Mysig middag i ”Casa Rosa” med älskade vänner!

Hej vänner! 

Hoppas att ni har det bra där hemma! 

Här i Spanien går vädret lite upp och ner , men vi har ändå haft någon typ av sol varje dag , vilket gör mig glad såklart! 7bf36531-0f2e-4e8a-9691-f2d9ad655116.jpg240410c3-8237-4b2f-a32d-1369f47da91e.jpgMen vad gör väl några moln på himlen, när man har ett rosa hus på den här lilla gatan..!  🙌img_8585.jpgÄlskar att vara här i mitt andra hem så otroligt mycket! img_8586.jpgOch även om inte resten av familjen är med mig just denna gång, så är dom alltid med mig här ändå…! ❤️🙌img_8582.jpgHäromdagen dukade jag och Emilia inomhus och bjöd över Susanne och Peppe på middag! img_8584.jpgimg_8583.jpgimg_8587.jpgSusanne var fin som alltid i sin klänning från min Gekås-kollektion! img_8589.jpgJag gjorde lite olika Tapas som förätter,  och sedan en god vegetarisk pasta med Broccoli och Spenat till varmrätt! img_8588.jpgGravad lax med lax-sås , tonfisk med Kaprissås och Mozzarella Caprese.
img_8591.jpgMitt älskade lilla Marbella-gäng!
1ee44c42-55b1-4992-979d-40124fb15fed.jpgfa9c8664-e72a-42ba-a9db-4ffe0a492a7b.jpgMin vackra kompis! 😍   Se hennes FÖRE & EFTER-bilder i huset i Marbella HÄR!a06ff0a7-ab03-46e1-a3df-aea7b70ede9a.jpgFärgglada dammsugare och godis till dessert! 😋
img_8598.jpgcd5d1842-c0a0-4597-967b-8ecaedd4a980.jpgKärlekspar 1!😍99f326d7-50ac-4f44-a302-3590c5ab8bd3.jpge64afcf3-7ee0-44ee-be7b-0ffcc1076185.jpg685f6751-852d-4744-8877-eb013a47fe98.jpgKärlekspar 2!😘😅

Sån himla mysig kväll som man aldrig ville skulle ta slut!

Men här i Marbella råder utegångsförbud efter klockan 23, så halvelva stängde vi ner ”festen”…!

57 reaktioner på “Mysig middag i ”Casa Rosa” med älskade vänner!”

 • Knut. skriver:

  Hejsan Bokstaven,

  Lite tråkigt att du inte tar till dig innehållet oavsett vem som skriver..
  Nej, jag följer inte Pernilla på Insta, då jag varken vill eller har..
  Dessutom skulle jag inte göra detta för att hela tiden tro allt man ser och sedan kritiskt gnälla på allt, för det är snudd på sjukt..
  – Att sitta i karantän förutsätter Massor av saker för att det ska vara nödvändigt.. utöver att det är påbjuder så spelar omständigheter in Och personliga konsekvenser ingår.. i detta.
  – Som fart begränsningarna på väg är där för att fylla en funktion, men alla tror GUD instiftat dem och man är jätte duktig om man både hindrar andra och kör 5-15km/ mindre än skylten..
  ( det dom flesta glömmer bort är själva orsaken de finns, omständigheterna och skickligheten hos respektive förare…. etc.) // nattetid, regn, kö , etc..

  I detta att Pernila gör mycket annat.. stämmer säkert..
  Men, det Är väl hennes bekymmer ?
  Då man kan och förstår att hon a) testas oftare och mer än de flesta.. b) sköter detta till den grad hon anser behövligt och nödvändigt För att säkerställa Att hon gör det mesta för att inte drabbas/ smitta andra.
  Att hon rör på sig och inte ordagrant följer restrektioner/ påbud eller gör personliga undantag, är hennes problem.. för om ni hönsmammor hade rätt så hade hon både blivit sjuk för länge sedan och skitit i ännu mer och struntat i allt vad säkerhet innebär..

  Och so far, so Good.. Och Även om hon nu smittas innebär det bara att hon har haft otur ( då ) som alla andra ( mer eller mindre ) inte att hon gör allt för att smittas eller för att visuellt visa upp för världen att hon står över regelverken..

  Så istället för att granska allt i detalj och då utifrån bild och ord, så istället för att tolka in din/ er bild av vad andra ska göra.. Så sköt er själva ? ( för ni ser delar utav, inte helheten/ allt. )
  Inse att allt är olika för olika personer och då även tolkning och utförande av dessa förhållnings regler och att det alltid finns undantag..

  Och det sköts utan att andra enskilda behöver bry sig..
  OM de/ hon skulle smittas.. Så kommer det vara lika tråkigt som alla andra fall.. Och då får hon/ dessa ta smällen..
  Om ni då vill glädjas eller spela besserwisser åt det tråkiga.. ( förhoppningsvis så låter ni bli, Även då.. då ni återigen gör felaktiga konsekvens analyser och precis som vanligt, i er brist på insikt tar saker ur sitt sammanhang för att bevisa er tes.. )

  Varför inte sluta följa, varför försöka spela översittare och ordningsman.. på ett forum där ni inte behöver lyssna, läsa mm… ingen ber om er åsikt, ingen funderar på hur du gör om dagarna eller vad du specifikt följer..
  För det är du och ditt..
  Gör du annorlunda, så gör så..
  Att det finns en regel, en uppmaning.. innebär att man skall försöka följa detta.. men det finns undantag och det finns de som både struntar i dessa eller behöver och tar chansen Ja.. men, de får sedan ta problemet, inte du…

  Att vi kan ha åsikter innebär inte att vi måste ha dem…
  Att man kan skärskåda vem som helt och finna fel, är inte svårt.. men att dag efter dag granska andra så de ej gör ” fel ” tyder på besatthet och tyder på sjukdom, alt. Något fel hos den som gör det ( konstant)
  Det visar på att man missförstått sin roll i sammanhanget etc.

  # skulle kunna fortsätta att försöka att förklara och sätta in det i perspektiv… men inser att det är nog poänglöst då du anser allt som motsäger dina enkla tankar som
  ” ordbajs ” Jag tror att du både saknar förstånd och kapacitet att ta in annat än det du fått för dig..
  – tråkigt men dessvärre sant förmodligen..
  (( personlig not. – alla är inte likadana / alla tänker inte; helt och fullt.. ))

  Men du.. Ha en bra dag..
  Och se upp så inte himmelen faller ner.

  K. Ordbajsaren.

 • Mallah skriver:

  Mest troligt för att det är ett dyrt märkesmärke…

 • Gen skriver:

  Hej Pernilla
  Jag undrar var du tagit vägen inget bloggande på länge har det hänt något speciellt ????

 • Helen skriver:

  Förstår att man vill träffa sina barn men vi är många som inte gjort det på länge. Vi blir ju aldrig av med alla restriktioner så länge smittspridningen bara ökar. Vore tacksam om ALLA hjälpte till att minska den.

 • Mimsan skriver:

  Åhhh så härligt det ser ut. Ha det fortsatt skönt i ditt mysiga rosa hus.

 • E skriver:

  Hejsan lilla vännen Knut, Ancient1, T och allt vad du kallar dig. Ordbajsandet slår rekord. Jag antar att du inte följer Pernilla på Insta. Där kan du idag se att hon redan är på stan med kompisar och utövar yoga. Det är INTE att sitta i karantän.

 • Helen skriver:

  Om man nu nödvändigtvis måste åka utomlands så undrar jag dock varför man inte rättar sig efter det som gäller när man kommer tillbaka till Sverige, dvs karantän? Och dessutom visar på ig att man inte gör det. Suck…

 • maggan skriver:

  https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/om-du-planerar-att-resa/rekommendationer-till-dig-som-reser-in-i-sverige/

  Står bl a:
  Dessutom bör alla följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att testa sig direkt efter ankomsten till Sverige samt ytterligare en gång efter fem dagar. Under den här tiden bör man även stanna inomhus och undvika nära kontakter i sju dagar. Dessa rekommendationer gäller alla, såväl utländska som svenska medborgare. Rekommendationen gäller oavsett om du tidigare haft covid-19.

 • Elin skriver:

  Ja, jag vill också bli längre, du får gärna skriva om yogastället som du visade upp på instagram💕

 • Lena skriver:

  Hej Ancient1😂

 • Marianne Danielsson skriver:

  Halloj! Med risk för att vara tjatig och ja alla vet. Men blev oxå lite konfunderad när Pernilla i podden säger att sen är de bara och leva på som vanligt. Ja de är ju i och för sig bara rekommendationer, man bör. Grannarna kom hem från Torrevieja och sa just att de var testning på Arlanda och sen blev de kontaktade att allt var ok. Men de sa då ses vi om en vecka för vi ska vara i karantän hemma. Inte träffa andra. Men de kanske är hur man tolkar regler och rekommendationer, alltså olika. Mvh Marianne

 • Knut skriver:

  Hejsan Lilla vännen…
  Jag funderar på orsaken till ditt inlägg ?

  Du säger dig lyssnat på podden..
  Och utav det sagda drar du 1 slutsats..
  Och Kungsör vad FHM sagt… Och sedan ?

  Frågor.
  Har du lyssnat på någon av de andra poddarna ?
  Kan du addera information ?
  Kan du läsa mellan raderna ?
  Kan du vad reglerna säger angående att dra en slutsats utan att ha alla delarna ?

  Vad anser du politiker, företag, människorna gör för fel då de handlar, arbetar, transporterar sig själva till och från jobb, vissa träffas i grupp om 5/6 Och spelar brädspel..

  Det låter tyvärr att du med flera är ytterst enkla och avundsjuka människor som ej förstår mer än vad du ser framför dig…
  De 4376 andra sakerna som ej framkommer i varje människas liv: inklusive Denna kändis liv..
  Ha du Ingen koll eller förståelse för..
  Det verkar som mer avundsjuka och oförstånd talar än förståelse och kunskap…

  Tex: tror du inte att hon gör andra saker ej presenterade eller framförda : i denna podd , än just det sagda?
  Tror du det är ett granskat manus de läser ur ?
  Ett som INTE innehåller vardagligt prat, omskrivningar, privata detaljer, överdrifter, förminskningar, etc, dvs. Prat ofiltrerat ifrån att jämt komma ihåg vilka detaljer som täcker allt dessa människor gör..
  Inser du inte att det är delar utav, inte allt, helt och fullt redogjort, varje timme och dag, som löpt sedan sist de var på….
  Varför välja att ta sakerna ordagrant: val eller dumhet ?

  Det är genant att läsa era kortsiktiga och ibland enfaldiga påhopp, Även om de sker i oförstånd..
  (( i ett desperat försök visa att lilla du/ ni existerar. ))

  Jo men visst kan och säkert gör dessa människor ni ” angriper” , fel.. ibland ( som vi alla )
  Men… MEN begriper inte ni att de gör så mycket annat ? Som varken sägs eller visas.. ?
  – Är ni så enkla/ dumma att ni tror det ni framför ÄR nyheter eller viktigt ?

  Nej Ingen är perfekt, inte ens Pernilla eller Sofia..
  Men, det ni framför hör hemma på FHM hemsida, det bör alla veta, det bör man ta hänsyn till.
  Funderar,, vet du vad som krävs att åka t.o.f. ett annat land.. utöver det som nu sagt på tv, radio..
  Vet du det av egen erfarenhet Och har själv gjort dessa saker..
  a) om du gjort det, tror du inte de får göra samma sak?
  b) om du läst, hört information, rapar du denna information då till alla eller.. bara till de kändisar du råkar följa..
  c) Är det personligt, något de/ Pernilla gjort som får dig att så ihärdigt att påpeka allt det du tycker de gör fel….
  Utan att ens veta Om de följer reglerna eller ej..
  d) beror dessa inlägg på kornet eller avundsjuka ?

  Knut.

 • Anne skriver:

  Hej Pernilla….
  Måste skriva det här bara….
  Du har fina vänner…dom verkar vara äkta å ja..det man har vänner för….
  Likadan du Pernilla….Fick jag välja….skulke jag gärna va i ditt gäng😊🙏👸🧚‍♀️😅😝
  Ja…det tycker jag å då skriver jag det…som många andra…
  Varför hacka ner på folk som är positiva å tycker d..
  Din blogg är inspirerande….
  Kram anne

 • E skriver:

  Ordet karantän finns nog inte i hennes ordförråd. Hon ska tydligen ut på stan idag och få någon sorts behandling. Det säger hon på Insta.

 • Anna skriver:

  Men detta gäller väl inte Pernilla hon får väl leva som hon vill utan att ta hänsyn till andra.

 • Elin skriver:

  Hej, lyssnade precis på podden där du säger att man kan leva som vanligt efter utlandsresa. Det är detta som gäller från FHM:

  ”Dessutom bör alla följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att testa sig direkt efter ankomsten till Sverige samt ytterligare en gång efter fem dagar. Under den här tiden bör man även stanna inomhus och undvika nära kontakter i sju dagar. Dessa rekommendationer gäller alla, såväl utländska som svenska medborgare. Rekommendationen gäller oavsett om du tidigare haft covid-19.”

 • Ylva skriver:

  Antagligen formen av en ananas 😂

 • Annelie skriver:

  Lyssnade på podden i dag och blev nyfiken på hur ananasspegeln ser ut som du köpte på restaurangen:-)

 • Tönten skriver:

  Till fröken C…

  För att de är i vänner lag.. ?
  – för att de är hemma ?
  – för att… de vill ?
  – för att de tycker om det ?
  – för att det var en sådan dag ?
  – för att de skiter i dem och de skiter i oss ?

  ~ Vem bryr sig ?
  – och varför ?

  Den korkade.

 • Ancient1 skriver:

  Kära lilla Lisa….

  På vilket sätt skulle inlägget bli tydligare och för vem ?
  ( jag personligen trodde att man lämnade denna attityd i grundskolan, där Allt måste vara perfekt; om man är klassens ” slickaistjärtenpålärareneleven ”…

  Om man är flexibel och förstår andemeningen av budskapet så kanske kan låta ett stavFel passera..
  För alla andra än DU verkar förstå…
  Och dessutom ha intelligensen att korrigera det i sin egen lilla hjärna..
  – Så frågan följer..
  Vilken bokstavskombination eller handikapp lider DU av ?

  Tänker som så… Så vi kan ta hänsyn till att du är plump och oförstående.. Så vi inte gör dig ledsen Om vi korrigerar lilla dig..

  Det vetgiriga.

 • Ancient1 skriver:

  Hejsan Charlotte,
  Jag är en av de som läser i stort sett allt som skrivs på forumet och jag kan inte förstå din kommentar.

  Är det så att du missförstår innebörden eller är det bara så att du misstycker att någon annan visar uppskattning ?
  ( eller är du troll.. eller liknande ?)

  – den frågvisa.

 • Monica skriver:

  jättekul med masked singers! Roligt också att en världs-stjärna som Victoria var med!
  Lyssnar alltid på din och Sofias podd, har hängt med sen ni startade för 6 år sen!
  Älskar både dig och Sofia, ni kompletterar varann på ett perfekt sätt!
  Har streamat de 3 avsnitten som hittills finns av Hälsoresan, där Sofia medverkar.
  Riktigt bra och jag har fått inspiration att börja med träning och diet.
  Fint att se hur nära vän Sofia och Patrik Edwall blir. Blir så rörd när man ser Sofia
  hemma hos Patrik och hans cancersjuka fru. Dom har samtal och så trevligt. Och
  nu har ju frun gått bort i cancer. Måste även vara känslosamt för Sofia eftersom
  hon kom Patrik så nära. Kan hon prata om det i podden? Kan du fråga henne om det?
  Sista avsnittet dyker även du upp när ni ska podd :)

 • Anna skriver:

  Hanna… jag håller med dig men du förstod väl mitt Nee 😂

 • Hanna skriver:

  Vad betyder nee? Om du menar nej så är det svenska och ska då skrivas ordentligt! Blir så trött på dessa knepiga o fula ord som ska ersätta vårt språk. Jag märker det bland mina vänner t.om. hemskt!

 • Carolina skriver:

  Varför klär ni inte upp er när gästerna är så fina och välklädda?

 • Mallah skriver:

  Jag tycker oxå Pernilla borde vlogga. Det finns inte så många vloggar för oss i hennes ålder som går att se utan förfäran åt den nya generationen :(
  Tänkte först det skulle gå stick i stäv med WV men Bianca vloggar ju så den teorin föll.
  Som att Pernilla inte kan/får vlogga om något som kommer senare i programserien.

 • Susanne Nordstrom skriver:

  Hej Catharina!
  Tråkigt att du inte fick nåt svar, men jag hittar inget mail från dig! Har det hamnat i spamfiltret så kommer jag inte åt det, eller så går det inte att läsa mailet.
  Om du orkar kan du ju alltid försöka igen susanne@icecube.mn som är säkrare.
  Hälsningar Susanne

 • Anna skriver:

  Hela svenska folket? Nee låter som många andra i denna branschen tycker jag men det är en smaksak

 • Veronica skriver:

  Lustigt, jag förstod alldeles utmärkt vad som stod 🙂

 • Lisa skriver:

  Du får lära dig att stava rätt så blir allt mycket enklare att förstå.

 • Helen skriver:

  Älskar Masked Singer! Riktigt kul att zjälvaste Victoria Silvstedt döljde sig bakom Isvargen-masken!
  Måste vara kul att träffa henne, riktig superstar och haft dig som Idol!
  Hoppas du tog foton med henne, så du kan visa oss. :)
  Såg Benjamin på efter fem, han blir bara snyggare och snyggare. Han är ju vacker rent utav.
  Underbar låt han sjöng, allt det vackra. Så fin!

 • Hanna skriver:

  Intressant , hur kommer det sig att du har info om Benjamins ” låtar” som är bra och mindre bra? Han har ju bara inom se sista året nu blivit en folkkär artist med hela svenska folket. Och du pratar om mindre bra låtar? Vilka? Tack 🙏

 • Tezz skriver:

  Äntligen Masked Singers ikväll!!! Hurra!! :)
  Måste också berömma Benjamin, vilken otrolig kille, Benjamins är verkligen ett super feel-good
  program, sån skön energi och härliga människor i en perfekt blandning!
  Har också tittat och lyssnat på Pärleros intervju med Benjamin i Framgångspodden,
  riktigt bra, älskar att det blir så djupa samtal och 1 h o 20 minuter är perfekt! Härlig dynamik
  mellan de två. Sorgligt att Benjamin blev så mobbad i skolan men han har verkligen fått
  sin revansch! Du har inte skrivit något om detta, har du sett/lyssnat på podden?
  Underbara bilder från Marbella, du borde börja VLOGGA så vi får se videos :)
  Kram och ha en fin helg! :)

 • Elin skriver:

  Ibland får Benjamin till det med låtar , vissa riktigt bra andra mindre bra (tycker jag) men hoppas han kan fortsätta att få till de där fullträffarna och hans program på teve var ju en succé, där hör han verkligen hemma, bra program ❣️

 • sus skriver:

  Vilken härlig middag du snodde ihop sötis och bästa värdinnan.
  Bara älskar din matlagning. Pastan drömmer jag om 😉 Tur att jag hade lyckan att beställa en repris på den häromdagen 😋
  Tack igen och tack för alla fina bilder och värmande komplimanger. Sånt gör oss alltid glada 💖
  Puss

 • Moa skriver:

  Hej Pernilla, vilket mysigt hus du har! nyfiken på receptet på den vegetariska pastarätten.
  Ha en bra dag!

 • Susanne Nordstrom skriver:

  Tack söta du för gullig komplimang 💖

 • Anni skriver:

  Hej! Var kan jag köpa ditt salt? Har köpt från din butik innan men hittar det inte nu. Säljer ni inte det längre?

 • Lena M skriver:

  Hej!
  Vad underbart det ser ut med dig och dina härliga vänner i ditt mysiga spanska hus. Emilia verkar vara en sån go tjej och även Susanne verkar genomsnäll och bägge roliga. Njut av att du har så fina vänner runt dig, visst får man energikickar av sina bästisar.
  Kram

 • Camilla Klein skriver:

  Jag såg Wahlgrens värld igår, när du var på reading. Det var din far som myntade uttrycket ”Inger springer”. Jag jobbar med henne! Hon springer verkligen, hela tiden.
  🏃‍♂️🏃‍♀️🏃

 • Charlotte skriver:

  Jaha, varför då? Det finns väl inte något som skulle indikera på att denna Susanne och hennes man är ” stunning” ? Det är Pernillas vänner sen lång tid tbax.

  Du är bara så pinsam !

 • Helena skriver:

  Hittåt eller dittåt 😂vilket håll ?

 • Pernilla skriver:

  Hej Pernilla

  Älskar din inredning och hus.hoppas att du njuter fullt ut..

  Pernilla

 • Annica skriver:

  Njuut1 Det är ni värda! Hoppas värmen kommer hittåt til helgen också.

 • Annette skriver:

  Så fint du har det! Väldigt mysigt o hemtrevligt! Förstår att du trivs i ditt andra hem! Och härligt att du o vännerna kan träffas även där!

 • Nicklas skriver:

  Visst är det väl typ fyrsrukna ciss som Israels sångerska Eden för årets Eurovision song Contest sjunger i slutet av låten? 😛
  Jag tycker låten är riktigt bra! 👏🏻🎼

  https://youtu.be/9nss3FsrgJo

 • Cecilia skriver:

  Vilket vackert par Peppe och Susanne!!
  Ditt hus är Magiskt!!

 • Tina skriver:

  Vilket underbart hus du har! Hur långt ifrån dig har Emilia sitt hus? Även sett bilder på Susannes hus, så fint! Hur långt ifrån
  dig är deras hus?
  Kollade på Benjamins på TV4-play – superhärligt program när ni i familjen var med! Grymt!
  Sällan jag blir imponerad av någon artist, men Benjamin imponerar ständigt!
  Lyssnade även när Benjamin gästade Ris MorronZoo igår och alltid kul när han är med, skulle kunna
  lyssna/se program med Benjamin vareviga dag! Vilken begåvad kille, dessutom så snygg så man
  smäller av! Ja, jag är för gammal för honom jag är 40 år, men han går nog hem i alla åldrar! :)
  De spelade hans låt ”I min lägenhet” – jättebra! Hoppas ni spelar den i podden på söndag… :)

 • Pia skriver:

  Riktigt fint inrett i fina färger. Ser hemtrevligt ut och jag förstår om du trivs.

 • Annica skriver:

  Peppe & Susanne absolutely stunning!!

 • Maria Blomquist skriver:

  För mig blir det verklighetsflykt att titta på dina bilder nu när man inte kan resa! Din härliga naturliga personlighet i kombination med allt vackert du visar gör mig glad i sinnet. Härligt att få vara där nere!

 • Sofia skriver:

  Från färg till beige/grå myskläder!

 • CamillA skriver:

  Men vad skådar mitt öga!!
  Du har en likadan mysdress som jag köpte för ett par veckor sen!!!👌
  Det som är det roliga är att det är mina riktiga initialer!!
  CW. Jag såg att du hade en sådan blå mössa på någon bild
  Och den skulle jag så bra vilja norpa åt mig också men du hann ju före…😅Hittar den ingenstans,slut…
  Lite fusk ju då det bara är halva sina initialer..
  Säljer du den köper jag den. 😂👌👌👌.
  Ha det nu så gött och njut av ledig tid! Kram Camilla W. ❤️

 • Lena skriver:

  Så mysigt och fint du har det. Harmoniska fina färger. Tack för allt du delar med dig – jag tycker det är så kul att titta in här på din blogg :)

 • Charlotte skriver:

  Hej fina Pernilla 🥰
  Så mysigt ni har det ♥️ jag undrar vilken av Biancas parfymer från Caia som är din favorit?
  Önskar dig en fortsatt underbar semester 😘

 • Catharina skriver:

  Vilket fint hus och härlig omgivning, njut i värmen för här är det dökallt , Susanne har gjort ett fantastiskt jobb med stylingen, hon har en härlig smak och smarta lösningar. Är det någon som vet hur man kan anlita henne, jag mailade henne på hennes sida för ett halvår sedan för min sons räkning men fick inget svar =( . skulle behöva smarta tips för en liten 24 kvadratare på Östermalm. Ha det bäst alla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram