Så blev trägården äntligen fin igen!

ÄNTLIGEN är mamma och pappa tilllbaka i Sverige igen!!! 👏😍

I sex månader har dom varit i karantän i Spanien. 

De åkte ner dagen efter nyårsafton , som också var Biancas 25-årsfest, och sedan var tanken att de skulle komma hem till min premiär senare i januari – men de missade tyvärr min premiär eftersom mamma vev väldigt sjuk och inlagd på sjukhus då.

Tack o lov blev hon frisk efter några långa veckor av oro!  Men sedan kom ju Corona, och då vet vi ju alla vad som hände.

Lock Down i Spanien, och sedan dess har mamma och pappa varit kvar där , eftersom de ändå känt sig mest trygga där.

Men nu när gränserna är öppna och turisterna ändå invaderar Spanien, kände de sig redo att åka hem till svala sköna Sverige igen!

SOM de – och vi alla har längtat!!! 🙌❤️

MEN då dom har varit borta så länge och ingen har tagit hand om deras stora tomt under den här tiden, så tog ju jag, Linus och Benjamin tag i det för ett några veckor sedan, som ni kanske minns?!

img_3501.jpgNi SER ju hur det såg ut!!!! 😱😱😱

img_3512.jpgimg_3511.jpg

Linus röjde upp en hel del och fixade även poolen , men sedan var han tvungen att filma , och kunde inte hjälpa till mer dessvärre….

dd6d9a45-88ff-43a9-8752-15a3edb9c4f8.jpgOch eftersom jag både kan filma och jobba i trädgården samtidigt 😋 , så styrde jag och Benjamin upp extrahjälp av grymma Magnus på  Blue Harvest  som är ett företag som  jobbar professionellt med Trädgård. 

img_4092.jpgOvärderligt med vägledning när man inte har gröna fingrar själv…! 

Vi hann en hel del den där dagen med Magnus hjälp!

Men jag kände jag att jag ville att hela trädgården skulle vara superfin när mamma och pappa kom hem, så jag bad killarna och tjejerna på Blue Harvest att göra en insats och fixa rubbet!

Sagt och gjort! 
64bc9ff3-a486-4bbd-a3f0-60b34904f7be.jpgDe fick slita!  Men….

9734273f-03f4-48ba-9f7d-12225a8cc1d6-1.jpgTITTA vad fint det blev!!!

48376b33-42e2-4f74-88cd-a71cd1974b43.jpg08a73c31-0fcb-4c1f-9b26-f00221a28f5b.jpgimg_7028.jpgFÖRE;

img_7042.jpgEFTER!

63d43d72-14bd-4713-b8eb-5397a5dd472c.jpgimg_7034.jpgce65ba52-f57b-477c-a7d1-0835f4c487fe.jpg daee2ac7-4063-4226-9e9c-5ae1a5c16357.jpgimg_7054.jpg

BÄSTA teamet!!!!!  SÅ tacksam!!!

4169eaf1-e20f-4a20-9751-860295632f92.jpgNi förstår vilken lättnad det är för våra oss att våra kära föräldrar fick komma hem till en superfin trädgård, och slippa börja slita med det , det första när de kommer hem…! 

Om någon av ER mina kära bloggläsare också vill använda dessa grymma tjejer och killar på Blue Harverst , så var Magnus gullig och ger mina läsare 15 % rabatt på all trädgårdsservice – om ni uppger koden ; PERNILLA15! 

Gäller både för företagskunder och privat! 

HÄR  ser ni alla tjänster som de erbjuder och vad det kostar.

I samarbete med Blue Harvest

43 reaktioner på “Så blev trägården äntligen fin igen!”

1 2
 • Anna skriver:

  Så underbart att göra så fint för era fantastiskta föräldrar och så skönt att de är tillbaka i Sverige.
  Måste säga att jag älskar Wahlgrens värld.
  Och älskar din och Sofias podd brukar gå långpromenad och lyssna på den och ibland upptäcker man att folk man möter stirrar ,då inser man att man just skrattat :) Jag hoppas innerligt att jag och mina två väninnor ska få gå på din show i oktober i Norrköping men det ser väl ganska mörkt ut …men hoppet är det sista som överger en😁
  Ha det bäst kram Anna

 • Vilken underbar present! Det bästa som finns är ju att komma hem till nystädat hus/nyfixad trädgård. När min pappa låg på sjukhus för några år sedan storstädade jag hans lägenhet, köpte nya lakan, kuddar och filtar (han är dålig på att unna sig sådant) och piffade till lägenheten med nya krukväxter, foton etc. Bästa presenten han fått :)

 • Louise skriver:

  Vad vackert det blev. Detta huset är så mysigt. Tror du att du (eller någon av din syskon) kommer vilja ta över huset en dag. Jag var för liten att ta över mitt barndomshem när de skulle säljas och det kan gräma mig ibland.
  Hoppas du har en fin dag!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vi hoppas så klart att vi ska kunna ha kvar Björkhaga i familjen för alltid. Att mamma och pappa bor kvar där i många år till och att det det sedan går i arv i generationer och blir ett sommarhus som vi, våra barn och barnbarn och även deras kan njuta av år efter år….!

 • Ingrid skriver:

  Bästa presenten era föräldrar kunde få just nu! Så omtänksamt av er Pernilla! Kram till er!

 • Ludvig skriver:

  Hoppas du får en underbar sommar <3

  Nu har jag bara 3 inbjudningar kvar till superbillig shopping med märkeskläder <3

  Best Secret:
  https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

 • Ella skriver:

  Blev ju superfint! Älskar trädgårdsfix!

 • Pia skriver:

  Vad fint det blev. Skönt att det är ordning när föräldrarna äntligen kom hem ❤️
  Robotgräsklippare är att rekommendera, så blir gräset toppenfint.

 • Charlotte skriver:

  Alltså jag lyssnade på din o Sofias pod nu när jag var ute o gick. Jag brukar aldrig skratta rakt ut när jag lyssnar på eran pod men därmed inte sagt att jag tycker den är tråkig. Men nu hände det! Du är så rolig Pernilla för du tänker inte alltid utan är väldigt snabb o spontan i din reaktion. När Sofia pratar om långa snoppar och du utbrustet att ” jag trodde du skulle säga att snoppen var typ 40 cm” 😂😂 varpå sen Sofia säger ” men gud, det är ju ner till knäna” 😂😂😂😂😂😂

  Men du är snabb i tanken när det gäller komiska uttalanden, ”stackars lille finska pinnen” 😉

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Hahah, vad glad jag blir! Tack snälla, och kul att du gillar podden!

  • Veronica skriver:

   Började tokskratta där jag satt på balkongen vid exakt samma ställe 😀 Gjorde samma sak förra gången när Pernilla kissade i podden 😀 Jag brukar göra samma sak när jag pratar i telefonen (jaja jag vet: Intresseklubben antecknar 😉 ) visste bara inte att det hördes så där bra ;P

  • Katja skriver:

   Ja, roligt pod avsnitt och lite märkligt att det är fullt med passagerare på flyg som du nämnde!
   Otroligt fin gest att fixa trädgården fin till era föräldrar!

 • Tove skriver:

  Vad otroligt omtänksamt av er ❤️ Mina barn överraskade mig med att superstäda min lägenhet i smyg. Jag har aldrig fått finare present.

 • Helene skriver:

  Vad fint det blev!
  Skönt att slippa ta tag i det när man kommer hem.

 • Kina skriver:

  Men å vad snällt av er att fixa inför hemkomsten. Det blev ju superbra.

  https://blogg.loppi.se/kina/

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram