröder.
  Skönt att äntligen kunna hälsa på i Spanien och komma hem till ett hus.

 • Veronica skriver:

  Förstår vad du menar. Men så finns det människor som är oerhört misstänksamma av sig just pga att de har råkat ut för såna vidriga människor som ljuger och utnyttjar andra och utnyttjar situationer och där kan man ju förstå att såna människor är extra vaksamma och börja kolla upp saker och ting extra noga.

 • Gia Stalker, Borgholm skriver:

  Min mamma Maggan ska skaffa lägenhet i Spanien!

 • Malin skriver:

  Veronica, ja det finns alltid vidriga människor som ljuger och utnyttjar andra. Men har man inget bevis för att det är så i det här fallet så är det ju högst osmakligt att spekulera. Att man ska kontrollera vart man skänker pengar säger sig självt. Undrar om du var lika kritiskt spekulerande den gången Pernilla uppmuntrade till att skänka pengar så att en cancersjuk pojke kunde få behandling i Mexico?

 • Jenny skriver:

  ”Orka” jag är inget troll som skriver skit o beter mig som ett svin. Hej 👋

 • Veronica skriver:

  Det finns människor i dagens värld som är så vidriga att de inte drar sig för att utnyttja sånt där som att ljuga om vilken sjukdom som helst de vet berör människor och får dom att skänka pengar och därför drar igång en insamling. Så man ska (som Pernilla skrev här) vara extra noga och kolla upp och om man märker att det är nåt fuffens varna andra

 • Orka skriver:

  Är du vuxen och på riktigt? Du besöker alltså Annas sida endast för att provocera, är ju helt galet och otroligt omoget.

 • Jenny skriver:

  ?

 • Petra skriver:

  Mina döttrar och jag diggar dig starkt Pernilla. Du är härlig, rolig och bjussar på dig själv. Hälsade på i din mysiga butik nu när vi var i stockhlm och handlade lite gråa fina bubbel skålar och guldiga glasdekorationer. Vi gillar dig! / Göteborgs familj

 • Kat skriver:

  Alltså, vad jobbar ni med? 👍

 • Jenny skriver:

  Haha , jag blev oxå blockad för att jag skrev att hon var så fin så! Lite ironi men glimten i ögat. Om man jämt och ständigt lägger upp selfies på sig så tänker jag att vad vill man uppnå med det? Jo man vill klart ha kommentarer om hur fin o snygg o vacker man är , annars fattar jag inye vad man ska kommentera i ett sånt inlägg liksom:/ hon tål tamejfasiken ingenting den damen. Barnslig är va hon är! Jag är inte ledsen för det att hon direkt blockade mig. Det var första ggn jag besökte hennes insta och tydligen oxå den sista 😉

 • Anne skriver:

  Hahaha! Frågade Anna Book, i hennes senaste Insta-inlägg, vilket filter hon använder. Blev blockad direkt! Så kan det gå…🙈😂🤣

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Alla typer av insamlingar ska man kontrollera NOGGRANT att de verkligen stämmer, och att pengarna går dit se ska – innan man börjar swisha pengar!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, alla människor med empati och känslor har lätt för att gråta när de blir rörda eller berörda. Det är en fin egenskap och ingenting att håna eller förringa.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Beklagar Anna. Så tungt att förlora en förälder vid så ung ålder…!

 • Ingela skriver:

  Så roligt att du äntligen fick träffa dina fina föräldrar 👌🏼
  Ha en fin onsdag kväll i ditt fina rosa hus 💗🏠
  Kram

 • Hanna skriver:

  Åh så härligt ni har haft det! Kul att du kunde åka.

 • Hemester skriver:

  Förstår så klart din längtan efter dina föräldrar, har inte träffat mina sedan i februari, det får bli så här just nu. Så länge FHM avråder från icke nödvändiga resor vågar jag inte utsätta varken mig själv eller min familj för ev smitta.

 • Cilla skriver:

  Det som är patetiskt, Erika, är när man har ett så fattigt språk att man måste svära…..
  För att inte tala om vad omoget det är…..

 • Anna skriver:

  Så härligt ni verkar ha haft det! Vilka dagar!
  Underbart att ha sina föräldrar kvar så länge! Njut!
  Jag miste min mamma då jag var 27 år. Alldeles för tidigt både för henne och mig!
  Kram!

 • Maggie skriver:

  Är jag dum i huvudet?
  Jag har uppfattat ordet ”Kommentarer” som att man ska kunna kommentera bloggtexter, inte hålla på med någon slags ordkrig mellan läsarna, det verkar vara så. Jag tror de flesta av oss blir rätt trötta på det.
  Det kan ju vara kul att läsa någon gång

 • Erika skriver:

  Ok Kicki/Malin/Lotta.

  Patetiskt.

 • Erika skriver:

  Håll käften Malin/Lotta. Du är pinsam.

 • Lotta skriver:

  Den som tycks må psykiskt dåligt här är väl du lilla ”David”, många namn att hålla reda på nu eller?

 • Kicki skriver:

  Malin!
  Håller helt med Dig i Din kommentar.

 • Anna skriver:

  Tro du på fullaste allvar att man ljuger om någon sjukdom?? Och är du säker på att Christina blev lurad? Vi vet väldigt lite om parterna

 • Lisa skriver:

  Nej, kära Malin. Det enda som är väldigt barnsligt är att du tycker det är lämpligt att skriva låånga gnällande haranger om Pernilla och hennes familj. Du kanske borde jobba på den du kan förändra, nämligen dig själv. Du verkar nämligen väldigt oskön.

 • Veronica skriver:

  Ja när man gillar nån mycket och de berör en och ger mycket av sig själva oavsett om man känner dom personligen eller inte är det lätt att bli extra berörd 🙂❤👍🏻

 • Malin skriver:

  Lisa tro vad du vill. Du behöver inte tycka som jag på någon punkt, men det är ganska barnsligt om detta är det enda du har att komma med.

 • Lisa skriver:

  Gnäll-Malin mår psykiskt dåligt. Ni får ha överseende med hennes haranger.

 • Jenny Lagren skriver:

  Min avsikt var inte att spekulera i om hon talar sanning eller inte när det gäller hennes inlägg om sin man. Utan det var att jag just hade läst Pernillas inlägg och sedan dyker hon upp i mitt flöde på fb. Det var det jag tyckte var lite kusligt.

 • Malin skriver:

  Vad osmakligt med spekulationerna om denna Minette och hennes man. Har man läst hennes inlägg så är det tydligt i både text och bilder att hon inte hittar på. Cancer brukar knappast vara något man skämtar om. Det hon skriver är att de vädjar om hjälp om någon vet något sjukhus i Sverige eller utomlands med andra behandlingsmetoder då hans läkare nu har dömt ut hans chanser och att han kommer att dö. Detta har gjorts massa gånger förut där anhöriga startar insamlingar för att kunna åka till tex Mexiko som har en annan behandlingsmetod men som är svindyr. Även Pernilla har ju varit med och uppmärksammat ett sånt fall och bett folk skänka pengar.

  Man kan tycka vad man vill om sånt, men att sitta och spekulera och påstå att någon ljuger om sin mans cancerdiagnos är extremt fult och lågt. Jag vet att ni vill hylla Pernilla i allt och smöra för henne, men även på denna nivå??! Om Pernilla har ett uns integritet och värdighet så hakar hon inte på dessa spekulationer och dumheter.

 • Ylva skriver:

  Jag menar , det är ju ingen donation eller en dyr OP utomlands som man inte kan ordna här i Sverige?

 • Ylva skriver:

  Onödigt att spekulera eg men eftersom du skriver om det så är ju min undran, tarmcancer , vad vill denna minette ha för hjälp ? Det är ju inget man kan samla in pengar för att få bukt med?

 • Lova skriver:

  Hoppas alla stackare på ålderdomshem kan få träffa sina anhöriga snart o särskilt de som ligger på dödsbädden kan få slippa dö helt ensamna snart. Typ.

 • Bodil skriver:

  Har du sett att Minette Tigerfalk har gått ut på fb o vädjar om hjälp till sin sjuka make. Man kan undra om det är sant eller en bluff då hon är specialist på att lura folk på pengar. Det har startats en insamling.

 • A.k skriver:

  Å herre gud 🧐😂

 • Kina skriver:

  Men vad härligt att ni fick träffas igen.

  https://blogg.loppi.se/kina/

 • T skriver:

  Ca illla – Håller med dig om att det är fint att se Pernilla ta ansvar, när hon är med sina föräldrar. Önskade att hon även gjorde det hemma i Sverige också.

  Dock är det inte bara hon som inte gör det, ska tilläggas.

 • Jenny Lagren skriver:

  Hej! Måste bara berätta om ett märkligt sammanträffande. Jag har fått en frågan om att köpa produkter från Nu Skin och googlade lite om produkterna. Kom då till din blogg och ett inlägg du skrev 2017 om du mamma som blivit lura av Minette. Går sedan i och kikar på min fb. Helt plötsligt i mitt flöde kommer ett inlägg, som några av mina vänner delat, och som är från denna Minette och där hon skriver ett långt meddelande om hjälp då hennes man har fått tarmcancer. Tyckte att det var lite kusligt 😱😅

 • Charlotte skriver:

  Hahaha , fattar vad du menar. Det är väl bara så att vi är väldigt olika vill jag påstå vad man gråter till. Men det kan då inte vara lätt och leva om man är så påverkbar av det som sägs i podden och skrivs på bloggen. Då gråter man nog jämt , det är ju bara att slå på nyheterna . Jobbigt…

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Åh vad härligt och mysigt för er att äntligen få träffas.
  Underbara bilder från er vistelse i Nerja 😍
  Ha det fortsatt bra nu i ditt rosa hus.
  Njut njut njut ☀️☀️☀️☀️

  Kram Sandra 🌼🌸

 • Marie skriver:

  ” tårarna rinner ?” Proportioner nån ?..

 • Britta skriver:

  Så härligt att ni fick komma iväg ner dit och hälsa på!

 • Anders skriver:

  Ser skönt ut. 🙂😎 Är det få turister där nere apropå Corona?

 • Annica skriver:

  Du och din mamma är så otroligt lika! Hoppas dina föräldrar snart kan åka till Sverige så ni alla kan träffas som vanligt.

 • Lena skriver:

  Min tanke är att det blir svårt att äta med munskydd på.

 • Camilla skriver:

  Håller med! Kände knappt igen honom! Tummen upp :)

 • Mia skriver:

  Samma här Veronica😭 mina tårar bara rinner och jag kan inte hejda dom och jag är så rörd och berörd över detta inlägg och möte. Dom är verkligen så värda detta❤️ HUR tufft att inte få träffa sina föräldrar på flera månader😥

 • Cissi skriver:

  Vad härligt att äntligen kunna träffas!!😍
  Din pappas humor !!!🙌🙌
  Maten ser riktigt god ut, tur att du har med dig en egen kock!!🍝
  Hoppas ni får en fortsatt mysig semester 🤎

 • Ca illla skriver:

  Pernilla du blir vackrare for varje ar!
  San fin familj du har!
  Dina foraldrar ar ju in super shape!
  Ha en underbar vistelse in harliga Marbella.
  Jag ar lite radd att aka till Sverige dar ingen bar mask mer eller mindre.
  Men hoppas svenskarna blir mera ansvariga som du.
  Bra att du visar det.
  Min pappa i sverige far skam over masken!
  Fy!
  Hos oss i New York e det vardag! Sa enkelt och raddar liv.
  Kram
  C

 • Angelica skriver:

  Lite svårt kanske att äta mat på restaurang med ett munskydd på? ☺️

 • Helena skriver:

  Måste man ha munskydd på sin egen uteplats och på promenaden ner till restaurangen men inte på restaurangen?

 • Marie skriver:

  😀🤗 och kul att få se Oliver utan keps 😉😃

 • Veronica skriver:

  *Sitter som en fjant och gråter av rörelse* Vad mys att få träffas igen äntligen <3 :)

 • Jenny skriver:

  Så fint att ni äntligen kunde träffas igen!! Förstår verkligen att du längtat!
  Tycker dina föräldrar verkar så himla gulliga och älskar din pappas humor 😂
  Stor kram och tack för en bra blogg ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram