Äntligen premiär för ”Yes Chef!”

img_8115-1.png

Såååå glad att vi äntligen har gått LIVE med min nya Mat-serie ”Yes Chef!” 🎉🎉🎉

En programidé som jag och min manager Lasse har haft länge,  och som äntligen blivit  verklighet!!! 

Ett program där man inte bara får se oss laga och äta god mat , utan där vi även själva är med och tar fram råvarorna vi sedan lagar middag på! img_8462-1.jpg

SÅ glad också att jag hittade Thomas – som inte bara är en av Sveriges absolut bästa kockar, utan även en alldeles alldeles underbar människa!! 

Vi har exakt samma humor och funkar klockrent tillsammans!  Min nya kompis helt enkelt!! 😍

1a167043-e7e8-4f5c-b88e-439a3090a264.jpgc4abe7b1-d525-4eba-945a-1827242092a1-1.jpgimg_8464.jpgimg_8461.jpg

😂img_8463.jpgJag har verkligen känt LIVET i mig!!! 😍be9d1131-59f7-42e8-80ee-05df0d3c72ed.jpgUnder vår resa tillsammans, så har vi bland annat fiskat havskräftor, dykt efter ostron, skattat honung, jagat tryffel och flugfiskat i Norrländska forsar mitt i värsta snöstormen! :-)

422f486f-3cc4-40c1-b389-6f33e68342f4.jpgOch jag säger bara YESSSS, för det fantastiska mottagandet som första avsnittet  redan har fått!

Så himla GLAD och tacksam för det!!

Här kommer några av alla fina ord från mina Instagram-följare,  efter att de hade sett första avsnittet av ”Yes Chef!” :

img_8529.jpgimg_8516.jpgimg_8515.jpgimg_8519.jpgimg_8528.jpgimg_8518.jpgimg_8520.jpg
img_8522.jpgimg_8523.jpgimg_8525.jpgimg_8526.jpgimg_8527.jpgimg_8521.jpg

JAG SÄGER BARA WOW!!!!   TAAAACK!!!! 😍🙌👏

Vi kunde inte ha fått en bättre start än denna!

 

Vill ni se HELA avsnittet där vi åker till vackra Västkusten, jag blir lämnad ensam i proffsköket med betalande gäster, vi fiskar havskräftor, lagar Lam racks,  och jag får äntligen visa upp mina FAAANTASTISKA Dyk-kunskaper!!!

Detta vill ni INTE missa!  😅😋👍

Klicka HÄR!     💥🎉

59 reaktioner på “Äntligen premiär för ”Yes Chef!””

 • Katarina skriver:

  Hej, jag undrar var Din fina tröja kommer från. Den med bladverk. I bilden yes chef!

  Vill även tacka för ett jättebra program 😀

 • Pia skriver:

  Va kul att du fick så mycket positiv feedback, grattis! Hoppas fortsättningen blir lika lyckad!

 • Ylva skriver:

  Va? Det var ju inte mycket de pratades om corona🤔de är ju oundvikligt att inte beröra viruset när man pratar om huruvida man ska fira jul osv. Det var väl typ de …

 • Anni skriver:

  Snälla Pernilla kan inte ni ha bara podda åtminstone en gång utan att prata om corona? Skulle vara sååå skönt att slippa det nånstans.

 • Ella skriver:

  Hej!
  Ja du skulle nog behöva ett leende på dina läppar. Tycker du verkar sakna det.
  Tycker själv att det är jättetråkigt att inte få en enda liten julklapp från det stora företag jag arbetar på..
  Vidden att få lite uppskattande ord ska inte underskattas.
  Tycker du har otroligt oskön syn på livet. Tro mig ,du skulle må bättre av att lägga av. Ha en fin kväll!

 • Lisa skriver:

  Vi vet båda två Ellis att du aldrig kommer sluta söka Pernillas reaktioner på dina infantila inlägg. Och vem har gett dig jobbet som smittskyddsexpert. Det du skriver är farligt, du är ingen expert men folk kan få för sig att du jobbar för FHM.

  För det andra, du ger Pernilla som är din stora idol allmäktig makt. Du förstår nog tyvärr inte hur löjlig du felinformerad du är. Blir sorgligt att se.

 • Kristina.E skriver:

  Tack Pernilla för du säger det,jag följer dig bara på bloggen. Har inte Instagram, så jag tycker det är bra att tar upp det.💖

 • Ellis skriver:

  LISA LISA, eller är det David, Tilda , hur fel har du inte.
  Det jag kommenterar är endast PANDEMI OCH VÅRA RESTRIKTIONER. Den dagen Pernilla gör som vi ska, slutar jag kommentera. Om man har 600 000? följare har man ett ansvar. Hon kan t. ex dementera dina felaktiga påståenden om vem som kommenterar. Hon ser vem det är.

 • Lisa skriver:

  Och Ellis är samma idiot som tidigare anklagade Pernilla för att helt själv bidra till växthuseffekten för att hon hade mage att ta ett flyg ner till Spanien ett par gånger om året.😂 Och nu är hon skyldig till spridandet av corona. 😂

  Pernilla du är allmäktig enligt ditt största fan😂 Måste kännas bra trots allt!

 • Lisa skriver:

  T, det är INGEN som tvingar varken dig eller någon annan att följa Pernilla. Att bli frustrerad eller arg. Ja det är ett val DU gör, om du blir frustrerad över persons val i livet så föreslår jag att du och övriga ”jag jag jag” person hittar någon annan följa. Om det inte nu är så att ni blir under vapenhot tvingade att följa Pernillas sociala medier, och tvingade att dagligen skriva analyser av vad som irriterar er för dagen. Då tycker jag du ska ringa polisen.

 • T skriver:

  Charlotte – Vissa blir frustrerade, därav flera påstötningar, som dock resulterar att de kallas troll, coronapoliser – vilket i sig är ganska fjantigt, kan jag tycka. Det är liksom en pandemi det handlar om!

  Vissa andra försvarar Pernilla med exempelvis ”Du vet inte hur hennes dagar ser ut!!! Du kanske ser typ 30% av hennes dagar, här på bloggen!!!”

  Det är ju helt riktigt! Absolut! Förmodligen t.om mindre än 30%. Men DET man ändock FÅR se, visar ju tättsittande personer, väääääldigt många olika personer, från vecka till vecka.Hur man än vänder o vrider på det, finns det inte en chans att det finns något tvunget med att träffa alla dessa människor, som situationen ser ut. Aldrig!

  Även personer som är tvunget att träffa pga jobb, vi säger Sofia för podderiet – inte ens DET är tvunget. Det har lösts förr att spela in den, utan att ens varit i samma land.

  Så.. ja, skjut mig den som vill – i värsta fall får ni ta kölapp. Godnatt.

 • anette skriver:

  Bra gjort och lycka till.Utan” la Familia” så om du hittat receptet, eloge till dig.

 • nina cecilie skriver:

  Ser ut som et herlig program som jeg har veldig lyst å se men dessverre har ikke norske dplay rettigheter til dette programmet😟
  Vi har faktisk et helt likt program her i Norge med en norsk mesterkokk å ‘kjendis’ som reiser Norge rundt så får håpe den kanalen vil sende deres program etterhvert😀😀😀

 • Nettan skriver:

  Jo, är inte kul att se men det är ju sanningen. Pernilla blev ju oxå hon lite illa till mods när de stod i hagen och hon först trodde att de skulle slakta ett av lammen. Vi som äter kött vill ju helst bara se de färdigpackat kött i affärerna. Det har ju blivit så att dagens människor är så avskärmade från allt vad slakt på gårdarna förr som var de mest naturliga inslag i vardagen var. Inte så konstigt såklart men de skadar kanske inte att få se och fullfölja obehagliga saker ibland.

  Förstår dig särskilt väl pga din inställning så menar inget illa.

 • Veronica skriver:

  Mhm :) Som på Wahlgrens Värld då: Första avsnittet var dunderbra och sen blev det bara bättre och bättre tills man inte kunde släppa det utan blev helt uppslukad och är det fortfarande :) <3

 • Marianne Danielsson skriver:

  Skulle kolla första avsnittet idag av Yes Chef, härliga vyer och du är alltid så glad och positiv. Men tyvärr funkar de inte för mig för jag kan inte se att man tillreder levande kräftor genom att stoppa i kokande vatten. Och nu fick jag stänga av när ni skulle ta ett lamm och förmodligen stycka det. Men de är mitt levnadssätt, är vegan så ser djuren på ett annat sätt än mat. Så för mig blir de inga fler program. GOD JUL🤶🎄

 • Charlotte skriver:

  Såg programmet nu, jätte mysigt på alla de vis. Ser fram emot nästa💕

 • Charlotte skriver:

  Blir helt fascinerad av att du bara ORKAR hålla på? Varför och till vilken nytta?

 • Kristine skriver:

  Har faktiskt slutat läsa hela dina kommentarer . För de är väääldigt långa. Fast jag skriver inte om samma saker hela tiden som du gör. Så mina kommentarer blir inte lika tjatiga som dina.

 • Ellis skriver:

  Det är jättebra om alla som läser här följer restriktionerna. Det finns dock en här som inte följer och det är PERNILLA. Det är väl dokumenterat ända sedan mars månad. Statsministern har återkommande påpekat ”LETA INTE KRYPHÅL!”, något som Pernilla sysslar med hela tiden.

 • Ellis skriver:

  Vet du Pernilla, 1 rätt kompenserar inte för 300 fel.
  Det är bra att barn får julklappar, men det hade OCKSÅ kunnat göras på ett sätt som rekommenderas av myndigheterna. Det hade ju varit betydligt tråkigare för dig förstås. Näthandel hemifrån är Coronavänligt men TRÅKIGT. Jag kan inte se att du följt restriktionerna någon gång sedan pandemin startade. Du har nu farit land och riket runt, träffat massor av människor, för att spela in ditt program. Inte ett enda av restriktionerna har du följt. Det är tack vare detta beteende som vi har ännu hårdare restriktioner nu som påverkar ytterligare många av dina vänner. Jag klistrar in en kommentar från Biancas IG som säger det mesta.

  ”Blir så himla frustrerad över din story där du säger att du lider med alla som jobbar i vården, underhållning och restaurangbranschen. Att du lider med alla egentligen i den här pandemin. Men, Du bidrar till ökad smittspridningen när du är ute på fik/restauranger och äter. Du bidrar till ökad smittspridning när du reser. Även fast du är frisk så under dagen kan viruset fästa sig på dig och du drar med dig den till nästa destination. Du gör sånt som bidrar till att viruset sprider sig, sånt som inte alls är nödvändigt. För att sedan i en story visa upp för världen att du lider med dom som jobbar dygnet runt, går på knäna, hinner inte äta, hinner inte sova ordentligt, får ingen ledighet p g a såna som dig. Jag är inte den som kommenterar och speciellt inte i den här tonen men jag får nog. Bidra till förbättring. Föregå med gott exempel du vet mycket väl att du har många som ser upp till dig. Man kan inte stå och beklaga sig för en eld man själv öser bensin på.”

 • Ellis skriver:

  Det har med Pernillas blogg att göra då hon är en av alla som skickar ”BUD” till alla hon känner, det har visats på IG.
  Det är fritt fram att inte läsa mina inlägg. Du kan bara tala för dig själv och INTE för alla som läser. Om det är tjatigt med mina inlägg så är dina, Davids, Tildas bl.a. lika tjatiga tycker jag.

 • Lisa skriver:

  N, jag tror förövrigt att sannolikheten att du INTE kollar inte Pernillas senaste program är lika med 0%!

  Du måste titta och överanalysera allt hon gör och säger. Inom några veckor kommer din recension av programmet. Det däremot är 100% säkert! Du har påstått länge att du inte kollar på WV, du läser inte Pernillas blogg, och du läser inga svar😂 Jovisst… säkert haha

 • Lisa skriver:

  N, är verkligen korkad😂

 • Lisa skriver:

  Exakt Pernilla! Du är grym! Tyvärr finns det alltid människor som Ellis/N som sitter hemma och gör oinformerade och helt ärligt korkade antaganden om andra människor. Tråkigt!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  N; Den enda med en störning här inne är ju du , vilket är ganska tydligt för alla som läser kommentarerna .
  Herregud människa vilket trist liv du måste ha som bara MÅSTE kräka ur dig din skit varje dag. Så tragiskt med människor som bara inte KAN sprida glädje.
  Självklart klistrar jag in kommentarerna eftersom det blir som en recension på programmet , och inspirerar andra till att också titta!
  Det är så jag upptäcker bra program, filmer, böcker eller restauranger. Genom att andra tipsar!
  Dessutom är jag oerhört stolt och glad över den oerhört positiva respons programmet har fått, eftersom det är min egen idé!
  Hoppas att du har något som DU kan vara stolt över..!

 • Lisa skriver:

  N, det enda märkliga här är hur du forsätter att överanalysera ALLT Pernilla gör.

  Var glad istället att Pernilla delar med sig av sitt liv. Eftersom du uppenbart tycker om det.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Härligt att höra! Så glad att så många tycker om det! Och nästa avsnitt blir ännu bättre! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Nej det tycker jag inte du ska! 😉

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Åh, vad glad jag blir!!! Underbart att höra! Och det blir bara bättre och bättre ju mer vi lär känna varandra och ju mer jag lär mig..!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack! Underbart att höra!!! Benjamins program kommer bli magiskt det med men väldigt annorlunda – vilket är bra!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vad bra då att jag, tillsammans med Theos föredetta barnflicka och alla underbara människor som Swischat har samlat in hela 75.000 kr!!! Som vi själva köpt leksaker och presenter för och slagit in i paket! Pengar som oavkortat går till behövande barn i Sverige för att de ska få en fin Jul!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Åh, vad härligt att höra! Så fina ord som gör mig jätteglad!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Nej det är nog inte alla bloggläsare som följer mig på Instagram . Har sett att många som läser bloggen inte ens har Instagram .
  Sen är det inte alla som läser kommentarer, så därför kopierade jag dessa eftersom det är som en recension på programmet.
  Preis som man klistrar in tidnings-recensioner på Turnéaffischer etc . Och jag är väldigt glad och tacksam för den fina respons som Yes Chef! har fått!

 • Lova skriver:

  Visst var du typ först som kändis med egen kokbok? Vill minnas det; folk kan lätt tro att du bara dras med av all matlagningsprogramshysteri och/eller vill tävla med din son ala TV-program :(

 • Lova skriver:

  Inte för att vara negativ på något sätt men är det ändå inte lustigt märkligt att du som förutsätter att alla har Instagram lägger upp massa Instagram-reaktioner här på bloggen… just sayin´

 • Lena skriver:

  Underbart program !! Succé… känner verkligen värmen mellan er och då blir det bra. Tack att ni lyser upp i denna tråkiga tid av pandemi. Kram

 • Kristine skriver:

  Vad har detta med Pernillas inlägg att göra. Tror att det är dax att du ska starta en egen blogg/instagram/youtube kanal så du får ut dina åsikter, det känns som om du har väldigt mycket att säga om saker och ting kring covid-19. Det börjar kännas lite träligt att läsa dina kommentarer, du skriver samma saker hela tiden. Till slut slutar man läsa dem här inne. Och man blir bara trött på dig. Och det måste ju kännas lite tråkigt för dig. Tror att alla vi här inne vet vad som gäller. Och vi är ganska duktiga på följa dessa restriktioner. Så ta ett litet break, gå ut i naturen. Och bara njut ett litet tag av din promenad. Man får tänka på annat än covid-19 för ett litet tag. Annars skulle vi inte överleva detta.

 • Ellis skriver:

  ATT SE ALLA ”BUD” SOM SKICKAS ÖVER STAN MED GÅVOR FÖR TUSENTALS KRONOR GÖR MIG KRÄKFÄRDIG!
  ALLA seriösa företag slutade för flera år sedan med julklappar och ger pengar till välgörenhet.
  Klicka gärna på länken och se vad dom kan göra för ca 2000 kr. Ett barns liv förändras på några timmar och håller livet ut. Barn som annars skulle leva i ett HELVETE.
  https://operationsmile.se/

 • Karin skriver:

  Åh vilket program . Sååå mysigt och trevligt 😍 Ser fram emot nästa och nästa och emot Benjamins matprogram . Ni är så duktiga och vi kan njuta 💫🤩 Stort Tack 🙏

 • Cecilia skriver:

  Är normalt sett inget stort fan av matlagningsprogram men åh vilket mysigt program 😍👏 Älskar’t och kommer garanterat fortsätta att titta.

 • Cissi skriver:

  Det här vill man ju inte missa!!!!!🌟🌟🌟🌟🌟

 • Maria skriver:

  Bla bla bla
  Och vet du vad det bästa är?
  Det är ingen som tvingar dej att se det programmet…..
  Och ingen som tvingar dej att läsa denna bloggen….
  Stackars liten som är så desperat av uppmärksamhet…. är det ända sättet för dej att få det genom att gå in och gnälla på en blogg du uppenbarligen inte gillar?!?

 • Veronica skriver:

  Underbart, detta kommer jag att fortsätta titta på.
  Jag är inte ett dugg förvånad över alla positiva kommentarer. Smart av dig att klistra in kommentarerna i själva blogginlägget, man blev ju ordentligt nyfiken. Jag blev absolut inte besviken 😊🥰😍😘❤

 • N skriver:

  Jag orkar inte P. Ju med psykologi jag läser desto mer inser jag att du är textbook A för nån störning. Det är inget fel bara ett konstaterade. Måste du KLISTRA IN hur älskad du är från andra sociala medier så de tar upp FEMTIO PROCENT av ditt inlägg?
  Du ÄR älskad. Snälla fatta det. Du och Bianca är ju exakt lika desperata efter att bli bekräftade som oförmögna att ta emot kärlek. Vartenda program ser man det här. Du BEHÖVER inte tapetsera din blogg med insta. Nästan Alla dina följare finns där med.

  Det här programmet kommer jag aldrig aldrig aldrig se. Av s
  Många anledningar.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det kommer att komma på Kanal 5 , men vet inte exakt när. Det kan dröja ett tag.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Härligt att höra! Nästa avsnitt är magiskt!!

 • paulas skriver:

  Såå härligt program. Ser fram emot nästa avsnitt. 🌺

 • Ann skriver:

  Kommer det på kanal 5 också eller blir det bara på dplay?

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack Kina! Hoppas att du kommer att tycka om det!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina! Så oerhört nöjd med programmet! Ett riktigt ”Feel-Good-program”!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Men då vet du om det nu då! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Hahaha, nej gud nej, Inte förälskade . :-) Bara bra personkemi! Thomas är lite för ung för mig och jag är lite för gammal för honom haha.
  Thomas är dessutom tillsammans med världens finaste tjej som heter Olivia, och de får en liten son efter Jul!
  Men älskar att du älskade programmet! :-) Så glad för det!

 • Nettan skriver:

  Han är 28 år och Pernilla blir 53. Troooor nog att ingen av dem vill ha varann😉

 • Carina skriver:

  Succé 🙂🍾🥂🎉

 • Helena skriver:

  Underbart program! Älskade hela konceptet, hur ni dök i och hämtade ostron, tång. Fångade kräftor som ni tillagade på
  båten. Vilken härlig energi och kemi er emellan. Man kan tro att du och Thomas är nyförälskade!
  Är det så månntro? :) Ni är ett himla fint par och skulle säkert vara ett otroligt kärlekspar,
  som har så mycket gemensamt.
  Ser fram emot nästa avsnitt!
  Kram från Helena

 • Lotta skriver:

  Inte ens hört talas om detta 🙄är ju massor olika matprogram i alla tevekanaler…

 • Kristina.E skriver:

  Ska bli så roligt att se ett nytt bra program av dig Pernilla, kan bara bli succé.💖🌟🌟🌟🌟

 • Kina skriver:

  Vad roligt. Ska absolut se första avsnittet nu 😃 är redan säker på att det kommer att vara en succé 😃

  https://blogg.loppi.se/kina/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram